Bi ankete dayanağı var mı? Açıkçası varsa bile anketi yapan kişinin blokları karıştırma ihtimalinden yanayım 🤣 Burada anket açılabilir bu konu hakkında..
Çünkü göbeksiz bulamıyoruz :D Şaka bir yana aslında bence böyle bir genelleme yanlış. Yani mutlaka göbek sevende vardır ama aslında biz daha çok cengaver, dalyan gibi erkek istiyoruz. Ama göbekli olursa da sevince bundan rahatsız olmuyoruz.
Bence sebebi yaşadığımız kültürde göbeğin bir yerinin olması. Hani erkeğin balkonu derler ya. Şöyle ki; hepimizin ama babası, ama amcası, ama dayısı artık kim olursa mutlaka çevresinde göbekli birileri vardır ve bunu görerek yetişmek bizim için bunu normalleştirir. Mesela ben küçükken babamın kucağına biner elime aldığım kepçe ile onun göbeğini davul yapıp oyun oynardım :)
Seksi buldugu filan yok. Sadece türk kadını genelde balık etli ve göbekten kilo almaya müsait oldugu için, taş gibi isteyene seninde göbeğin var diyebilmeyi seviyor. Erkeğin göbeği kendi göbeğinden fazlaysa göbek sorunu yaşamıyor.. Dümdüz bir göbegi olan bir kadının karın kaslı erkegi seksi bulma hakkı var. Ama göbekli bir hatun karın kası olmazsa olmaz diyemez.😄
Kim demiş onu. öyle bişey olduğunu HC sanmiyorum yani en azından bn dglm. Ben nasıl kendi vücuduma bakıyorsam karşımdaki de bakacak ne o öyle göbek falan gayette kendine bakacak yanıma yakışacak tabi bu benim içinde geçerli