düğün gecesine saklayan kaldı mı düğün öncesi ilişkiye bakış açınız nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen acikcasi bununda yeme icme gibi aslinda bedenin bir ihtiyaci oldunu dusunuyorum tabiki her onune gelinle seks olmaz ama cinsellik ve kendini tanima konusunda daha acik olmamiz lazim kizlik zarinin iliski olmasi gerekmedigi kadinin islanmadigi icin kanadini bilen kac insan var desem yuz uzerinden 30 belkide kizlarin ilk gece travmasi var bunun gibi bir cok sorunlar var biz kadinlar rahat hissedemiyoruz heryerden bir yargilanma var cinsellik konusunda acik fikirli bir ulkede dogmak isterdim yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz din vs herkesin kendi hayati benim gunahimin bedelini kimse odemicek ya da ben baskasininkini ama soyle bir anim var bir kiz arkadasim cocugun nereden yapildini bilmiyordu iliskiye nereden yapildigini bunu duyunca toplum olarak utanilcak bir ozellimizin oldunu anladim namus o bu derken travma yasatiyoruz yasatiliyor ve bazi kizlar var kendi vucudundan bir haber korunmayi bilmiyoruz korunmayi bilmeyen kadinlar var 10 cocuk doguruyo elimde olsa yaaprmiyim diyor korundular desek devlet hastanesinde bekar kadinlara doktorlar eskiden kurtaj yaparken Şu an yapmak istemiyolar pek malum kisinin sozleri uzerine vs vs yurt disinda istemsiz bir hamilelik olursa gidip aldirabilirsiniz ama bizim ulkede doktorlar yasal olmasina ve suresinin olmasina ramen yapmiyor merdiven alti yerlerde aldiriyorlar yorumumun altina yok gunah yok su yok bu yazicaklar kendilerine saklasinlar yorumlarini cinsel saglik onemlidir ama bu ulkede erkek yapsa erkek kadin yapsa namussuzdur demekki erkekler birbiriyle iliskiye giriyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapan yapar, yapıyor da zaten. Ama ben çok sıcak bakmıyorum. Sonuçta yemek ya da içmek gibi acil bir şey değil. Evliliğe saklansa daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Fakat yapanı da küçümsemem, o da onun kararıdır. Çok dindar sayılmam ama en azından bu tarz şeyler de kendimi geri çekme niyetindeyim.
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler canım düşüncen güzel :)
+1 yılKendini bu sorumluluğu kaldırabilecek kapasitede görüyorsa bir yetişkin ki bu aslında bir sorumluluk bence, yetişkinliğe eriştiği takdirde cinsel hayatını istediği gibi yaşayabilir şahsen öncesi sonrası benim için bir anlam ifade etmiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaklayan kaldımı diye soru sormak kadar slk mlca bir soru olamaz diye düşünüyorum sen kendi vajinanla ilgilen sanane saklayandan saklamayandan ayrıca saklayan çok özel bir kızdır
02 Yorumla
Soran+1 yılözel olduğumu ifade ettiğin için tşkler :)
Cevap sahibi+1 yılBöyle ml ml sorular da sormasan daha özel olurdun
+1 yılOlur neden olmasın da ne acelesi var bence yıllar sonra olması mantıklı. Resmen geri donemeyecek bir yol gibi, ama çocuk yapmayacaksınız olur.
00 YorumlaHiç evlenmedim bilmiyorum Sen de durum nasıl gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin büyük bir çoğunluğunun evlilik öncesi cinsel hayatı olduğu için genellikle erkek için rahat geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir kızın bekaretine dokunmadım dokunmamda. Daha önce 1 sevgilim oldu oda yapmak istedi ama dokunmadım. Bir kızla anlık zevk yaşamak kolay , sevmek , mücadele etmek birbirine bağlı kalmak zordur. Ben zor olanı seçtim. Kim ne yaparsa yapsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince yapılması uygundur ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılyapilabilir isteniyosa
04 Yorumla
Soran+1 yılevli misiniz
- +1 yıl
degilimm siz
Soran+1 yıldeğilim
- +1 yıl
himm evlilil dusunuyosun o halde
+1 yılDüğün öncesi sevişme sonrası sikşme 😛😁
00 Yorumla
+1 yılYa düğüne 1 saat kala her şey bozulursa