Daha önce beni bıraktı 1 ay sonra herşeyi düzeltmek istiyorum pişmanım diye geri döndü bana sürekli dokunmak istiyor yanımdan ayrılmıyor arada saatlerce sevişiyoruz sevişirken sürekli beni seviyormusun diyor? Benimle evlenmek istediğini benimle gelecek düşündüğünü söylüyor ama daha önce beni bıraktığı için güvenemiyorum sizce gerçekten seviyor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seviyor bence mutluluklar sende artık ona güvenmeyi dene
Bence asiktir ya :(
nasıl emin oldun kardeşim ki :)
Anlattigin durumun aynisini birebir yasamistim da
peki kardeşim dondukten sonra neden birden inanılmaz bir şekilde samimi oldu önceden değerimi neden bilmedi? İllaki değerimi anlaması için ayrı kalmakmı gerekti?
Evet bazen ayrilik etkili olabiliyor her zaman degil. Ben sahsen onu bu kadar sevdigimi bilmiyordum ayrildiktan sonra degerini kopek gibi anladim.
kardesım aynı durum bizde oldu 1 ay ayrı kaldık o 1 ay sürede telefon numarasını değiştirdi sosyal medya hesaplarını kapattı sonra bir yerde denk geldik benımle konusmaya felan calıstı pişmanım düzeltmeme izin ver dedi önce hırs sandım ama baktım devam ediyor
Biz de 6 ay ayri kalmistik. Dedigim gibi bazi iliskilere ayrilik iyi gelir saglamlastirir. Barismaniza sevindim. Hep mutlu olunn..
bu kadar şey rol olamaz herhade kardeşim. özelden biraz anlatmamı istermisin kafanı şişirmicek gibi olursa?
Ne iş yapıyorsun
gümrük müşaviriyim iyi para kazanıyorum.
bunun bunla alakası oldugunumu düşündün?
Parana gelmiştir belki kendisi de çalışıyor mu
Kanka allah affetsin gümrük müşaviri kızlar soruyorda bu kızlar çok fena he sjddkdk
kendiside çalışıyor evet ama aşık olduğunu hissetiriyor sen sanırım sevgisinden emin olmadın?
Ne biliyim şimdi genel bir soru bu ilişkiniz nasıldı neden ayrıldı niye geri döndü kız nasıl bir tip bilmiyorum ki
kardeşim istese benden daha zenginleri ile takılabilecek potansiyelde bir kız neden aşıksın diye sordugumda çok değer veriyorsun senın yanımda kendimi özel hissediyorum diyor.
Niye ayrılmış peki
o uzun bir hikaye kardesım
ozelden anlatmamı istermisin?
O zamanda aynı değeri vermiyor muydun belki eskisi falan geri dönmüştür baktı onda iş yok sana geri döndü olabilir yani her şey
kafanı şişirmicek gibi olursa kardeşim
tam üstüne bastın kardeşim.
bu kadar olur yanı. ağzına sağlık
seviyor
aşıkmı bence ve nasıl anladın?
sürekli kaybetme korkusu var
nasıl yanı surekli kaybetme korkusu var nasıl anladın kardeşim bunu?
Bilmiyorum öyle hissettim kardeşim