Cinsel Yaşam Erkekler, cinsellikte iç çamaşır rengi önemli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Erkekler tipi önemser misiniz Güncellemeler+1 yıl Ben 176 boyunda 56 kioyum sarışınım en çok hangi renk gider. Ama göğüslerim büyük değil öyle 80 beden Erkekler, cinsellikte iç çamaşır rengi önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Partnerinin sevdiği rengi giymen partnerinin daha çok hoşuna gider 1 4 Yorumla YaLNızz_Adammmm +1 yıl Kırmızı renge öyle bir ohh demişsin ki boşalırken nasıl inliyorsun bilemedim :) Yorumla Soran +1 yıl Ahahshhhs Yorumla Soran +1 yıl Hiç yasamadm Yorumla YaLNızz_Adammmm +1 yıl Yaşatırım istersen😊 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni başlamış bir ilişki ise önemi yok ama sonrasında biraz renklendirmek gerekir tabi 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yoo renk önemli değil ama paçalı don giyipde harika bir seks yaşamayı beklemekte fantezi olur yani... bazı şeyleri yaparken karşı tarafı azdirmakta amaç olmalı... 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla bilimsel olarak kırmızı şehvettir.. ama renginden çok transparanlığı ve tipi beni cezbeder.. 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kanka hiç birimiz dikkat etmiyoruz seri bi. şekilde çıkartmak istediğimiz için 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu erkek abazalıktan görmez bile. Ama kaliteli insanlar bunlara önem verir 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Dantel varsa renk önemsiz. Dantel kırmızı cizgimizdir 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki önemli beyaz masumiyet siyah asalet kırmızı şehvet kanka 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırmızı dantelli jartiyer takım sana yakışır Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kırmızı veya siyah iyidir 0 3 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sana kırmızı yakısır Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle dusundum merak iate Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl dene ayna karsısında kendine hasta olursun 😀 Yorumla
Aranankisibu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Beyaz içini gösterenler seksi bence 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. En cıplaklıktan yöneyim 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence siyah olmalı.. ;) 0 0 Yorumla
Jankeee88 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Hayir Kadinin hijjen olmasi etkiler😉 0 1 Yorumla Jankeee88 +1 yıl Sen siyah giyin😉 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoooo çamaşır şart bile değil olmasa da olur 🙃 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Siyah olmasın da gerisinin pek önemi yok 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siyah ve bordo favorimdir 0 1 Yorumla mrfatbee +1 yıl Sarışın ve beyaz tenliysen koyu renkleri tercih et. Vücut hatlarını ortaya çıkaracaktır. Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kocakarı donu olmasında bütün libidom gider 0 0 Yorumla
Zennginerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Evet canım sacmarenklrr olmamali 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı güzel dimi Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Evet daha detay vermek istiyorum ama gizlisin Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Kırmızııııı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh ne guzelll Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Bayılırım kırmızıya kırmızı olsun herşeyimi alsın benden Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Kırmızıııııııııı Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi kırmızı yazmışsın ki Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Sana güzel bir tane alıp hediye edeyim mi Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Kırmızı kırmızı çigimdir😂 Yorumla Soran +1 yıl Fizigim nasıl peki Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Görmeme müsade var mı Yorumla Soran +1 yıl Atammam Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Her türlü güvence sağlayabilirim Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Hatta bir tane iç çamaşır takımı hediye edeyim müsadenle Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Sana iç çamaşırı alabilir miyim? Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Partnerinin sevdiği rengi giymen partnerinin daha çok hoşuna gider
Kırmızı renge öyle bir ohh demişsin ki boşalırken nasıl inliyorsun bilemedim :)
Ahahshhhs
Hiç yasamadm
Yaşatırım istersen😊
Yeni başlamış bir ilişki ise önemi yok ama sonrasında biraz renklendirmek gerekir tabi
Yoo renk önemli değil ama paçalı don giyipde harika bir seks yaşamayı beklemekte fantezi olur yani... bazı şeyleri yaparken karşı tarafı azdirmakta amaç olmalı...
apla bilimsel olarak kırmızı şehvettir.. ama renginden çok transparanlığı ve tipi beni cezbeder..
kanka hiç birimiz dikkat etmiyoruz seri bi. şekilde çıkartmak istediğimiz için
Çoğu erkek abazalıktan görmez bile. Ama kaliteli insanlar bunlara önem verir
Dantel varsa renk önemsiz. Dantel kırmızı cizgimizdir 😬
Tabiki önemli beyaz masumiyet siyah asalet kırmızı şehvet kanka
Kırmızı dantelli jartiyer takım sana yakışır
Bunun ne önemi var tarzını desen bazı fanteziler için neyse
kırmızı veya siyah iyidir
sana kırmızı yakısır
Bende öyle dusundum merak iate
dene ayna karsısında kendine hasta olursun 😀
Beyaz içini gösterenler seksi bence
Model renk önemli tabi
Kırmızı veya siyah 😁
En cıplaklıktan yöneyim
Bence siyah olmalı.. ;)
Hayir
Kadinin hijjen olmasi etkiler😉
Sen siyah giyin😉
kirmizi 😂 tahrikedici
Yoooo çamaşır şart bile değil olmasa da olur 🙃
Siyah olmasın da gerisinin pek önemi yok
siyah ve kırmızıyı severiz
İç çamaşırı çok önemli
Siyah ve bordo favorimdir
Sarışın ve beyaz tenliysen koyu renkleri tercih et. Vücut hatlarını ortaya çıkaracaktır.
Kocakarı donu olmasında bütün libidom gider
Evet canım sacmarenklrr olmamali
Kırmızı güzel dimi
Evet daha detay vermek istiyorum ama gizlisin
Kırmızııııı
Ohhh ne guzelll
Bayılırım kırmızıya kırmızı olsun herşeyimi alsın benden
Kırmızıııııııııı
Öyle bi kırmızı yazmışsın ki
Sana güzel bir tane alıp hediye edeyim mi
Kırmızı kırmızı çigimdir😂
Fizigim nasıl peki