Bu zamana kadar vardı bana gelincemi seksüel oldun derim ayrılırım ne yapacağım çünkü eğer evlilik yapıyorsam seviyorumdur ve gerçekten sevdiğim adama dokunamamak cinsel hiçbir şey yaşamamak beni Üzer ve gözümün önünde olmasına dokuna mamaya dayanamam ben kıyamam bana da yazık ayrılırım ama yine aklımda o olur ayrı mesele
Evlenene kadar bunu bana söylememiş olması boşanırken yüklü bir tazminat almama olanak sağlar çünkü bu kandırmak. Evliliğin olağan beklentilerinin temelinde cinsel yaşam vardır. Spesifik şeyler önceden konuşulup payalaşılmalı. Bu aseksüel olmak ya da çocuk istememek vs olabilir.
Evlilikte her sey kadar güven saygı sevgi kadar sekste önemli ve aseksüel biri ile evli kalmazdım. Bosanirdim çünkü bana bunu evlenmeden önce söylemeliydi...
Aseksuelliği aşması için doktora gideriz. Bunun çok çeşitli çözüm yolları mevcut. İyi günde, kötü günde deniyor nikahtan önce. Kötü günü, iyi gün yapmak bizim elimiz de. Bir sorun varsa mutlaka çözülmeli. Erken havlu atan mutlu olamaz.
bu evlenmeden konuşulması gereken bişey kalkıpta böyle durumu olduğunu öğrendiğinde zaten evlenmezsin aseksüel bir kişinin evleneceği kişide aseksüel olmalı