@kuğuum evet kesinlikle öyle. Kadın fıtratı gereği erkeğe göre daha duygusaldır yani bu konular da daha zayıftır. Maalesef bunu kullanıyor bazı karaktersizler.
@kuğuum Emin ol ben öyle yapıyorum çokta karşıyım bu tür yaklaşımlara. İnsan sonrasını da düşünmeli. Herkesin kız kardeşi veya kızı var biraz onları da düşünmeli.
Erkekler işte. Hepsi degil ama bircoğunun kafalari yok oyle dusun kafanin olduğu yerde bi s..."(k) var oyle dusunuyorlar oyle geziyorlar onunla yemek yiyorlar falan.
30 yaş üstü erkekler genelde evli çoçuklu olur. Genç kızla sırf bedeni ve cinselik için yaklaşır. Ben öyle düşünüyorum kendimden yaşça büyük erkekleri uzak tutuyorum genç varken gençliğimi büyükle geçirmek istemem. Büyükle olup sonra evli çıktı diye ağlayan çok kız var
Siz beni tanıyormusunuz beni sitemi ergenlerle karıştırdınız sanırım, cinsellik tabiki yaşanır ama bir kadına sadece bunun için yaklaşmak bana yakışmaz, diğerlerini bilemem ben. Düşüncemi söylüyorum teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Yapı meselesi. Bazısına vitrinlik deniyor bazısına öbür türlü. Yapmamak lazım
Kimisi de evlilik vaadiyle kandırıyor ben hayret ediyorum. Bu kadar vicdansız olmamak gerek.
Aynen elde etmek için bu denli karaktersiz olabiliyorlar
@kuğuum evet kesinlikle öyle. Kadın fıtratı gereği erkeğe göre daha duygusaldır yani bu konular da daha zayıftır. Maalesef bunu kullanıyor bazı karaktersizler.
Siz bu tür erkekleri ortamınızda varsa dışlayın böyle şeyler yapmazlar hiçbir kız da üzülmez
kandirilmaz
@kuğuum Emin ol ben öyle yapıyorum çokta karşıyım bu tür yaklaşımlara. İnsan sonrasını da düşünmeli. Herkesin kız kardeşi veya kızı var biraz onları da düşünmeli.
Sevgili olmak için yaklaşınca istediklerini aliyorlar çünkü
Niyet açıkça belli edince cok düşük ihtimal
Benim tarzım ikincisi
Hem fakir hemde ahlaksız ondan. Geneleve gidecek parası yok nefesi kokan fakirin çoğu böyle
sen kötü olana rastlamışsın normalde bir erkek duygusal bağ kurduğu kişiyi arzulamalı bence.
İnsanlar ayna gibidir. Motor intibası bırakırsan binmek istemesine şaşırmayacaksın.
Kızlar sadece cinsellik için kendilerine yaklasıldıgını fark ettikleri anda konuşmayı keserler
Erkekler değil de, bu erkek neden böyle sorsan daha güzel olurmuş.
Erkekler işte. Hepsi degil ama bircoğunun kafalari yok oyle dusun kafanin olduğu yerde bi s..."(k) var oyle dusunuyorlar oyle geziyorlar onunla yemek yiyorlar falan.
Anlayacağin iğrençler o kısım.
Oo çok çekmedik o güzel kardeşim karaktersizler s. kine düşkün pustlar iyi tanı istediklerini verme
Bi kadını ben hemen yatağa atmışsam, başkası da atar. O yüzden evlenmeyi düşünmem. Yeterli mi?
Olabilir önemli olan nasıl yaklaştığı sana aşığım ölüp bitiyorum demediği sürece ama sadece cinsellik olabilir
Düşünülen şekilde yaklaşmıyorum ve bunun sebebini erkekte aramayın ve sonuçta bunu size zorla yaptırmıyor sizin sayenizde gerçekleşiyor
Yani farklı olsa da cinsellik için konusur takiliry
Sevgili olmadan veren az ondan bu 1.
2. De sevsen ne olacak ki ben daha önemseyen görmedim sevgiyi felan hep hikaye
yürüyen hormon onlar özellikle 20li yaş aralığına dikkat etcen
Erkegin mizaci bu, ben 27 yasindayim mevzu libido olunca gerisi hikaye. Herkesin takilmasina bakmasi lazim
Asıl 30 yaş üstüne dikkat edilmeli
Neden @yaşayann_ölü
30 yaş üstü erkekler genelde evli çoçuklu olur. Genç kızla sırf bedeni ve cinselik için yaklaşır. Ben öyle düşünüyorum kendimden yaşça büyük erkekleri uzak tutuyorum genç varken gençliğimi büyükle geçirmek istemem. Büyükle olup sonra evli çıktı diye ağlayan çok kız var
bi erkek 30dan sonra değişirse değişir yoksa hep aynı kalır
Zaten evli olanları tamamen başka yere atıyorum, gençken gençlerle takılmak en güzeli @yaşyan_ölü
Genç gençle olur zaten 25 üstü erkek çıtır taze olmaz
30a kadar yolu var bu işin :)
25 üstü genç ama taze çıtır değil 30 yaşta yaşlı değil ama gençte değil
Yok parası var yok tipi güzel der kaşa.. rlık yaparsınız sonra niye böyle önce kendine bak bence
Oyle kizm bu isler. Sevmek icin degil cinsel acligini bastirmak icin konusur cogu erkek
bu sorunun alnı nerde öpmek istiyorum
senin yüzünden. biraz ağırlığını koysaydın
Ben böyle olmadığım için zaten sevgilim olmuyor
Sorgulama kabullen artık.
Haklısın, niyetin direk belli olması daha iyidir
Erkekler hepsi böyle değildir
geç bu yalanları ya
Siz beni tanıyormusunuz beni sitemi ergenlerle karıştırdınız sanırım, cinsellik tabiki yaşanır ama bir kadına sadece bunun için yaklaşmak bana yakışmaz, diğerlerini bilemem ben. Düşüncemi söylüyorum teşekkür ederim
hıhı ondan tecavüz rakamı bu kadar çok 7 den 70e aynısınız
Geçmişte ağır travmalar yaşadınız sanırım bakış açınız çok dar, ama saygı duymak lazım tabiki
travma yaşamama gerek yok herşeyi oraya yormayın televizyon ve haberler yeterince açık
sorduğun sorulardan da nasıl biri olduğun az çok belli
Sorduğum sorular burada her Zana’n sorulan sorular
merak etmesen istemesen sormazsın mantıken
sonrada her erkek aynı değil diye masum rolü oynayın
Çok yaptım canım sadece insanların fikrini merak ettiğim için soruyorum
bak şimdi kendi ağzınla itiraf etmiş oldun
Neyi itiraf etmişim
boş ver sen anlamasanda olur anlayan anladı
Sen anladın o zaman sadece
hıhı kesin öyledir
Öyle zaten
ayn ayn hee
Moralimi bozdun biliyormusun
iyi oldu
Seni sevmiyorum
sevme bende insanları sevmiyorum
Aaaa neden
En azından açık sözlüymüş
Aynen tam ben dicektim
Her erkek böyle değil
Ben öyle değilim kendinizi kullandirtmayin
sevgili olmazsan onunla yatmıcaktın
durust opmus en azindan
Bu sorunun alnı olsa da öpsem.
kızlar buna kanmasın artık
burada bu olağan bi şey
Evlilik istemiyor sebebi o
Bir ihtimal demiştir başka neden olcak?
O çocuğu bu sitede bulduysan sjdbd in
Biraz Kezban olmak iyidir :d
Kesinlikle profilin çok güzel ya
öbür türkü yaklaşsa vermezsin ki 😂
İğrençsin.
yalan mı söyleseydim
Düşüncene iğrenç dedim.
adama haksız mıyım nıyet belli adamda kendince dogru olanı yapmı
Sen iyi misin ya nesi doğru? Kendisi cinsel anlamda istiyor diye yapmak mı zorunda. Hem de kandırarak?
Ya normal yaklaşsın tabi de yani adam baştan bıyetı bellı kendınce taktık yapmıs
Genelleme yapma erkekler deme
Yapacan mi nirmal konussa
Sence
adama denk gelmiişsin
karaktersizmiş knka bence ya
Ben direk söylerim duygularını incitmem
Ben böyle bir şey yapmadım
Dürüst olmuş iyi tarafından bak
Erkekler pislik
Hoslanmadigin biriyle beraber olmak zor
İğrendim artık
Açık sözlü çocuk