Seks esnasında partnerizin küfür etmesinden hoşlanır mısınız?
Evet ise ne tarz küfürler ?
Evet ise ne tarz küfürler ?
yatakta küfür eden adam,sinirlenince napar neler der Allah bilir...aşağılamanın zıttı olan yüceltme yani iltifat daha seviyeli bir hareket...insanın sevişirken yaptıkları,söyledikleri karakteri hakkında ipuçları verir bence. "becermek" fiili olabilir..bir de düzüşmek var,komikimsi :)
Hiç hoşlanmam.Tatlı sözlerden hoşlanırım.Herkes tatlı söz söylemez tabi ama ben sadece sevgilimle sevişiyorum..
şimdi geçmiş günlerden yine bi kızla laylaylom çıkıyoruz sex yaparken bana küfür etsene dedi bende annesi s.. m dedim. oha bu ne böle lan dedi bu yetmez daha sert olsun ben bu sefer ananı s...m. deyince ohh süper ya bu falan dedi bazen küfür kişileri tahrik edebiliyo demekki.
edebsiz biriymiş o arkadaşın.
sert sexlerde olabilir ama her zaman hoşlanılcak bir durum değil
Cevap
13Cevap
bence yatakda ateşli olmayan tipler bu yollara başvuruyor daha çok doyuna ulaşmak için.
Abartmadan ve olayı kırıcı duruma getirmeden olabilir. Mesela sevisme esnasın cinsel organlara agodaki adıyla hitap edilmesi hos olur :)
Bence küfür tahrik edici bir unsur değil. Zevk aldığını partnere belli edecek daha hoş kelimeler var.
hayır hoşlanacak şey kalmadıda küfürdenmi hoşlancam :D
Ben balık burcu oldugumdm hoşlanmam daha cok harikasın muhteşemsin gibi sözlerden hoşlanırım
Ben seks sonrası hoşlanmadıysam küfür etmeyi tercih ediyorum..
ben söverim ana avrat sinsile gelmiş geçmiş eşikdeki beşikdeki
Benim eski sevgilim daha çok tahrik oluyordu o*m vb şeyler söyeyince
o**pu diyince kırılıyorlar hanımefendiler. (demedim hala)
hayır.. hiç hoşlanmam :/ insan sevdiğine yatakta bile olsa küfür etmemeli..
ben hoşşlanırım hemde çokkk
erkekler de kızlardan duymaktan hoşlanır. hatta kız arkadaşımın s.kmessen ben seni s.kerim demesi beni çok güldürmüştü :)
güzelll
hayır. sevgi sözcükleri daha önemli.
iğrenç bir durum bence.
evet adı üstünde KÜFÜR. Yani aşağılayıcı söz demektir sözlük anlamı. +1
Çok itici. Tahrik etmeyi bırak içine kaçar lan
küfürsüz seks olmaz. ama kalbini kırmadan
bence çok gereksiz...
sik beni kelimesine bayılıyorum
hoşlanmam
her bayan bir değil hoşlananda var hoşlanmıyanda küfür yerine güzel sözler soyleyip yaptığınız sexi unutulmaz bi sex'e getirebilirsiniz, partnerinizi mutlu edip
Bence çok gereksiz bir davranış.
hoşlanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar