Sadist bir erkegin (cinsel konuda) gercekten bir rahatsizligi oldugunu dusunuyormusunuz? Ve her erkek sert *** sever mi yoksa soft *** den hoslanan erkeklerde var mi? Sevgilim gecenlerde opusurken bogazimi hadi ordan bogazimin agrisi gecmedi ve bu durum beni biraz urkuttu. O yuzden bu sorum. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bogazimi sk ti olacakti yazmamis *
Sadist kişiler ve sert seks seven adamlar normal mi?
Sadistlik biraz tehlikeli tavsiyem sende abart onun ufak hareketlerine aşırı tepki ver abartılı davran boğazını sıkmasına fırsat verme boğazına dokunduğu an sanki sıkıyormuş gibi tepki verebilirsin bu onu biraz frenleyebilir yani canın yanmadan yanmış gibi davran gerçekten canını yaktığında altından kaç yoksa kalıcı hasarlar alabilirsin insanın vücudu suydan ibaret bence aşırı tepki ver ve kurtul yoksa zararlı çıkarsın
Gayet normal hatta ben de boğazı sıkmayı çok severim seks esnasında.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sert sevenler dominant oluyor genelde kadınlar içinde de aşırı sertlikten hoşlanan var ama soft seven isteyen de var erkeklerde de soft seven vardır mutlaka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
normaldır . sevmıyorsan soyleyebılırsın .
ama yapılan eylem gereği ,
insan insanı silkeliyor ne kadar kibar yumuşak olabılır zaten.
Ama kendisi sert iliskiden hoslandigini belirtti. Boyle bir kisi karsidakinin arzularini dinler mi?
bacım eylemin özü zaten bu ne anlatayım kı sana .
canım acıyor de oda kanka gibi abanmasın .
sonucta gevuru silkelemiyor sevgilisisin.
kanka ne ya b-arzo yazmıştım ben KS çevirmiş
Sadistlik biraz tehlikeli tavsiyem sende abart onun ufak hareketlerine aşırı tepki ver abartılı davran boğazını sıkmasına fırsat verme boğazına dokunduğu an sanki sıkıyormuş gibi tepki verebilirsin bu onu biraz frenleyebilir yani canın yanmadan yanmış gibi davran gerçekten canını yaktığında altından kaç yoksa kalıcı hasarlar alabilirsin insanın vücudu suydan ibaret bence aşırı tepki ver ve kurtul yoksa zararlı çıkarsın
Kişiden kişiye değişir ama ben soft severim, kadına saygı ve sevgi önemlidir. Cinsellik de olsa kıyamam ben sert 🙄
Gayet normal hatta ben de boğazı sıkmayı çok severim seks esnasında.
sert sevenler dominant oluyor genelde kadınlar içinde de aşırı sertlikten hoşlanan var ama soft seven isteyen de var erkeklerde de soft seven vardır mutlaka
Sadist erkekler genelde normal hayatta da sakin kalamaz
sert seven insanların bir problemi oldugunu sanmıyorum bende o şekildeyim yanlı bakıyor olabilirm
Ben sadist değilim ama mazoşistim mesela ama normalim yani bazıları dozu kacirabiliyor
Sevgilim olsa soft olurdum, kadın bedenini acıtmak istemezdim. :(
abartılmadığı sürece sertlik normal bence
Yerine göre bence
Senin hoşuna gitmiyosa soylemen gerekir yani bu kisiye bagli soft ta seven olur sertte ama en onemlisi partnerin ne istedigidir
Anormal öyle olmaz sapıklık onlar
Bende oyle dusunuyorum erkeklere gore normal gibi sanki
Kız arkadaşı yok sapıklık yapıyorlar inanmam onlara
normal bence. o an insan biraz hayvanlaşıyor
soft seks olmazda sadistliğede karşıyım
Yerine göre her şey bence genelde soft severim
Sert güzel ya zevkin doruklarını yaşıyorsun
Soft başlayıp sert biten seks en iyisidir
Normal
Ben çokk sevıyorumm
Normal