Libidom yukselenince hemen erkek arkadaşıma yapisiyorum üstüne atlayasim geliyor ayrılacağım varsa bile yine geri dönüyorum birde aramızda cinselik yaşantı var...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ayrilincada erkeklere tecavuz edersin sen en nefret ettigim kiz tipi hemcinsincimin boyle olmasi igrencc ya
Eeeee bundan sanane sende çok kötüsün eminim böyle diyenler kendileri daha kötüsünü yapıyor
Simdi ne desem bos o aptal libidondan dolayi basina cok kotu bisey gelmezse anlaman zor mantiken dusun erkegin lobodumudur nedir o aptal kavrami cok yuksek duzeyde iradeside yok hakim olmak istemiyo napar sence disarida nefes alan bi kizi gorunce taciz tecavuz bak sadece mantigi kullandik zaten cinsellik deyince beyin iflas olan canlilardan bahsediyoz burada
Senin gibiler laf yapar ama nedense altına yatmadigi erkek yoktur hadi ya en azından biz durustuz senin gibi onun bunun altina yatmadik şimdi dersin sen elime erkek eli değmedi diye genelde onlardan çıkıyor 😂şimdi bakiresindir regl kanını yuturmaya çalışırsın
Tam dedigin gibiyim hic kimseylede bisey yasamadim asil sizin gibi tipler oyle oluyo aw dalgami geciyon cinsel durtulere sahip cikamayan oyle olur beynini kirayami verdin erkekler icin onla bunla yatip kalkmis tipleremi abaza dersin yoksa hicbisey yasamamis evlenecegi kisiyle bunu yasamayi bekleyen kisiyemi dersin mal mal konusuyon
Senin gibiler namus bekicisi yapar ama regl kanını yuturur herkese laf söyler libido sahip çık diye kimin altında kimin cebinde belli olmaz en azından ben 1 kisiyle yaptım sevdigim insanla yaptim sizin gibi namus bekiciligi yapıp onunla bununla düşüp kalkmadim hadi ordan erkek eli değmemiş bakireymis kimi kandırıyorsun kızım sen bakire olsan birkere namus bekçiliği yapmazsın hadi ordan defol kasar
Bak olaya namustan dem vurmaya basladigin an olay bitti zaten ben agzimi acmadim namusla alakali kendi isminizin yanina su sifati yakistirmiyonuz diye karsi tarafa suclamaya basliyonuz siz kesin daha betersiniz diye iyi o zaman onumuze gelenle yasayalim eskort olalim jigolo olalim genelev calisani olalim herkesle herseyi yasayalim libidomuz hep yuksek olsun ama senin tabirinle namuslu olalim yuruyun gidin ordan hormonal dengelerimin istemsiz inis cikisli olmasi disinda ben aseksuel gibiyim zaten o kisim isin anatomik kismi dogru olanda bu zaten insanin fitratina ters kendini kandirmaya devam et sen kuzum
Çünkü cinsel arzular yükseliyor. O yüzden de eşinizle daha fazla olma isteğinde oluyorsunuz.
Eşim dehil sevgilim
pardon sevgilinizle daha fazla olma istediğinde oluyorsunuz. Bu normal.
Çakacak ne varsa ona yumuluyor. Normal insan ilişkisi
Sen yine de bir tane yedek bulundur
Neden?
Değişiklik iyidir farkı göreceksin
Gerek yok
Çiçek kokusu güzeldir her balık farklıdır
Cinsel alışkanlık başkasıyla yatsan defisir
İstemiyorum başkasını
O zaman yapacak bir şeyin yok belki f. bbuddy sanıyor seni
2 sene sonra cinselik yaşadık ama önceden cinselik yoktu
Aşkın ömrü zaten 2 yıl erkekler için fazlasında aşk bekleme onlardan senin gibi arkadaşım var sonra 5sene beraber yaşadılar aileler tanıştı üni bitince kız çocuğun baba evine taşındı falan sonra ayrılık ayrılık
Neden öyle düşünüyorsun benim tanıdık var sevgilisi 10 sene sevgiliydiler bu yıl evleniyorlar sevselermis olurlarmis demeki sevmemisler
Erkeğin kafa yapısı aileler etken
😐
Libido insana yaptırmayacağı şeyleri yaptırır
Yaptırıyor zaten evine gidesim var şu an 😅
Kimin?
Manitin
He git
Gidiyorum by gelismeleri haberdar ederim
Peki kolay gelsin
Saol
yapışkan hatunda hiç çekilmez ya...
Libido yüksek olunca öyle ya normalde yüz veren biri değilim suratına bakmam normalde ama libido evine gidesim geliyor
biraz sabredicen.. çok libidon yükselsede belli etme... ufak bir mesaj at çıldırsın basit bir nonnude de olur...
Nasıl yapcam
Doğanın kanunlarından bir habersin galiba 🤦🏻♂️
😐
Ne olmasını bekliyorsun
yokluk böyle bişi işte 😂
Galiba
Ne zaman yükseliyor haber ver o an kaçalım
Kaç
şu an mı yüksek 😂😂
Hemde nasıl
Ahah be beni de yükselttin şu an keşke şu an birşeyler yapsak
Benim atlayacak kimsem yok
Hadi ya
Gel atla bana
sade sen degil herkesde aynısı
Yapışacak kimsem yok
Dogal jel
Yapışman normal
Azgınlık çünkü
içine almak isteği
Ondan demi buluşuncada istek yok 😅sırf bunun için kayganlastirici alicam
gerek yok kayganlaştırıcıya sıvı gelirzaten
Stres heyecan getirmiyor 🥺
parner onu alır
hecanladırımalı ateşli olmalısın
🥲
keşke arkadaşım olsan
İstiyosun çünkü
Evet
Nasıl çok acıktığında ağzının suyu akıyor, yemeğe saldırıyosan bu da onun gibi işte. Libidon yükselince de karşı cinse farklı yerlerin suyu akıyo ;)
Altına atlamayı dene
zikiş sürekli madem
Eee iyi işte
😐
Sen mutlu değil misin