63 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Madonna, ameliyat masasında ağaç, doğada kelebek ve sarı çıyan doğruyormuş gibi cinsel organını tamamen gösteren NFT (Değiştirelemez /Takas edilemez) görüntülerini paylaştıktan sonra ciddi manada tepki çekti. Madonna'yı dikkat çekmek isteyen bir zavallı olarak tanımlayan bazı çevreler, ünlü şarkıcıya yaptığı hareketin utanç verici olduğunu söyledi.Açık artırmaya çıkartılan 3 boyutlu modeli 29 milyon dolar teklif edilmiş.
Madonna cinsel organının üç boyutlu modelini NFT olarak satışa çıkardı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlginç alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf vardır bizde ya gündem yaratıp konuşulmak maksadı ya da fiyat biçecek yeni para kaynakları yaratıyor 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablam ya sende olan organ dünya nüfusunun yarısında var. Neden senin organına para versin bu insanlar?
Vermişler.
Sapığın tekidir veren
29 milyon dolar veren sapık. 😊
Sapık sapıktır, ekonomik durumu beni enterese etmiyor 😄
Sapık çok da en azından paralısı olsun diyen çok vardır 😂
O kesim de beni enterese etmiyor 😄
Sen zenginsin zaten kürkler falan 😃
Gelecekte sanal dünyada salonuna asıp, bu ne dediklerinde. " Lanet olsun dostum. Bu maddonanın vajinası" diyebilmenin bedeli 29 milyon dolarcık.
Ne diyelim ki. Zamına sağlık madonna.
değersiz bı objenin teki , o teklif veren beynine şamar attığım enayi de popona soksun onu jdndndjddn
Buruşmuş şeyin neyini alıyorlarsa anlamadım. Millet kafayı yemiş.
İlginç alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf vardır bizde ya gündem yaratıp konuşulmak maksadı ya da fiyat biçecek yeni para kaynakları yaratıyor 🙄
Madonna çok zaman önce aklını kaybetmişti. Şaşırtmıyor bu davranışları
Bence sanatsal bir eser ben mana yukledim
Alan memnun veren memnun bize laf kalmadı
Objeeeee