Erkekler, hoşlandığınız kız görünümü ile cinsel birliktelik yaşamak istediğiniz kişi görünümü farklı mı? Öyleyse bile niyetiniz buysa neden sevgili olmak istiyormuş gibi yaklaşıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılalınmazsan bunu şu şekide anlatıcam erkeklerin ilkel anlamda avcı zihniyeti vardır dnalarına yazılı ve kadınları da devir değiştikçe partnerden ziyade av olarak görmeye başlıyoruz ama asıl olay şu, gerçek bir avcı avını dişiyle tırnağıyla kendi avlar ve sahiplenir o av onun için değerlidir ve bırakmakta istemez o av için rekabet de (aslan leopardan güçlüdür neden avının yakınına yanaştırmaz o zaman?) ama sırtlan dediğimiz leşçi kitleler de vardır onlar karınlarını (uçkurlarını) doyurmak için her yolu dener ve her şeyi de umursamadan yerler (leş= k*şar dediğimiz kadın kitlesi) ve evet avcılar da av kıt olduğunda (sevdikleri kimse olmadığında ve etraflarında birliktelik yaşıyacakları kimse olmadığı için bu yola başvurabilirler misal hayat kadınları) ya da avlanmalarını engelleyen bir durum olduğunda (psikolojik sorunlar, öz güven sorunundan veya başka bir sebepten kızlara yaklaşmalarını engelleyen bir durum olduğunda) aç kalmamak için leş yiyebilirler ama o leşi asla sahiplenmezler ve karınları doyduğu anda çeker giderler (asıl nokta gerçek avcılar çok nadiren sadece yukarıda yazdığım şartlar geçerli ise leş yer asıl istedikleri kendi avladıkları kendilerine ait sahiplenebilecekleri avlardır) sırtlan böyle değildir avlanabilecek dahi olsa kolaya konmak için her türlü kurnazlığı ve karaktersizliği gösterebilir ve bir gururu olmadığı için gocunmaz bir avcı avını sahiplenir ve korumak için savaşırken sırtlan yemeğini sahiplenmez onun için her şey leştir başkalarının avlarına 8sevgililerine/eşlerine) çökmeyi de deneyebilir (gerçek bir avcı bunu yapmaz başkasının daha önce avladığı şeyi mecburiyet harici istemez) ve yemeği sahiplenmez her hangi bir tehdit veya sıkıntı ortaya çıktığı vakit tüyer. uslup için kura bakma ama açıklanabileceği en uygun perspektif buydu ve bunlar düşünce değildir nerdeyse hiç bir erkek aklında böyle bir düşünce ile dolaşmaz bunlar çoğu zaman kendimizin bile fark etmediğimiz iç güdülerdir kontrol edilemezler söz geçirilebilir ama her zaman içerde bir yerde bu içgüdüler kalır ve kalıcıdır bu sebeple erkek kıskançlıkları kadın kıskançlıklarına nazaran daha kısıtlayıcı ve sözde mantıksız gözükür çünkü her ne kadar kıskanmak için mantıklı sebeplere de sahip olsa içinde kendi fark etmese bile bu içgüdüleri taşıyor ve çoğu aldatılan veya terk edilen erkek bu sebeple çirkinleşmeye meyilli oluyor içinde bir yerde kendine özel avını kaçırdığı veya kaptırdığı hissini atamadığı ve bir avcı olarak başarısız olduğu hissinden dolayı incinen gururunun etkisinden çıkamadığı için, dediğim gibi bu yazdıklarım tamamen içgüdüsel şeyler ve erkelerin çoğu b dürtülerinden ve içgüdülerinden habersizdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜslup için kusura bakma mı? K*şar leş falan demişsin.
- +1 yıl
o anlamda değil gerçek k*şar olandan bahsediyorum (leş dememin sebebi kolay olması ve gerçek bir değer görmemesinden dolayı yani bahsettiğim kişilerin kullanıp atmak için birlikte zaman geçirdiği (çoğu zaman kendi de aynı niyette olan) kızlar)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen deneyip yanıp tecrübe sahibi oldum, diyorum ki kendime eskiden ne çok cahilmişim. Dediğim durum taa 18 yaşlarım. Oysa sonradan öğrendim ki tek başıma bu yanlış bir tutum. Sonra ilişki ararken bu konuları rahatça konuşup a kişisi benden sana bir zarar gelmeyecek bundan emin olabilirsin diye konuşup sözümü tutmuştum. Bu sefer de kıskançlık oldu ayrıldık. Demek ki neymiş karşımdaki amuda kalkıp poz verse uğraşmak yersizmiş, o kadar denedim ki normal bir ilişki için hep terslendim, reddedildim, hayır denildi bana, galiba söylediklerim yanlış kişilerdi. Ben özgüvenli bir bireydim sonra bıraktım birden uğraşmayı anladım ki tanıdık ile konuşulmazmış, insanların birbirinden farklı kirli çıkarları da varmış. Bunları anladık anlamasına da, gerçek sevip de karşıma dikilip ben seni seviyorum lan çocuk diyene hasret kaldım. Geçmişteki hataların bedelini şimdi mi çekiyorum oysa kötü bir hatam olmadı o yüzden şanslıydım. Ağzım laf yapsa daha mı iyidi. Susmayı tercih ettim diye mi sevilmedim. Yanlız bir birey sessiz bir birey daha önemli oldu benim açımdan. Ama şahsen ben bir önem görmedim. Umutsuzluğa kapıldığım ilk gün dedim ki sen farklısın oğlum sen farklı olacaksın diğer züppelere benzemeyecek insan olacaksın diye terbiye ettim kendimi. Hayatımdaki züppelere yol verdim. Neyse geçmiş hatırlandı aklıma geldi. Kim olduğumu hatırladım. İyi oldu bu soru. İyi oldu içimi dökmem. Teşekkür ederim. İyi geceler.
00 Yorumla
+1 yılNaçizane genelleme yapmamanızı öneririm. Bazı belli kişiler bu şekilde, yani bu kafadalar. İnsanların içini bilemiyoruz ki. Açıkça konuşayım iyi davrandığım halde ( hem kendim, hem arkadaşlarımdan biliyorum), kadınlardan çok sorunlu olanları karşımıza (sadece karşımıza çıksa iyi burnumuzdan getiriyor benim kaç defa oldu keza arkadaşlarımda saymakla bitmiyor) çıkıyor. Sizin karşınıza çıkan ve o sözü söyleyecek kadar karaktersizse bundan kötüsü ne olabilir ki. Şunu da söylemek istiyorum dürüstçe açıkça bazen bu tip karaktersiz insanların bu mevzulardaki şansı o kadar yaver gidiyor (çok örneğini biliyorum yazmaya dilim varmıyor burada) ki. İnsan olmak ne yazık ki farklı olay. Saygılar
00 Yorumla
Her erkeği aynı kefeye koyarak konuşmanı hoş bulmadım , bence sahte sevgi ile gerçek sevgi arasındaki farklı ayırt edebilirsin artık kim. bilir kaç sevgilin olmuştur birisi sana sadece cinsellik için yaklaşıyorsa gayette belli oluyor sadece sen görmek istememisindir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere kafam fena dağınık. Erkek görecek durumda degilim. Hayatim aşırı yogun. Okuyorum sinav haftasi, bir yandan bir işte çalışıyorum falan. Sinavlar bitti rahatladim. Biri instadan yazmaya başladı bana ne ara kabul etmişsem tanimiyorumda cocugu. O gun konustuk ikinci gun kardesim senin derdin ne açıkça söyle bana. Seks mi, seks icin düşürürüm mantigiyla mi yaziyorsun benimle konusuyorsun yoksa adam akilli tanisip görüşmek mi istiyorsun, sevgili falan mi yapmak istiyorsun dogruyu şöyle bende sana durust olacağım dedim. O sira bir erkegin dengesizlikleriyle, oyunlarıyla falan ugrasacak durumda değildim. Cocuk acikca seks dedi. Tamam kardeşim, başka kapiya bu istedigin bende yok. Baskalarinda dene belki olur iyi günler dedim, takipten çıktım engelledim. Ha tanismak istiyorum sevgili oluruz belki deseydi de kabul etmezdim zaten. Ama gercekten anlamiyorsun ne icin yaklaştığını. Kizlara timsah goz yaslari var guzel oynuyorlar falan derler ama kendilerinin oyunculuğu bir *m icin oscarlik olabiliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSize erkek denk gelmis birde bunu bayan versiyonu var merak etmeyin bir farkı yok. İnsanoğlu ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyor. Sadece bir cinsin yaptığı hatayı butun cinse yüklemek Vicdansızlık olur. Tercih ettiginiz kişileri tam anlamiyla tanımadan hareket etmemek en önemlisi.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle değil öncelikle bunu bil, böyle insanlar her yerde var kız erkek fark etmiyor. Benim hayalimdeki de hep aynı kalır yani ilişkiye girmek için ayrı birini evlenmek için ayrı birini sevmek gibi bir saçmalığı yapmam kim yapıyorsa da yanlıştır.
00 Yorumla
+1 yılBence biraz kızlarda da hata var bu konuda. Sonuçta daha tanımıyorsun ondan iyilik mi kötülük mü geleceğini bilmiyorsun o yüzden biriyle cinsel bir şeyler yaşanmadan önce uzunca zaman geçmeli bana göre erkek için de kız içinde geçerli
22 Yorumla- +1 yıl
@Ömerrxxx :))
+1 yılOlayın özü şu: Bakire olmayan kızlarla cinsel ihtiyaç giderilir. Sonra da bakire bir kızla mutlu mesut bir evlilik yapılır. Çarpık bir bakış açısı ama genel kanaat böyledir. İstisnalar kaideyi bozmaz...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme ona da öyle bir yaklaşacak ki kızın biri aklına sana yaptığı gelecek.
Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm kardeşim.
Umarım karşına eli yüzü düzgün bir hemen çıkar da mutluluk gözyaşı dökersin ve bu basit insanları hemen unutursun. ❤️❤️❤️00 YorumlaBence "erkekler neden böyle?" demek birazcık yanlış, çok genel olmuş. Bizim tarafimizdan bakincada kadınlar hep kendilerini üzeceğini bildiği kişiler ile birlikte. Bence dert yanmaktansa nerede yanlış yaptığını düşünüp ona göre hareket etmen.
13 Yorumla
+1 yılSadece bir cinsellik için yaklaşmaya çalışmak çok kaba hatta hakaretvari sevgi olmadan aşk olmadan duygular olmadan sadece bi obje misali yakınlaşmak o insanı hayvandan başka bişey yapmaz yani tek kelimeyle karaktersizlik başka bişey değil
00 YorumlaKullandırtmayın kendinizi evlenmeden kimseye güvenip girmeyin şu yatağa o kadar normalleştirdiler ki bu zinayı toplumda yapmayın pişman olmayın sonunda
112 Yorumla- +1 yıl
Cinselik yaşayan kadın mı kullanılmış oluyır neden? Cinselik tek erkek için mi var? Erkekler yapsın kızlarda kocasına saklasın yok ya başka emriniz? Zina tek kadına günah aynen
- +1 yıl
Kadın niye pişman olsun? Erkek cinselik yaşayınca övünerek anlatıyor ama? Kadınlar birlikte olduğu erkekle evlenmek zorunda değil
- +1 yıl
Yaa algı yaratmayalım boşuna ben bunu bir cinsiyeti kastederek yazmadım soran bir kadın arkadaş olduğu için ona ithafen yazdım erkek sorsa ona da aynı şeyi söyleyecektim sonradan üzülüp pişman olmasınlar diye tabi ki beni ilgilendirmez kimsenin hayatı herkesin yaptığı kendini ilgilendirir ben sadece görüşümü yazdım her özgür birey gibi
- +1 yıl
Kadın isteyerek yaparsa kimse kimseyi kullanmış olmaz. Erkeğin cinselik yaşaması normal erkek yapar kadın kullanılmış demek istiyorsunuz. Kadın neden kullanılmış olsun? Zarı olmayınca artık bi hiç mi kadın bu yüzden mi kullanılmış oluyor? Evlenmeden önce cinselik yaşadığı için mi kullanılmış mı oluyor? Kadınlar zardan ibaret mi? Zarı olmayan evlenemez mi artık?
- +1 yıl
Erkek böyle soru sorsa bi kişi de çıkıp kullanılmış olursun günah demez
- +1 yıl
Ablan yaşında değilim
- +1 yıl
Kadınlara sürekli kullanılmış olursun evlenmeden kimseye yüz verme pişman olursun yorumları görmekten bıktım kadın erkek ayrımı oluyor bu neyse uzatmayalım erkek böyle sorunca yorum yaptın mı diye bakacam
- +1 yıl
Geçenlerde diyarbakır da bir adam çocuğa taciz etti diye iftara atılarak tekme tokat dövülüp bıçaklandı ve sokak sokak gezdirildi peki ne kadar konuşuldu bu olay veya duydun mu? Aynısı bir kadına olsa günlerce konuşulurdu twitter da gündemden düşmezdi onu geçtim kendimden örnek vereyim devlet dairesinde mülakata girdim aç karnına sabah 7 den öğlen 2 ye kadar beklettiler puana göre alıyorlardı herkesi en yüksekten düşüğe ama kadınları puana bakmadan direkt aldılar nerde eşitlik ben neden bekliyorum? Bunu devletin bir kurumu yapıyor düşün kadın erkek ayrımı budur bak
+1 yılBuda açık sözlülğkle alakalı. İlk baştan niyetini belli etmeli veya söylemeli. Daha doğrusu duygusal bir ilerleyişi olmamalı. Ne yazıkki kandırma durumu oluyor
10 Yorumla
+1 yılBir kadını sırf beni cinsel olarak tatmin etsin diye hayatıma sokmam. Mevzu sadece cinsellik olsaydı ederini verir, en şuh olanı ile işimi de görebilirim. Basit düşünmek ise al sana basit düşünmek.
10 YorumlaSırf bu yüzden rusyada yaşıyorum. gitmeden önce rus erkekleri çok istekli hep seks düşünüyorlar dediler. fakat çok tatlı, eğlenceli ve duygusal insanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kimle tanışsam senle olmaz sen cok saf ve temizsin seni öyle düsünunce vicdan yapıyorum diyor. Sana kıyamam senle olmaz niyetim ciddi değil öylesine takıliyorum diye söylüyorlar acıklama yapıyorlar
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sicakboy ciddi adim atanda oluyor ama mesela benim okul var onun okulu isi bitmis ve her seyi yasamis zaten ben oyle birini istemiyorum hic sevgilim omadi diye biri beni sevmesin sahiden sevsin
Cevap sahibi+1 yıl@sicakboy o ne demek
Cevap sahibi+1 yıl@sicakboy yani simdi onnceden sevgili gibi tanısiyorlar yani sevgili olalim vs diye beni tanıyinca durust davrsniyorlar acıklama yapiyorlar bitiyor yani arkadaş kalıyoruz ya da ben konusmak istemiyorum oyle
Cevap sahibi+1 yıl@sicakboy ne alaka bırakacagim biriyle niye nisanlanayim durup dururken hatasi olursa eve bırakırim ama durup dururken niye birakayim
- +1 yıl
Yaş kaç ki senin ve boy kilo
+1 yılevet sevgili ve cinsel birliktelik ripleri genelde ayrı oluyor neden sevgili olcakmış gibi başladıklarını bende çözemiyorum
20 YorumlaAkıllı olacaksın sen de. Öyle üç beş güzel kelimeye lafa kanmayacaksın. Kıysın nikahı o zaman ne 💩 yerse yesin
20 Yorumla
+1 yıl
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Sevgili olmadan cinsellik yasar misin peki?
Cevabin hayirsa adam bu yuzden bunu yapiyor
Cevabin evetse adam mal ve mallik yapmayi seviyor demektir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz türk kızları bunu hakediyorsunuz çünkü iyi yapıyorlar elleri dert görmesin onların ben sövmekten başka bir sey yapamiyorum size ama yapan güzel yapıyor iyi de oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlduğun durum üzücü gerçekten. Zaten sevgili gibi yaklaşıp ihtiyacını giderip bırakıyorlar artık anlayın
10 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma. tabiki evlenince cinsellik olur sırf bunun için arkadaş olunmaz ki. İnsanın duyguları vicdanı var çok yazık
10 Yorumla
+1 yılGörünüm mu? Ne görünümü ? Bırak Allah'ını seversen hepsi aynı erkeklerin. İşini görür geçer gider. Aşk diye bir şey yok hepsi yalan
11 Yorumla
+1 yılsımdı adam dırek seks ıstıyorum dese magradanmı geldın dersınız engellersınız durust olun kımse bu sekılde yaklasan erkege ıstedını vermez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılBir an önce cinsellik yaşamak için role giriyorlar hepsi bu aşırı bayat numaralar vajina için şekilden şekile giriyor şebelekler 😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
delik icin kendimi kucuk dusurmem
- +1 yıl
@Salih6116 ayh üşüştü abazan sürüsü 😂😂
- +1 yıl
@Salih6116 Erkekler kim ki onların gözünde vasfımızın olmaması bizi üzsün? Siz de ona bakılırsa cinsel bir oyuncaksınız hatta gereksiz bir oyuncak "derdim" ama senin seviyene düşmeyeceğim. Empati yoksunusun sadece, insanlar birbirine cinsiyeti veya dış görünüşü yüzünden aşık olmaz. Karakter, kişilik diye bir şey de var. Umarım anlayabilecek olgunluğa erişirsin.
Seni cinsel anlamda elde eden biri için cazibeni kaybetmiş olursun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de benzer bir sey merak ediyorum, erkekler f*ck body olduklari kadina baglanabilirler mi? Baglanip omur boyu bir iliskiye donusebilir mi? aliskanlik dedikleri bu mu
24 Yorumla- +1 yıl
Bağlanabilir nasıl dersen erkeklerdoyum ve heycanı zevki coksever senin verdigin heycanı zevki hazı kimsede bulamıycagını bulamadığını farkettiginde sana tapartapar
Cevap sahibi+1 yıl@serseri_yüreğim bunu kuzenim icin sordum. Kuzenim erkek ve ilk beraberligini annesi yasinda komsusu ile yasadi. Kuzenim 23 ise ozamanlar komsusu 40di. Şu an kuzenim 40 komsusu 60 civari iste ve baskasiyla evlenmedi ve bana gore hala iliskileri devam ediyor. Kuzenim evlenmeyi de dusunmuyor...
Cevap sahibi+1 yılonu gectim benim begendigim biri vardi, is yerimden 37 yasinda, bulustuk. Ama diswrda cinsel partneri varmis o gorecek katsilasacagiz diye odu koptu. Anlattirinca da anladimki 25 yasinda ilk internette o kadinla tanismis kadin 45 indeymis. ve o kadina alismis yasli olmasina ragmen
- +1 yıl
Muamele olayı cok önemli erkegin altında odugibi yatan kadınlar tabiri gibi olunmamalı
sen de cinsel birliktelik için konuş her şey yoluna giriyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten erkeklerin çoğu amaçlaeu kızları kullanmak erkeklerde sevgi duygusu yoktur. O yüzden erkeklerden uzak durun
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin senle sadece cinsellik için birlikte ilişki yaşaması çok kolay anlaşılabilecek bir şey. Sırf sana olan tavırlarından bile anlarsın.
00 YorumlaYok olur mu? Kızın daha önce yaşadıkları duyulmuştur ve kızla sadece cinsellik düşünürsün ilerisini değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olup seks yapmak istemiştir belki. Her hoşlandığımızla ya da seks yaptığımızla evlenmek zorunda mıyız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekleri tanı bence, bizim yaklaşımımız sizin gibi değiliz, biz severiz ama seks için birini sevmek zorunda değiliz. Eğer vücudu güzelse ve seksi bir kadınsa sevmeden de beceririz. Aksini söyleyenler çıkabilir ama gerçekler ortada...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kuğuum bak güzel kardeşim sen eer ciddi istiyorsan baştan bu arkadaşları ayıklamak için dersin ki ben evlenene kadar ilişkim boyunca seninle hiç bir fiziksel münasebete girmem baştan bunu bl sonra bozulma, bunu duyan kaçar zaten
+1 yılTek dertleri cinsellik olduğu için gerisinin bir önemi yok onlar için
10 Yorumla
+1 yılEn azından itiraf etmiş sevin
Kısa zamanda bitmiş10 YorumlaBaşka türlü alamayacaklarını bildikleri için olabilir zaafina göre yaklaşıyor
20 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim ve yalnızım. Sadece seks için aşık taklidi yapmaya karşıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeği suçlamak yerine o çuvaldızi biraz da kendine batirsan. Evli değilsin, nisanli değilsin, sözlü degilsin... Sen bir erkek neden bunları yaşarsin...
00 YorumlaSırf karizma diye atlarsan sonuç bu şekilde hüsran olabiliyor jsdjdh
00 Yorumla
+1 yılŞimdi egolu ve kötü birisiymiş o ama en azımdam amacını söylemiş
00 Yorumla
+1 yılEn azından niyetini direkt söylemiş seni uğraştırmamış
00 Yorumla
+1 yılSana bunu yapana sor , her erkegi ayni sinifa koymak mantikli mi sence
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin %80 İ Cinsellige
Kadınların %80 İ Paraya Bakar
Maalesef Ülkemizde Durum Bu 😓00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ciddi sevgili gibi olmayıp görünmeden vermiyonuz
00 Yorumla Önyargı zirve yapmış Hayatına girenler senin ayna da ki yansıman derler
00 Yorumla
+1 yılVermeseydin😁verirken iyidi ne oldu simdi o mu suçlu 😂geç bu işleri
00 Yorumla
+1 yılElde etmek için yaklaşıyorlar sonra yüzlerini gösteriyorlar erkekler değil abaza denen topluluk.
00 Yorumla
+1 yılBunu yapan erkekler kisilik yoksunudur ama goze batan birseylerivardir senin gozunden kaçmış
00 Yorumla
+1 yılBiz ne yaptığımızı bilmiyoruz ki bu sorunun cevabı da yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılE canim baska sizi kazanmak icin yalan siylemek normal deymi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle heriflerin sevgilisi olsa sanki doğru düzgün sevecek
00 Yorumla yani bazı kızlar için sadece cinsellik düşünürüm her kızı ciddiye de almam zaten :D
00 YorumlaÖyle yaklaşmıyorum, sadece sevişmek istesem kız arkadaşım gibi davranmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNapalim direkt gel sevişelim mı diyelim. Kan bu zamanla akıyor aşağı.
02 Yorumla- +1 yıl
De nolcak
- +1 yıl
@_anonim_hesap_ sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaska turlu vermiyorsunuz çünkü. Ne kadar acınası bir durum değil mi, Allah bir kalbin ahini olmaktan korusun beni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaklaşmiyorum öyle.
Direkt ifade ediyor ve söylüyorum.00 Yorumla
+1 yılBıktık artık şu erkek müsveddelerini tercih edip de sonradan bütün erkekleri suçlayanlardan
00 YorumlaHayir yanlis dusunuyorsun sorun senin gorunumunde falan degil karsindaki erkegin karakterinde pardon karaktersizliginde onu eğitememişler öyle bir insandan ne vatana ne millete hayir gelmez ailesinede hayir gelmez
15 Yorumla- +1 yıl
Ihım ! 😁fazla açılmasak mi bayan
- +1 yıl
@BlackDeacker acilmasak derken
- +1 yıl
Herkesi katma 😅beni niye katıyon jss
- +1 yıl
@BlackDeacker erkeklerin demedim ki
- +1 yıl
Nerdesin sen kaç gündür😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılacıyorum ben böylelerine... önlerine gelene yürüyen ezikler işte
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadını obje görmeyen mi var ya. Genç el değmemiş kızla olmak için can atıyor çok kişi ama kendilerine bakmıyorlar çıtır taze değiler
00 Yorumla
+1 yılErkekler artık seks için takılıyor, genellikle yakışlı diye tabir ettiğiniz tipler bunları yapıyor,
Örnek vereyim;
Benim arkadaşım var kızları sadece bu yönde kullanıyor, ben daimi ilişki istiyorum o tam tersini00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar peach adam seversiniz
Dürüst olanlar size göre degil çünkü00 Yorumla - Devamını Gör (69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seninle sadece cinsel birliktelik için konuştum dedi, erkekler neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat