Cinsel Yaşam Sekste küfürden hoşlanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Erkeklerin çoğu argo ve küfür seviyor sanırım 😂 Sekste küfürden hoşlanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben kötü konuşmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşağılayıcı küfürler olmadığı sürece sorun yok ana baba karıştırmasın😂 6 1 Yorumla VOLCANOGS +1 yıl Yani kırmızı çizgimiz 😃😃 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duruma göre. Partnerim de seviyorsa kullanırım ama hard yapılan sekslerde zaten genel olarak argo olur 1 0 Yorumla
Sokrat_ART Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ailevi küfür etmem ama klişe şeyleri ister istemez ettiğim oluyor 1 kişi hariç kalanlarda bu durumdan memnundu 😂 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anama sövmedigi sürece sorun yok 8 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 59 , eic 92% +1 yıl Hayir kufur hicbir ortamda iyi değildir. Kendimi asagilanmis hissederim 1 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Erkeklerde de kadınlarda da çok seven var argo seks esnasında 1 0 Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Hiç sevmem. O kadar hayvanlasmaya gerek yok. Bı sınırı olmali insanın. Animallasmanaliyiz 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kim demiş sevmiyoruz bile, ağzım başka bir yerlerde hatunla bile konuşamıyorum o biçim :D 0 0 Yorumla
Parapsikoloji2 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl En Sevdiğim Soft Başlayıp Hard ve Seri Seks Yapmak 🎈🎈🎈 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sevmem ama dik, kökle gibi hafif küfür odaklanması artirır 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Ben hard ve küfür severim kadının etmesi de iyi oluyor 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet hoşuma gider hem ederim hemde edilmesi hoşuma gider 0 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Bir çok bayanda ilişki sırasında duymak istediğini söylüyor 0 0 Yorumla
Bigproof Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Partnerinin ne hoşuna gidiyorsa ona uyum sağla, sonuçta yatakta olan orada kalıyor 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Sanırım genelde hayat kadını vs demekten zevk alır erkekler 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ne isterse yapabilir sorun yok. beni gondiklemeye çalışmasında :D :D 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evet konuşmalı olunca daha tahrik edici oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Güzel Yorumla
mustfaznn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bayılırım çok hoş oluyor yaaa şu an tekrar düşündümde 🤤 2 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl aynen geneli küfür eder sen hosşanıyormusun ben pek etmem doğal olur 0 0 Yorumla
rovingeye48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aptal saptal seyler ya hayvan hayvan hareketler 2 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ana bacı bilimum akraba harici olabilir 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı sert ve küfürlü 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet severim ama kadınına göre 0 0 Yorumla
Erkeklerdeesorsun Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Sadece erkek degil cok fazla sınır koyulmamali 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kırırıp sapıtıp b, kunu cıkarmadıkcaolabilir 0 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Partnerin hosuna gidiyorsa super bence :) 0 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Renk katması gerek bence 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum çokkk 2 0 Yorumla
aysen741 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl severim 5 1 Yorumla ecstasy11 +1 yıl en cok hangısı Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani biraz talk dirty olabilir :D 0 0 Yorumla
karanlık_biri_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum 3 6 Yorumla Asude-m +1 yıl çok nahif bir kadınsın Yorumla rovingeye48 +1 yıl Nahif sllsls Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl @rovingeye48 nahif nedir ya asfsdasd🤣 Yorumla rovingeye48 +1 yıl (Bi kadina iltifat ederken elime yuzume bulastirinca ben) gibi olmus lslsla Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl @rovingeye48 ssdaddfd Yorumla Asude-m +1 yıl size de yaranamıyoruz :) Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok tahrik edici ve zevkli oluyor 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşim de çok seviyor 0 0 Yorumla
heisenbergreis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Partnerime bağlı o istiyorsa bende uyarım 😄 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. dirty talk candır 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı. Spontane olabilir 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Nefret ederim 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Nişanlım bayılır 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bayılırıııımmm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ben kötü konuşmayı sevmiyorum
Aşağılayıcı küfürler olmadığı sürece sorun yok ana baba karıştırmasın😂
Yani kırmızı çizgimiz 😃😃
Duruma göre. Partnerim de seviyorsa kullanırım ama hard yapılan sekslerde zaten genel olarak argo olur
Ailevi küfür etmem ama klişe şeyleri ister istemez ettiğim oluyor 1 kişi hariç kalanlarda bu durumdan memnundu 😂
Anama sövmedigi sürece sorun yok
Hayir kufur hicbir ortamda iyi değildir. Kendimi asagilanmis hissederim
Erkeklerde de kadınlarda da çok seven var argo seks esnasında
Hiç sevmem. O kadar hayvanlasmaya gerek yok. Bı sınırı olmali insanın. Animallasmanaliyiz
Kim demiş sevmiyoruz bile, ağzım başka bir yerlerde hatunla bile konuşamıyorum o biçim :D
En Sevdiğim Soft Başlayıp Hard ve Seri Seks Yapmak 🎈🎈🎈
Sevmem ama dik, kökle gibi hafif küfür odaklanması artirır
Ben hard ve küfür severim kadının etmesi de iyi oluyor
Evet hoşuma gider hem ederim hemde edilmesi hoşuma gider
Bir çok bayanda ilişki sırasında duymak istediğini söylüyor
Partnerinin ne hoşuna gidiyorsa ona uyum sağla, sonuçta yatakta olan orada kalıyor
Sanırım genelde hayat kadını vs demekten zevk alır erkekler
ne isterse yapabilir sorun yok. beni gondiklemeye çalışmasında :D :D
Evet konuşmalı olunca daha tahrik edici oluyor
Bencede
Güzel
Bayılırım çok hoş oluyor yaaa şu an tekrar düşündümde 🤤
aynen geneli küfür eder sen hosşanıyormusun ben pek etmem doğal olur
Partnerim isterse konuşurum
Aptal saptal seyler ya hayvan hayvan hareketler
Ana bacı bilimum akraba harici olabilir
Kesinlikle olmalı sert ve küfürlü
O sıra edilen muhabbetler haz veriyor
evet severim ama kadınına göre
Sevene güzel kufurlerim var evet
Sadece erkek degil cok fazla sınır koyulmamali
Kırırıp sapıtıp b, kunu cıkarmadıkcaolabilir
her zaman değil ama severim
Partnerin hosuna gidiyorsa super bence :)
Renk katması gerek bence
Evet daha bi şehvetli oluyor
Aşırısı iyi olmuyor maalesef
o olmazsa anlamı olmazki canım
Evet seviyorum çokkk
severim
en cok hangısı
yani biraz talk dirty olabilir :D
Bir kadın olarak senin düşüncen nedir
Ben sevmiyorum
çok nahif bir kadınsın
Nahif sllsls