Yok şöyle her gün 4 kere Seks yapabilirim vs diyenler oluyor bu doğru mu gerçekten her gün 5 kere vs yapabilir misiniz yoksa abartı mı bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmıyorum ama kızları yorumu yapan, hem katılıyorum hem katılmıyorum
Bir yandan haklıdırlar , çoğu erkeklerden 2 saniyede boşaltırlar, ilişki biter.
Ama (bazı ve cok az) erkeklerden tecrübeli olan yapabiliyorlar , uzun uzun sürebiliyorlar
Kızların dedikleri şansı yok, erkeklerden sevdikleri ve beğendikleri cinsel ilişkiye girerken acemi çıkmış
Ben demiyorum her erkeklerden en iyisiyim ama tecrübem var, aşırı istekli biriyim yurtdışında yaşıyorum, yanında olsaydım odaya çıkmazdın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbunu söyleyen her 10 erkekten sadece 1 tanesi doğrudur belki de 2 erkekler amayı çok severler maalesef , bu böbürlenme durumu , hergün aralıksız 5 kere seks yapılamaz ama belirli günlerde 5 yapılır bir gün sonra 2 olur belki 2 gün sonra 6 olur yani bu sıtandart değil ayrıca bu karşımdaki partnerimlede alakalı bir durum benim 3 de o artık hali kalmayan birisi ise 5 nasıl yapayım eziyet olur ya da ben 4 oldum daha partnerim doymadı o zaman 5 belki 6 zorlanabilir bu bir denge meselesi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. la atıyolar ortamlarda, max 3 posta atarlar oda dinlenerek 😂 bakma sen burada atıp tutanlara bi çoğuda tek postadan sonra pili biter 😂😂 kimisi girer girmez boşalır anlamazsın bile. oral yaparım diyenlerede inanma vajina kokusunu görünce tiksinip yapamazlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılabartı tabi, öyle her gün 5 kere falan olmaz, ama bi kereliğe mahsus 5 kere olabilir tabi. özellikle uzun süre görüşülmedikten sonraki buluşmalarda bu patlama olabiliyor :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri yapamıyor hepsi yalancı kendi kendilerini böyle cilala parlat yapıp duruyorlar yatakta hepsi 2 dakikada boşalıyor dayanamıyorlar ön sevişme yok bir şey yok Türk erkeklerinden pek bir şey beklememek lazım
14 Yorumla- +1 yıl
Kanadali erkekler nasi
- +1 yıl
Hepsini denemeseydin keşke
- +1 yıl
Şaka yapıyorum bu arada ama çok genelleme yapmışsın ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnatomik olarak erkeklerin her cinsel ilişki sonrası tekrar erekte olabilmeleri için bi süre geçmesi gerekiyor. Aralıksız 5 posta oo 5 kere attırdım diyenler sallıyor. Gün içinde 4-5 olabilir.
916 Yorumla- +1 yıl
dogru yazıya bişey denmez
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln Anatomik olarak diyorum, libido diyorsun. Tamam
Soran+1 yıl@Cenkk255 lsldldldl anatomik kız ne
Soran+1 yıl@Cenkk255 komikti
Soran+1 yıl@Cenkk255 anatomik dkdkdkdkdk
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Imkani yok abartı kesinlikle her gün 5 defa olma şansı yok kalkmaz yani o kadar ama ben istediğim sürede boşalıyorum ister 1 dakikada gelirim istersem iki saat sonra boşalırım çok kontrolluyum o konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi bir kadınla olur zamana yayarak ama öyle ara vermeden 3-4-5 yaptım hikâye bence gerekte yok ne gerek var aceleye 1 yap kalk birşeyler iç falan keyfini çıkarmak lazım 😁
00 Yorumla Bir gün seninle birlikte olursak 4 de olur 5 de, zamana yayıp sabah öğle akşam, yatsı, gece yatarken 5 olur, ama 1 saatte 5 olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her gün 4 yapsınlar sonra gelip 5 i bana atsınlar:)
haftada bir yapıyor olsa olur derim ama hergün 4-5 mümkün değil..00 Yorumla
+1 yılhayatında bir günde kaç posta yedin en azla?
cvp == soruyu yazan bakire01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten bakire olmasam niye soriyim erkeklere sorarım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşırıya kaçmaya gerek yok, ben günde 3 defa yapıyorum ( fırsatını bulursam tabii ) ama fazlası bıktırır en güzeli 2 günde bir olanı hemde kamış kendine gelir saha isteklimolır erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer Gün 5 Kez Hiç bir Erkek Boşalamaz Vücut O Kadar Sperm Üretmez
Ben Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum #TANTRA. TEKNİĞİ SAYESİNDE 🎈00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 1 er gün arayla evet yapabilirim ancak 5 degil 3 felan rahat
00 Yorumlakadinindan kadinina da degisir. birkac saat icinde 8 kere bosalttigim kadinda oldu 1 kere zor bosalanda oldu
00 YorumlaBence 5-6 abartı max 3 yani ve gereksiz bence 3 den sonrası 2 tarafta zaten doyuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar belki ya da ilk buluşmada ama sonrası rutin olur tabi olanda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşa göre değişir. Ben bekarken her güm 4-5 yapıyordum. Amw şimdi 5 senelik evliyim haftada 3 güm 2-3 defa. Oluyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılMonotonlaşılıyor çünkü. Yerini başka şeyler devralıyor.
Soran+1 yılHımm karın istiyo mu peki
Cevap sahibi+1 yılAçayım gizliyi yaz istersen
Soran+1 yılAç
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılzaman zaman değişir o bazen günde 2 kere yaparsın biter bazen 8-9 yaparsın belli olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanı yok. 2 gün olur 3 gün olur, 4. gğn zorla kalkar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duruma göre yapabiliyorum ama hergün seks istiyorum açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 kez yapıyoduk eski sevgilimle buluşunca ama 3 den sonrasını sırf o istiyo diye yapıyodum
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm o kaç kere boşalıodu
Cevap sahibi+1 yılo da bi o kadar boşalıyodu sanırım, ilk ben boşaldığım tur daha boşalmıyodu ama genelde, oral yaparsam önce sonra ilişkiye girersek öyle boşalıyodu ilk seferde
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan ilk seferde bellki ama aynı kisiyle birdahaknde 2yi zor atarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk zamanlar günde 3-4 defa olabilir sonra 2 günde 1 haftada 1 derken ayda 1e kadar geriledi
00 YorumlaO anki psikoloji ve haza bağlı tabi iş birazda kadında biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEliyle o kadar ancak yapar. Enerji yetmez. Yetti diyelim ortalama onar dakika sürer.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Gün içinde 4-5 olur tabi ama haftanın her günü 5 imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu Tamamen İştah Enerji Libodaya Bağlı Olmakla Birlikte Her gün Bu Sayılar Bedensel enerji tüketimi mantığında bakınca Çok zor. verimlilik düşer ilgi düşer süre düşer...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yıl3 tane sonra sertlesebilir ama adam gibi birsey cikmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılo beslenmeme ve karşımda bayana baglı zevk alamama yani
01 Yorumla- +1 yıl
3 garnti sonrası bilmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan ikinciyi bile yaptıklarından şüpheliyim
72 Yorumla- +1 yıl
Denemeden bir şey bilemezsin
Çıkarmadan 3 atıyorum ne 5i
023 Yorumla
Soran+1 yılYani çok mu yapabiliyosun
Soran+1 yılHer gün mü
Soran+1 yılİnanılmaz akrep burcu musun
Soran+1 yılSüper bence çok mu seviştin peki
Soran+1 yılfazla olması güzel değil ki abaza gibi duruyo zaten az olmalı
Soran+1 yılZayıf ve küçük göğüslü falan mı
Soran+1 yılYolda yürüyen kızların kalçasına bakar mısın
Soran+1 yılYani onu kıyafetsiz mi hayal ediyosnuz yoksa öylesine hani güzel kız gibi mi bakıyosunuz ben ykışıklı erkeklere bakıyorum
Soran+1 yılAnladım bi çocuk ben yürürken kalçama bakarak yürümüştü aşşırı rahatsız oldum çok kötü hissettim
Soran+1 yılNiye öyle dedin
Soran+1 yılAma işte ne dedim ki
Soran+1 yıl😒😒
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. çoğu abartı :D
sen nasıl olmasını isterdin04 Yorumla
Soran+1 yılHergün 3
Soran+1 yılBoğa sen
Atan dan tutan dan uzak durmalı.
00 YorumlaYok be çoğu kuru sıkı 😂
00 YorumlaDilin kemigi yok her yone donuyor
00 Yorumla
+1 yılGünde 1 defa yeter hayvanlaşmanın anlamı yok
00 YorumlaEh işte memnun ettiysek ne mutlu bize
00 Yorumla
+1 yılÖfff boş yere abartmayın gerçek neyse o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalan. Külliyen yalan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır, en fazla birkaç gün sürebilir bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm söylenenlerin yarısını al, boy da dahil 😅
00 YorumlaHer gün 5 olmaz ama her gün iki olur
00 YorumlaSertleşme mesele bide her şey bazen kadının elinde
014 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne işe yarıyonuz ozmaan her şey değik
Soran+1 yılErkek ol donununca bile sertleş
Soran+1 yılSen çökmüşsün
Soran+1 yılSenin kalkması için çaba gerekiyo sen biraz tatlı falan ye kendine gel
Soran+1 yılHadi iyi işler ben senle uğraşamazdım
Soran+1 yılBana bakınca bile kalkıcak o
+1 yılGenellikle abartı
00 YorumlaAma cok güzel oluyor niyeki :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abartı
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaHayır abartı tabiki en fazla 2 yapabilir insan
00 Yorumla
+1 yılKimisi yapar ama nadir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim rekor 6
02 Yorumla
Soran+1 yılKızdan çok etkilendin diye mi çok uzun zamandır yapmadın falan diye mi
Cevap sahibi+1 yılkişiye göre değişir detay burdan açıkca veremem özelden yazarsan syölerim
Deneyelim istersen
00 Yorumla2 günde bir max
00 Yorumla6kere yaptım 5saatte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem