Bu durumda ne yapardınız? (cinsel beraberlikten sonra bazen spontane gelişen göz yaşı dökülüyor bu genel olarak duygusal bir boşalma ve deşarj olarakta algılanabilir) Böyle bir durum yaşadınız mı hiç?
Sevdiğiniz kişi cinsellikten sonra gözyaşı dökse ne yapardınız?
Hiç yaşamadım ama böyle bir şey ile karşı karşıya gelsem açıkçası üzülürdüm bende. Belki bende ağlardım 😂
Şaka bir yana, ne olduğunu öğrenmek isterdim veya hiç bir şey demeden sarılırdım. Kendini iyi hissettiğin de anlatırdı herhalde. Benlik bir şey olacağını sanmam.
Hemen ilgilenir, gözündeki yaşı silerdim ve sarılırdım. O anın şoku ile anlayamazdım ama o sıra ondan başka hiç bir şey umurumda olmazdı. Sevdiğim insanla mutlu olmak için varım ben, üzülmesini seyretmek için değil. Hiç yaşamadım ve düşünürken de üzüldüm.
Bunu yaşadım. Sakince gözlerini sildim ve susarak onu izledim. Sonra gülümsemeye başladı. Saçlarını taradım ve hiç sormadım. Bazı duygular bedenin doyumuyla ortaya çıkabiliyor. Bence çok harika bir manzara bu.
Bende ağlamıştım. Alkollüydük eski sevgilimden sonra ilk defa birisiyle ilişkim olmuştu. Sevdiğim adamla bile yaşayamamıştım. Başkasına nasıl dokundum diye çok ağlamıştım. Ama pişman değilim bitti.
lan bildiğin nirvanaya ulasırken hönkürerek ağlayanı gordum , tokat at dıyenı gordum tükür dıyenı gordum neyse , Mevlam kımseyı ağlatmasın onu boşverde dinle sen ;
Hiç hoşuma gitmeyen bir durumdur! Bir iki kez karşılaşıp ne yapacağımı bilemediğim anların sahibi! Sarılıp uyumaktan başka bir şey yapılamıyor denendi…