+1 yılEvlilikte tutkunun ölmemesi imkansızdır boşuna uğraşmayın. Tutku sadece sevgililikte ve nişanlılıkta ölmez. Çünkü birbirini az görürsün ve özlersin. Aynı evin içine girip 24 saat yan yana olduğun insanı özlemezsin. Özlem olmayınca tutku da kalmaz aşk alışkanlığa dönüşür.
04 Yorumla
Soran+1 yıl24 saat yan yana olunmuyor
- +1 yıl
24 saatten kastımı anlayan anladı. Tuvalete de beraber girip işe de beraber gidiyorsunuz demeye çalışmadım zaten. Lafın tamamı deliye anlatılır. Aynı evde yaşayan insanlar birbirlerini özlemezler. Özlem olmayınca da aşk tutku biter. Çünkü sadece özlediğin insanın hatalarını görmezden gelirsin alttan alırsın. Özlemediğin zaman her yanlış batmaya başlar o da kavgaya dönüşür. Kavgalar soğuma getirir. Bütün bunlar aşkı tutkuyu bitiren şeyler. Evlilikte olması gereken şey sevgi, saygı ve sadakattir. Bunlar bitmediği sürece sorun yok.
Ama tutku denilen şey bir süre sonra mutlaka biter. Buna şöyle örnek verebilirim; Yapmayı çok sevdiğin bir şey düşün. Mesela tatile gitmek, mesela en sevdiğin bir yemeği yemek. Bunları çok sevmenin nedeni onlara tutku duymanın nedeni bunları her istediğinde elde edemiyor olman. En sevdiğin yemeği hergün yersen bir süre sonra ona tutku duymamaya başlarsın. En sevdiğin tatil yerinde 12 ay boyunca yaşasan oraya da bir tutkun ve heyecanın kalmaz. Evlilik de buna benzer. Tutkuyu heyecanı bitirir. O yüzden bunları arama boşuna. Sevgi, saygı, sadakat bu üçü olmalı bunlar olduğu sürece sorunsuz bir evlilik yürüyebilir. Bu üçünden biri giderse o zaman geçmiş olsun.
Soran+1 yıl24 saatten kastının o olmadığını biliyorum. iş vs derken imkanı yok onu anlatmaya çalıştım.
- +1 yıl
neyse ben anlayabileceğini umarak hayatın gerçeklerini sana uzun uzun anlattım. Evlilikte tutku ve heyecan neden mutlaka biter onu tekrar anlatmicam. Ama süresini uzatmak istiyorsan bunun kriterleri var ve hepsi senin elinde değil. Mesela eşinin stresli olmaması gerekiyor. Dışarıda kendine yüklediği stresler olduğu sürece sen naparsan yap o senleyken başka şeyler düşünecek olur. Eğer stresi yoksa o zaman iş sana düşüyor. Sen de kocana sinir stres kavga gürültü yaşatmaman onun yerine malum konuları daha eğlenceli ve heyecanlı yaşamanız gerekiyor. Ama tabi her şey karşılıklı. O da sana doğru düzgün davranmalı. Tek başına sen onun kölesi değilsin sonuçta. Özetle bunlar bi süre daha tutkuyu heyecanı diri tutabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılzamanla azalır zamanla artar buna bişey yapamazsın ki
19 Yorumla
Soran+1 yılHer an yüksek tutmaj istiyorum
- +1 yıl
en fazla fantezi kıyafetler giyersin oda bi süre sonra sıradan gelmeye baslar yani sıradanlasır zamanla
Soran+1 yılBir yolu olmalı
- +1 yıl
zamanla artar zamanla azalır yapacak bişey varsada benim bir fikrim yok
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim bu arada bakire misin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım deneyimsizsin
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılsurekli camasirla dolanirsin evde mesela tahrik edersin kilotlarini saga sola cikar erkekler camasira dayanamaz
10 Yorumla
+1 yılönce kendın... yanı 3 altın kuralı bılen kadın her erkegı köpek eder
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
uygulayacaksan anlataıtayım cızım yapıyorum bosa zamanınm gıtmesın
Soran+1 yılEvli değilim de ilerisi için yani
- +1 yıl
ya uzatmıyorum uygularım dıyor ısen msaj atarsın tek tek soru sorarım tek tek anlatırım basıt sacma ıse engellersın
+1 yılSürekli değişiklik yapılmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
- +1 yıl
Tutkuyu sürekli canlı tutmak için cinsel hayatınıza renk katmanız lazım hep aynı şeyleri yapmaktan kaçının farklı yerlerde yapın fantezi oyuncakları kullanın sadece yapmak için yapmayın hikayeler ekleyerek keyifli hale getirin
Soran+1 yılTeşekkürler
Fantezi dünyanız geniş olmali
11 YorumlaOrtam fantezi değişikliği oyunlar vs.
10 Yorumlafanteziler yapabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılher gördüğünde istemiyorsa ölmüş zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılZaten sürekli istemiyor mu
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim evlenince nasıl olur bu diye sordım
- +1 yıl
Sen istekli olursan sürekli ister
Soran+1 yılBenim açımdan sıkıntı yok
- +1 yıl
Herşeyi yaparım diyosun
Soran+1 yılAnal falan istemiyorum
- +1 yıl
Sınır noktan neresi
Soran+1 yılGrup anal falan istemiyorum onları
- +1 yıl
fanteziler falan
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
T a k ip et istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlmüyor zaten kırıla kırıla un ufak kalıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin hiç mi yolu yok
- +1 yıl
Gercekci bir cevap..
Cevap sahibi+1 yılZamanla yaşaya yaşaya anlarsın canım
- +1 yıl
Ben öğrendim.. sanırım sen de öğrendin..
Mekan değişikliği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezilere açık ol
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam başka
Cevap sahibi+1 yılOral yaptır
Soran+1 yılOnlar eyvallah başka
Cevap sahibi+1 yılŞimdi burdan ne kadar anlatayım ban yerim
Soran+1 yılEvli misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
+1 yılEvli misin