Gay sayısının cok oldugunu ben de goruyorum ama bunun sebebinin bıkmıslık oldugunu hic dusunmedim. Neden sırf bıktı diye gaylige gecer ki bi insan. Buyuk degisimmis
Her erkek kendini yatakta kaplan gibi anlatıyor ama karıları taaasak geçiyor bunlarla ve diğer erkeklerin anlattıklarına olana kadar inanıyorlar mantık çok az
Ama alnının ustunde yazmıyo ki nerden bilicekler. Soyledigine inanmak durumunda. Sen mesele söyleyim böyleyim diyen birini yatakta oyle olmadıgına hic rastlamadın mı kız olup? Bosa sallayan?
Dar olduğunu , kıvrak olduğunu, ağzıyla getirebileceğini , tenini, o kadar çok ki burada yazınca banliyor zaten ama şöyle söyleyebilirim cinsellik ile kadınları pek çok şeye ikna etmeye edebilirsin
Hayır kadınlar cinsellik yönünde daha pasif konumda ekstra bir eforlari yok bu sebepten erkek için hemen hemen her kadın aynı ama erkekte opsiyon çok aletin kalkması , kalın olması , uzun olması, git geli, erken boşalması, geç boşalması, doğru giriş çıkışı yapması bunlarin hepsi ayrı ayrı opsiyonlar bunların pek cogu bir erkekte varsa parada kazanan bir adamsa ikna edemezsin cinsellik ile
Ama o adam için cinsellik karsiyi ikna yöntemi için kullanılıyor olur cinsellikle ikna edilemez bu karşı cins için iyi olabilir ama geç boşalmak ya erkek için aslında çok büyük bir ceza gibi bir bakimdan
Erkeğin geç gelmesi kadınlar için bir lütuf ama o erkek için tam anlamıyla aynı durum değil birde özellikle maço görünüşlü tipi diyirsun ya en çok pasif gay onlardan çıkıyor
Haa bu şey gibi yani çok zengin erkekler bi süre sonra kendilerine bdsm filan uygulatma gibi sapkınlıklara giriyolar ya onu diyosun sen. Ben de ayak fetişi filan sandım o harbi yokluktan ama..
İki üniv bitirdim , pek çok ülke gezdim şuanda online olarak yürüttüğüm şirketim var kozmetik üzerine herseyiyle kendim ilgileniyorum reklamları pek çok ülkeye yapıyorum çok mümkün olmuyor düşünceyi durdurmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bizim toplum bu konularda iki yüzlü. En masum olduğunu iddia eden kadınlar neler yapıyor neler. Duysan aklın durur ;)
---
Sekste merhamet olmaz. Canın çıkana kadar inleyeceksin.
İstekli istekli ama toplum baskısı yüzünden bunu dile getiremiyor
ne düşkünü penis görünce kaçacak delik arıyorlar.
Ama surekli bad boy sert erkek istenmesinin altında cinsel bir sebep yok mu?
hayır o hastalık düzeltme hastalığı :d
Derken?
Kafası calısan kadın olmadıgı icin mi kadınları edebilirsin
Bence çaktırmıyor çoğu :)
Düşkün ama uygun ortamları yok
Türk kadını içinde yaşıyor ne varsa
Tahminimce çoğunluk düşkün
Duskundur
düşkün bence
Çok fazla düşkün
Surekli bad boy sert erkek istenmesinin altında cinsel bir sebep oldugunu dusundugum icin soruyu acfım. Sence?
Erkekler bu ülkede ne kadar abaza kadınlar çok daha üstü hatta bu sebepten bikmisliktan dolayı ülkede gay sayısı cok
Gay sayısının cok oldugunu ben de goruyorum ama bunun sebebinin bıkmıslık oldugunu hic dusunmedim. Neden sırf bıktı diye gaylige gecer ki bi insan. Buyuk degisimmis
Kadinlar çok abaza ve arsız abaza haberleri çok olduğundan kadınların hayal gücü çok geniş ama bir eskorta sorsan anlatır sana gerçekleri
Bilmiyorum ya neyi anlatcak eskortlarla hic konusmadım zaten. Kadınların hayal gucu erkeklere gore cokkk genis o bilimsel bisi zaten
Her erkek kendini yatakta kaplan gibi anlatıyor ama karıları taaasak geçiyor bunlarla ve diğer erkeklerin anlattıklarına olana kadar inanıyorlar mantık çok az
Ama alnının ustunde yazmıyo ki nerden bilicekler. Soyledigine inanmak durumunda. Sen mesele söyleyim böyleyim diyen birini yatakta oyle olmadıgına hic rastlamadın mı kız olup? Bosa sallayan?
Neredeyse hepsi söylediğinden farklıydı özellikle bizim ulkedekiler
Ne soylediler ne cıktılar?
Hangi birini sayayım ki
Bilmem ki. ne tarzda onlar?
Dar olduğunu , kıvrak olduğunu, ağzıyla getirebileceğini , tenini, o kadar çok ki burada yazınca banliyor zaten ama şöyle söyleyebilirim cinsellik ile kadınları pek çok şeye ikna etmeye edebilirsin
Erkekleri edemez misin?
Edemezin abaza olmadığı sürece bir tık kafası çalışan bir adamı asla ikna edemezsin
Kafası calısan kadın olmadıgı icin mi kadınları edebilirsin
Hayır kadınlar cinsellik yönünde daha pasif konumda ekstra bir eforlari yok bu sebepten erkek için hemen hemen her kadın aynı ama erkekte opsiyon çok aletin kalkması , kalın olması , uzun olması, git geli, erken boşalması, geç boşalması, doğru giriş çıkışı yapması bunlarin hepsi ayrı ayrı opsiyonlar bunların pek cogu bir erkekte varsa parada kazanan bir adamsa ikna edemezsin cinsellik ile
Bunların oldugu bir erkekle yapmak isterim zaten
Ama o adam için cinsellik karsiyi ikna yöntemi için kullanılıyor olur cinsellikle ikna edilemez bu karşı cins için iyi olabilir ama geç boşalmak ya erkek için aslında çok büyük bir ceza gibi bir bakimdan
Nasıl ya?
Erkeğin geç gelmesi kadınlar için bir lütuf ama o erkek için tam anlamıyla aynı durum değil birde özellikle maço görünüşlü tipi diyirsun ya en çok pasif gay onlardan çıkıyor
Evet ve yatakta sert olan erkekler genelde gunluk hayatta romantik kibar olanlar
Senin dedigin erkek tipi nadir olduğu icin lütuf ama kadınların hepsi de o erkege göre aynıysa o aman da mı gay oluyo o erkek? Napıyo yani?
Gay olmuyor çok zor tahrik oluyor farklı fetishler barındırıyor daha erken gelebilmek için odaklanmaya çalışıyor beyni hep fikir üretiyor çünkü
o zaman hayal gucu yuksek olan kızları da geçiyor mu? Kızların zaten genis olduguna gore bi sorun olmaması lazım
Fetish hayal gücü ile ilgili değil belli başlı durumlar var zaten katogori olarakta seninn soyledigin fantezi
Benim bilgim fetiş denen şeyler yokluktan çıkıyo
Fetiş bolluktan çıkar bir defa seçenek fazla olmayan kişilerin böyle seçici durumları olmaz
Haa bu şey gibi yani çok zengin erkekler bi süre sonra kendilerine bdsm filan uygulatma gibi sapkınlıklara giriyolar ya onu diyosun sen. Ben de ayak fetişi filan sandım o harbi yokluktan ama..
Ayak düzgünlüğune el düzgünlüğune dikkat ederim mesela ama bu fetiş olarak değil çocukluktan beri süregelen bir durumdu bende
Onlarınki düzgün mu diye değil ayak mı diye bdhsjskj
Hastalıklı bir ruh hali
Beyni hep fikir uretiyorsa zaten daha kolay tahrik olmaz mı? Neye odaklanmaya calısıyo?
İçeri girip cikarken dahi düşünüyor, aklı o anda değil
Ne dusunuyor?
O kadar çok şey düşünüyorum ki
Neler mesela
her şey hayatın içinden , iş yaptığın sektörden tut aklına ne gelirse
E neden bunları dusunuyorsun. Odaklanmıyosun. Odaklanamamak bi hastalık degil mi
İki üniv bitirdim , pek çok ülke gezdim şuanda online olarak yürüttüğüm şirketim var kozmetik üzerine herseyiyle kendim ilgileniyorum reklamları pek çok ülkeye yapıyorum çok mümkün olmuyor düşünceyi durdurmak
Hayır sen
türk insanı düşkün
Sen duskunmusun