merhabalar. bundan önceki sevgilim 190 boyundaydı penisi de gayet iyiydi. ancak yeni sevgilim bir hintli ve boyu da oldukça kısa. kısa olmasını asla sorun etmiyorum ancak daha önce kısa bir erkekle hiç sevişmedim. kendisini seviyorum iyi anlaşıyoruz ancak mesafe ilişkisi yaşadığımız için bir kez görüşebildik onda da yatmadık. kısa bir erkekle sevişmek nasıl bir şey daha önce yaşadınız mı. uzun boylu sevgilimle sevişmek çok tutkuluydu ancak bunda da o tutkuyu yakalamak zor olur mu diye düşünmeden edemiyorum. sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Onemli olan boyundan islevinden cok ona duydugun ona besledigin seyler bunlarin yani sira onun enerjikligi deneyimi senin uzerindeki tenindeki icindeki hareketi. Kısa olupts sarıp sarmalayabilir uzun olupta temastan uzak durabilir. İnsan boyunu penisini secemiyor secim sansi olsa 17 yerine 25lik secerdim boyda 4-5 sanfim sart 182 boyum.
Git japon bul boy 1.50 alet 9 cm ağla ucunda JAJFJDJQKSF
aşk ihtiras arzu bunlar boya kiloya göre mi sizde akıl yok mu
Çıkart vursun masaya sende gör birde test sürüşüne çık bitti gitti işte
Kısa deyip geçme 174 boyum var zayıfım ama 23 cm aletim var Hintlilerden çok çıkmaz böyle büyük aletli ama bi dene bakalım )
Or usbu ya 1den fazla kisiyle sevisiyor bizi bakir birakiyor
hahahaha ya inceli😂
Ne inceli lan kez o olmasan verirdin
Bize. Niye denk gelmiyor bendd kaslı yakışıkliyim suçum tr yaşamak mı mk elin hintlisi bile. buluyor
Türkiye'de mi yaşıyorsun
?
senın boyun kaç :D
182 boyum var 😀
Neden sormuştun😀
Valla berbat ben seviştım inan varya çocuk gibi yani o an soyundu vucudu cocuk gıbi sen üstte olsan o altta kayboluyo sevişilmez bnce sal onu
teşekkür ederim cevap için. sürekli erkekler cevaplar verdi sanki kısa bir erkekle sevişmişler gibi. boyu kaçtı sizinkinin?
Benımkı 165 cocugunkı 160 falandı kısa ve zayıftı
Hangi ülkede yaşıyorsun
türkiye
Hep Yabancılarla mı beraber oluyorsun
hayır öyle bir takıntım yok. ilk yabancı sevgilim. yurtdışında tanışmıştık.
Ne güzel değişik renklerde koleksiyon zengin yani
Pipiside ufak olmasın addffggv
Boyu değil işlevi derler ya buda o hesap işte😂
işlevi nasıl olur acaba😂 penis boyunu çok merak ediyorum. bir fark olur mu vs
Kendi libidosuna bağlı burada boy değil seni ne kadar tatmin edeceği hintli ise pek becereceğini düşünmüyorım ama😂
ya biliyor musun ben de pek sanmıyorum.. kendi adıma konuşayım çok tutkulu sevişmelerin içinde bulundum bu ne kadar tatmin edebilir gerçekten bilemiyorum
orada mısınn
senin boyun ve şuanki çocuğun boyu kaç ?
1.89 88 e ne dersin:)
Hintlilerin penis boyu kısa oluyor sanırım
penis boyunun normal boyla alakası yok bu arada 174cm boyum var epey kalın bi penisim var :D
ırklara göre değişiyor penis boyu asyaya doğru gittikçe de küçülüyor. en azından koreli sevgilin yok iyi yönden bak :D
Bilemezsin içinden de geçebilir.
Önemli olan işlevi boya takilma