seks yapıyoruz önden yap diyorum kıyamam diyip yapmıyor bu çocuktan olur mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başına kalırsın diye de korkuyor olabilir yarın ayrılırsak sıkıntı olur diyee 😊
😂😂😂😂😂😂gerçekler acıtır
her şeye de bi hikayeniz var hiç dokunmayan da öyle düşünüyordur o zaman
Ben düşünmüyor demedim erkek onu her zaman düşünür bu ilişki yaşasa da böyle yasamasa da
Ne saçma bir soru ne alakası var bununla ahajajja
Önden kıyamam mi yemiyor demiyor da
Neye yiyecek ki zaten arkadan yapmış sadece merak ettiğim için soruyorum önden yapmak cesaret işi mi
Cesaret değil aslında yapsa yapar ama sen önden oldu artık beni bozdun istemeye gel evlenecek falan demenden korktu o da belli ki onu istemiyor o riski göze alamıyor yani yemiyor ondan yapmıyor hak yolu varken bask yoldan işini görüyor
Hmm anladım bu arada soru sahibi ben değildim yorumu görünce sorayım dedim teşekkürler 😅
Belki seninde buna benzer bir olayın vardır diye birde soran kisininde aklına gelebilecek bir soru olabilirdi bu aslında bu durumda sağlıklı bir soru sordun ondan cevap verdim
Anladım bu işler güven işi bence, yani beni bozdun istemeye gel kafasında olacaksak sıkıntı büyük bana çok saçma geliyor
Bende aynen dediğine katiliyorum aslında en başında ilişkiler menfaat ile başlaması kötü kadın erkek ya yakışıklı ya kaslı ya parası falan varsa o erkeğe bakıyor e erkekte bana verecek mi diye bakıyor kullanmaya çalışıyor iki tarafta ama bunlar insan olarak anlasamiyorlar neden çünkü iletişim yok güven yok saygı yok sevgiler gerçek değil sağlam temeli olmayan ilişkilerde olur boyke hatta genelde su da çok söylenir ya işte biz konuşuyoruz iki haftadır eee ama konu bulamıyoruz e bunun yüzünden bulamıyorsunuz çünkü tek bir amacınız var onun için ilişkiden arkadan dolanıp devam ediyorsunuz
Dış görünüş ilişkilerini o kadar iyi özetledin ki argo olacak belki ama amaçları sadece gir-çık bu tarz ilişkilerin böyle olunca da bu tarz sıkıntılar kaçınılmaz oluyor, bu arada soru sahibi üzerine alınmasın
Soru sahibiyle alakası yok bu benim genel ilişkilerde gördüğüm sorun bunu çok soruya yazıyorum bilinclenmek gerek ilişki dediğin şey sadece bir bacak arası ya da bir parası olan erkek değil yani kafa yapın uyduğu insanı seversin güven duyarsın guven duyduğun insanı kiskanmazsin ya da kıskanmak benim gözümde kısıtlamaktir onu yapmazsın (kiskaniyirsa seni sana guvenmiyordur bu arada net) onunla hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili ilişki kurarsan aman boyu kilo falan demezsin ben iyi anlasiyorsam ben onunla sakalasip egleniyorsam yer geliyor en iyi ya da en mutsuz zamanımda konuşup dertlesiyorsam ve sevgilim olduğu için sarilme öpüşme yapıyorsam yeter zaten beraberinde sekste gelir ben bu insanı bulduktan sonra aman işte ayağı 36.5 değilmiş aman işte *mi pembe değilmiş beli ince değil beyaz tenli değil aman işte boyu uzun falan değil demem çünkü umurunda olmaz çünkü ben ruh eşimi buldum dedim o kişiyle mutlu olur o kişiyi severim o kişiyi severim diğer kadınları değil aynısı kadın versiyonu içinde geçerli zaten aldatacak kişi çıkarsa ortaya emin olun sizi aldatmiyor o kişi kendini aldatıyor size ve herkese aslında ben ilişkide sevgiden sevilmeden anlamayan kalbim ruhum kaşar guvenilmem ilişkide bana guveneyin mesajını veriyor daha olgun değilim ben ilişkiden anlamam diye bağırıyor aslında bunuda anlarsınız ve buna mutlu olmanız da gerekir ağlamayın öyle karakteri olmayan insanlar için
Arkadannnnj devammmmm diyor
Kendini düşünüyor yaa
Seviyor gibi.. aklında başka şey yoksa..!
Adam sıfır risk afghj
bu dediğin biraz korkan beceremeyen demek gibi
Kaç yaşındasınız ikiniz de?
ben 20 o 21
Korkuyordur eğer bakireysen
neden korksun bakireyim bu arada
Bekaret bozmak sorumluluktur gibi düşünüyor olabilir
Önden yapmayıp arkadan mi yapiyor
Bence olmaz niye koyamıyor ki isteyene vereceksin
Kaç zamandır berabersiniz?
olur olur
Bilemezsin onu