Doktora gidecek veya araştırma yapıp kitap okuyacak. Kontrollü olmayı öğrenmek onun elinde olan bir şey. Televziyon, dizi veya filme bakacağına yarım saat araştırmaya ayırsa, seninle bir şeyler denese zamanla oturur. Senin de onu yönlendirmen gerekiyor. Bu gemiyi birisi sürmeli, yoksa titanic gibi batarsınız.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fazlasıyla okuyup denediğimiz şeyler oldu. Maalesef ki süre uzamak yerine daha da kısaldı sanki. Birleşme olamıyor artık. Bu yüzden de seksten uzak kalmak istiyor. Çünkü ben her defasında yarım kalıyorum asla sorun etmiyorum ama öz güveni 0 şu an
kocana öküz olmayı bencil olmayı bırakmasını söyle. erkekn boşalmak kişinin karakteri ile alakalıdır
kadını önemsemes kadına değil bencilce kendien odaklanırsa ve ilişki sonuç odaklı yaklaşırsa böyle olur
boş gitsin öyle adamı yahu sen onun eskortu değilsin allah bile ayetlerinde diyor karınızı sevişerek hazırlatın diyor. bu kadar düşüncesizlik bencillik olmaz yahu
öylesi erkek karısını boşa kıskanıyor. karısını mutlu edemeyen boynuzu hazırlasın. her kadın senin gibi iradeli değil. bu kadar şerefsizce kocalık olmaz yahu yuh be yuh
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakin lütfen. O da üzülüyor bence ama 7 sene oldu aşamadık
BOOOK ÜZÜLÜYOR yahu uyanın artık biraz onurlu olun bana değil sizi rospu eskort yerine koyan insan hesabına almayan eşiniz olacak yaratığa tepki verin ben doğruları söyl yorum uyanun diye. bana tepki verme.
amca ne diyon sen gözünü sevim bu kadar saçma bir cümle duymamıştım kardeşim istediğin kadar ön sevişmeyi uzun tut saatlerce farketmez bu erken boşalma beyin kontrolü ile alakalı bir durum ne kadar bilgili ne kadar eğitimli ve yavaş olursan ol olacağı varsa bu olur sadece bu insanların bencilliğinden değil beynini seks yaparken kontrol edemediğinden kaynaklanıyor
psikolojik sorundansa stres falan psikolog ve çift terapisi hormonal se üroloji ayriyetten kegel egzersizlerini tavsiye ederim kegel kasları güçlenirse kişi orgazmlarını kontrol edebilir bu erkeklerde geç boşalmak için kadınlarda ise erken ve çoklu kez boşalmak için kullanılır (yani size de tavsiye ederim eşinize de)
Evet onu diyecektim ben de. Burada iki yol var. İlki Oral yap boşalıyosa ikincisi uzun sürer işte. İkincisi oralsız daha uzun gider. Ama sanırım oralsız da uzun gidemiyor. O zaman oralla boşaltıp ikinciye başlasın? Ne dersin
İkna? İkna edemeyen erkek olmalı ya. Ben yıllardır eşimi ikinciye ikna edemiyorum. Asıl onun istemesi lazım. Sonrasında seni oral ile boşaltıyo mu bari
Oral yapmaz bana hiç denemedi bile. Belki elle. Onda da çoğu zaman taklit yapmak zorunda kalıyorum. Düşünsene. İsteksiz yatan sadece elini kullanan bi adam ve ben rahatlamaya çalışıyorum
Üzüdüm yaa. Tek problemin erken boşslma değil. İsteksiz eş derein de var. Bakma üzüldğm diyorum da ben de doyumsuz kalıyorum yatakta. Eşin seni böyle bırakmaktan hiç rahatsız değil mi
Aslında beni bırakmıyor. En azından o öyle zannediyor. Bazı zamanlar daha o olmadan ben olmuşum gibi yapıyorum üzülmesin diye. Veya soruyor devam ediyim mi diye bazen evet diyorum bazen hayır. Ama sonuç değişmiyor
Anlıyorum. Seni gayet iyi anlıyorum. Erken boşalmak onda özgğvensizlik yaratıyor ama seni ystakta mutlu etmeye uğraşsa da seni tutkuyla arzulayan bir koca bulamıyosun belki de?
Ya onun psikolojisini o kadar iyi anlıyorum ki. Senin desteğin çok önemli. Denemediğiniz kalmamıştır ama sana ilişki anında tavisye edecekleriö var. Belki farklı bişey sunarım. Buradan mı devam edelim
Çok karışık ve uzun bir konu bu değişime açık olması karakterini ve isteklerini gözden geçirmesi ben merkezli olmamayı öğrenmesi vb. Birçok psikolojik konu var fe tabiki fizyolojik olarak bir doktor kontrolü gerekebilir. Düzelme net değil ama isterse yapabilir. Yoksa hayat sana zindan olur. O noktya geldiğinde olmuyorsa tavsiyem yoluna bak daha mutlu olursun 😉
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu seviyorum ama seks benim için yaşam biçimi gibi bişey. Alışmaya çalıştım ama olmadı. O düzelmedikçe ben daha çok istekli olmaya başladım. Aşamadığımız bi kısır döngüdeyiz sanki
kocan nefesini kontrol etmeli aşırı heyecan yapıyor hızlı nefes alıyor ve kendini sıkınca da hoooop boşalıyor döller... nefes kontrolü ve o an iç vucut sıcaklıgını düşürmesi gerek... bende hemen boşalırdım hele de domaltınca daha sokunca 3dk da boşalırdım simdi canım ne zaman isterse o zaman boşalıyorum kendi irademe bakıyor
Üroloji doktoruna görünsün. Bu arada geciktirici spreyler, geciktirici etkili prezervatifler kullanabilir #okeyrötar etkilidir. Ayrıca duyduğuma göre lustral içenler de varmış bu durumlar için. Anti depresan ama bu dikkat !
sürekli ilaç kullanıcak ürolojiye gittiği zaman yazarlar antidepresan 2 3 4 ay kullanıcak ki sürekli bıraktığı an eskiye döner bunun çaresi bu tek çaresi beynini kontrol edemediği sürece bu ilaçlara mahkum kalıcak maalesef
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir çok etmen var. Mesela sallıyorum 1 ay boyunca boşalmıyorsa bu çok normal ama sanırım böyle bir şey değil durum.
Boşaldıktan sonra penisi sert kalamıyor mu? 2. postayı atana kadar seks yapsın seninle
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Devam etmek istemiyor ki. Benim için devam etse bile başka yöntemler uyguluyor birleşme olmuyor tekrar. Devam ettiği nadir zamanlarda sertleşme sorunu yaşamadı hiç ama süre yine kısa. Sanki ilkte olması gereken gibi
Kadınlar çoklu boşalmayı erkeklere nazaran daha kolay yaşarlar aslında. Boşaldıktan sonra bırakmayın öpüşmeye dokunmaya devam edin. Oral seks yapabilirsiniz mesela. Kadınların çoğunda var erken boşalma sorunu ama devam edebiliyorsan sorun yok bence