Hepmi başları agrıo cidden, yoksa neden sevemiyorlar. Evli erkeklerle konuşuyorum hepsi eşlerinin isteksizliginden başı dertte
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValinin biri köyde açılışa gider gittiği yerde tesek yapan kadınları görür açılış hazırlamalari devam ederken muhtara sorar "ya muhtarın biraz önce gelirken tezek yapan kadınları gördüm der, siz onlarla nasıl yatiyorsunuz "der. muhtara cevap hakkı doğar muhtar, sayın valim nasıl mı yatiyoruz evet der nasıl olucak sayın valim sizinkileri hayal edip bunları skiyoruz der vali ofkemli sınırlı ama bir o kadar da aldığı cevap karşısında şok olunca açılışı yapmadan gider, senin soruya gelince vali ile muhtarın olayına döner yani aldatmaya başlanır sen evdekini yedirip icirmezsen doyurmaz isen evdekide kendini doyuracak cinsel manada birini bulur size gerçek hayattan bir kıssa selametle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
helal olsun sana beeeeee
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle ama
Soran+1 yılAynen öyle. Aldatan erkeklerde suç bulmuyorum ben. Eşi isteklerini yerine getirmesse adam tabi aldatır. Ama eşinin her istedigini yaptıgı halde aldatıyorsa o adama şrefsz derim
Soran+1 yılEşin seni doyuramıyorsa seks arkadaşı olması şart yapacak bir şey yok. Ben arkandayım
Soran+1 yılUmarım olur
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen toplum ile alakalı ve erkekler ile alakalı toplum yüzünden kendilerini çok baskılıyorlar seks ayıp bir şeymiş gibi kötü bir şeymiş gibi anlatılıyor bunu ister istemez kafalarına kazıyolar vücut zevk alsa bile kafa bu zevki engelliyor.
İkincisi ata erkil bir düşünce yapısı var erkekler kendi zevkine çok düşkün kadınlara önem vermiyorlar sadece şişmedi dedik gibi sadece bir şeyler yapıp çekiliyorlar ön sevişme oral hak getire yani nereden tutarsan tut elde kalıyor cinsel eğitim şart ama millet daha işte prezervatif görünce ped görünce bile işte biz utanıyoruz diyorlar o yüzden pek bir gelişme beklememek lazım önce anne baba kendi evde öğretirse öğretir.10 Yorumla
Seviyorum. Trip olsun diye istediğimiz doğrudur. Erkek kadının her istediğini yapmadığı için kadında cezalandırıyor bu şekilde. Doğru ya da yanlış olabilir ancak istemeyi bilmekte önemli. Erkekler işini bilmiyor beceriksizler bence. Kadın ruhundan anlasınlar önce de cinsellik hiç sorun olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Çünjü Türk kadinlarina seksin kotü bir şey oldugu ogretildi. Türk kadinlarinin duygulari bastirildi. Türk kadinlarina kendini korumak ogretildi. Bunlar yanliş şeyler mi? Tabiki dogru şeyler. Ama dogru şeyleri yanlis yollardan yaparsan travmalara yol açarsin. Yanliş uslup dogru sozun katilidir. Türk kadini seksi kotü bir şey saniyor. Sorsan hayir der ama bilinç alti bu şekilde. Fakat evliliklerin en büyük yurumeme nedeni sagliksiz cinsel hayat.
00 YorumlaTürkiye de azgınlık evlenene kadar kizlar için çünkü. Evlendikten sonra haftada bir verir onda bile kimildamadan yatarlar. Sonra da bunu başına kalkarlar
00 YorumlaKadını ateşlemezsen sevmez tabi. Halbuki elini beline atıp iki ateşli söz söylemeye bakar 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılSen tecrübelisin anlaşılan😉 Kadına ilk önce ruhuna dokun sonrası gelir zaten
Soran+1 yılİmzamı atıyorum.😊
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadını ya da erkeği veya başka bir millet olarak ayırmak saçma. Toplum yapısının suçu maalesef. Bunda iki cinsinde suçu var.
00 Yorumla turk erkekleri sekse doymuyodur belki, her allahin vakti seks mi olur æqų
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kocasını aldatıyor kocaya hali kalmıyor tv de gördüm evli kadının 5 sevgilisi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılAncak yiyelim içelim gezelim başka bildikleri yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aslında kime sorsan herkesin kendince bi bahanesi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen o kadınlardan değilmisin yoksa?
Birde tek taraflı değilki belki eşi oldu bitti yapıyo00 Yorumla
+1 yılfollos olmak ıstemıyor sen turk degılmısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzücü bir tablo gercekten. Bizler de korkuyoruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEVlenince isteksiz biriyle karsilasmaktan :(
Soran+1 yılİstekli kadınlarda vardır heralde
Cevap sahibi+1 yılumarım umarım...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedeni çok açık, seks yaptıkları erkeklerin bir çoğu onlara gerçek anlamda zevki tattırmiyor bu yüzden Böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendilerini kaf dağının arkasına koymaktan keyif alıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzu duymadıkları erkeklerle evlilik yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDomalısından tanırsın yerliyi 😄 ibadet eder gibi eğilir.
00 Yorumla
+1 yılBu iş sevmek ya da sevmemek meselesi değil. Fizyolojik ihtiyaçtır seks.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kocadan başka her b o ku kafaya takıp stres yaparlarda ondan. A ptal onlar tadını çıkarmasını bilmiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynen neden kendı yogunlauklarını bahane etmesııdır ve seksın lıbodun yukselme sevısyesı vardır
00 Yorumla
+1 yılYalan haber. Seviyoruz
31 Yorumla
+1 yılsenın agrımıyormu hıc basın :D
16 Yorumla
Soran+1 yılValla agrımıyor😋
- +1 yıl
30 gun full seksmı yapıyorsun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
nerelısın sen turkmusun?
Soran+1 yılTürküm evet.
- +1 yıl
sanalcısın sanırım sen :D
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. tatmin odaklı türk kadınları libido düşük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılİşte gerçek bi kahraman
00 Yorumla Hepsinin başı ağrıyor canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorlar çünkü
00 Yorumla
+1 yılbasarılı olmadıkları icin
00 YorumlaHarbi bu baş ağrısı olayı niye
00 Yorumla
+1 yılAwk ülkesinde ne doğru yapılıyor ki
00 Yorumla
+1 yılSanirim genetik bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin edilmiyorlar doğru düzgün. O yüzden tamamen
00 Yorumla doğuştan kezban geldikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneler çektiğimizi anlamış olmana sevindim
00 YorumlaProblema
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hakkat ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok maduruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi çaresini bulan varsa haber versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl olucan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım