Bazen çok garip cinsel sorular görüyorum sizce türk kızları seks anlamında çok mu bilgisiz?
Cinsel anlamda Türk kızları çok mu bilgisiz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak güzel kardeşim, bizim toplumumuzda tecrübe edinmek gibi şeyler pek yok kızlar bastırılıyor haliyle elle tutulur bir cinsel hayatımız olmuyor olsa da çoğu kız o kişiye bağlı oluyor terk edince beni kirletti kafasına girip başkasıyla yapamıyor yani 1 tecrübeyle kalıyor ne öğrenirse işte ya da diğer alternatif olarak evlenmeden bir erkekle yatınca adam bunun hakkında kötü düşünmesin aaa işini iyi biliyor kesin herkese vermiştir bu yollu diye düşünmesin diye bilmiyor ayağına yatıyor hani ailemiz yabancı toplumlar da olduğu gibi olsaydı biz de daldan dala atlar tecrübe kazanırdık bilmem anlatabildim mi her şey o bekaret yüzünden aile yüzünden
Çok yanlış düşünüyorsun iç Anadolu da doğu Anadolu da hala bu aileler yaşamını sürdürmekte 22 yaşındayım benim üzerimdeki baskıyı hayal bile edemezsin açık giyinme konusu bu konudan bağımsız
Çok aktif bir cinsel yaşamımız olmadığından korkularımız olabiliyor. Okullarda da saolsunlar bu konu hakkında sadece 9. Sınıf trafik sağlık dersinde prezervatifin korunma amaçlı kullanıldığı yazıyordu o da hamilelikten değil hiv den aids ten korunma olarak yazıyordu 😄 kızlar heralde çok bi araştırma da yapmıyorlar bak görürsün cinsellik sorularına cevap yazan kızlar genelde gizli kullanıcı olarak cevaplarlar ya da sorarlar. Sevgilimle bu tarz bi konu konuşurken (bir süre yunanistanda kalmış) yunan kızları hiç tripli değil kasmıyorlar da dedi ardından gerçi sizi biz böyle yapıyoruz dedi bence de haklı. Tabii ki erkekleri suçlamıyorum biraz bizde de var o temiz kız olma çabası falan 😃 bana sorduklarında evet seks yapıyorum diyorum dünyanın sonu da değil istemeyen gitsin. Bilgi konusunda da her zaman kendimi geliştirmeye çalıştım ve hiiiç pişman değilim. Ama daha kızlara bile mastürbasyon yaptığını söylemek isteyip de utandığı için söyleyemeyen kızlar var.
Bakma erkeklerde pek bir şey bilmiyor bildiğini sanıyor. Hangi erkeğe sorarsan sor parçaladım flan fer öküz gibi ulan sen sana göre öyle oldu sor bakalım karşıya zevk aldımı beğendimi hoşuna gitti mi karşıya zevk vermedikten sonra acı versen ne fayda bizim erkekler daha bilgisiz