Cinsel Yaşam Seksten sonra, "şiir gibi adamsın" dedim ama hoşuna gitmedi, neden acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hoşuna gitmeyecek bir şey mi söyledim anlamadım ki herşeyin bana şiir edasıyla geliyor dedim Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeyin ciddi bir şey soruyorum ama espri yeri mi burası Güncellemeler+1 yıl Hepiniz cidden malsınız akü Seksten sonra, "şiir gibi adamsın" dedim ama hoşuna gitmedi, neden acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şiir gibi değil de matkap gibi adamsın desen olay tekrara dönerdi emin ol 😀 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Sen orgazm olmamışsın sanırım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunu dese biri size hoşunuza gitmez miydi? Hayı merak ettim olaydan bir süre sonra sohbet ederken öğle dedim de niye hoşlanmadı acaba Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Benim hiç olmadı o anı yaşamadım bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Şiir gibi adamsın dese ne anlardın Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Bilmiyorum hiç sevgilim olmadı Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şiir kısa sürer Roman dıyecektın 0 7 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yavas ol ama Yorumla Soran +1 yıl Sorum ne ne yazıyorsunuz ama çıldırdım burada sinirden Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kötü bırsey yazmadım ben Yorumla Soran +1 yıl Biri böyle dese sana normal hayatta ne anlardın şiir gibi geliyor bana herşeyin dese Yorumla u kakilakuku +1 yıl Normalde derse guxel ama seks sonrası uygun degıl kı Yorumla Soran +1 yıl Normalde dese seks sonrası derken 1 saat sonra Yorumla u kakilakuku +1 yıl Romantızm cagrıstırır adam macoysa sevmez Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Benim çok hoşuma giderdi mesela 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Koç gibiydin deseydin döşü kabarırdı 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Sarılırdım ben.. Mısra mısra oku beni 😂 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yanlış kelime 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Donfalcone +1 yıl Asıl kelimeyi söylememişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şiir gibi değil de matkap gibi adamsın desen olay tekrara dönerdi emin ol 😀
Sen orgazm olmamışsın sanırım.
Bunu dese biri size hoşunuza gitmez miydi? Hayı merak ettim olaydan bir süre sonra sohbet ederken öğle dedim de niye hoşlanmadı acaba
Benim hiç olmadı o anı yaşamadım bilmiyorum.
Şiir gibi adamsın dese ne anlardın
Bilmiyorum hiç sevgilim olmadı
Şiir kısa sürer Roman dıyecektın
Yavas ol ama
Sorum ne ne yazıyorsunuz ama çıldırdım burada sinirden
Kötü bırsey yazmadım ben
Biri böyle dese sana normal hayatta ne anlardın şiir gibi geliyor bana herşeyin dese
Normalde derse guxel ama seks sonrası uygun degıl kı
Normalde dese seks sonrası derken 1 saat sonra
Romantızm cagrıstırır adam macoysa sevmez
Sen orgazm mı olmadın yoksa
Benim çok hoşuma giderdi mesela
Koç gibiydin deseydin döşü kabarırdı
Davar biridir ondan😄
Herkes seks yapıyor ya la bi biz kuru kaldık
Sarılırdım ben.. Mısra mısra oku beni 😂
Kafiye gibi adam diyecektin
Yanlış kelime
Neden