Büyür ve tekrar o bacakların arasına girmek için çabalar.
Nedenmi?
Çünkü ev gibisi yoktur…🤣🤣🤣

Kimisi rekabet için
kimisi ben tavladım demek için
kimisi skor peşinde olduğundan
bunlsr kadına saygısı olmayan erkeklerin sebepleri…
Gerçek bir adamın ya da hadi kadını da katalım sebebi ise saf sevgidir. Herkes sevdiğine sahip olmak ister bunda yanlış bir taraf yoktur. Birine sahip olmak aslında BİZ olmaktır.
Aynen. Bir kere çıktığı deliğe ömür boyu girmeye çalışmak isteyen varlığa erkek denir 😂
neden sahip olmak ister? Kendisini güçlü hissetmek için olabilir. Önce iş, sonra eş, bunlar bir erkeğin güçlü olduğunun belirtileridir. İş mantığını zorluyorsa, kadın duygularını 😄
Tek dertleri
Skora sayı katmak
Yeni yemek tatmak
Hırs
Ama kadın mal değil satılamaz ya da alınamaz ayrıca ortada bir kullanılan varsa bu erkektir aslında ilişkiden gerçek zevk alan kişi her zaman kadındır erkeğinki 2 dakika sürer
Teşekkür ederim☺️
Kadinda ona sahip olsun diye...
Cevap
3Cevap
Birden fazla kadına mı sahip olalım abi :D
Ben tek eşliyim :D
Sonunda birini buldun yani süper 👏👏
Ben öyle bir sey demedim ki 😂
Soruna hitaben dedim.
🤣🤣🤣
😂😂
Bana kalırsa bir kadına sahip olmak marifet gibi geliyor erkeğe ha bir de şu an bunu da şimdi düşündüm hani erkekler sünnet olunca adam oldu derler ya bence bir kadına da sahip olmak erkekligin ilk adımı gibi görüyorlardir diye düşünüyorum
Sahip olmaktan ziyade her anında yanında olmayı birlikte olmayı söylediğim her şeyi yapmayı tercih ederim. Bir kadına sahip olmak imkansız zaten ^^'
Sahip “olan” değil; “olunan” olduklarını anlamak için çabalarlar ve sonuçta bunu anlarlar.
Nokta.
Kendin sorup kendin cevaplamışsın 😂
Sende yaratıcı ol fikrini söyle herseyi devletten bekleme 🤣🤣🤣
Hepsi hormonal ya yoksa o küçük ıslak deliğe girmenin pek mantığı yok.
Heh şöyle bak isteyince içinden ne cevherler çıkıyor bak 👏👏👏
Eywallah 😂
Kadın mal değil, kimse sahip olamaz.