Liseli kıza hiç bir erkek hayır demez biz erkekler küçük ergen 16-20 arası kızlara bayılırız bu yüzden liseli etek fantezi diye bir şey var dedi.
16 17 yaş kızlar yaşıt olmadığı içe korkarız dedi
15 yaş reşit olsa o yaştaki kadını da isterler yani reşit olunca büyüklerin bakması normal demek olmuyor
16 17 yaş kızlar yaşıt olmadığı içe korkarız dedi
15 yaş reşit olsa o yaştaki kadını da isterler yani reşit olunca büyüklerin bakması normal demek olmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sacmalik, resit olmayan bi kisiye bu gözle bakmak hastaliktir..
Reşit olunca ne oluyor? Kız evrim mi geçiriyor bi senede? Kendinden yaşça fazla küçük kızlara bakmaları normal değildir 18 yaşındaki kızı 24 üstü erkek olmaZ
18 yaşındaki kız reşit diye 70 yaşındaki dede arzulasa normal olur nu
müslüman toplumun çoğunun içinde var pedofililik. kansızlıktan başka bir şey değil.
Minyon çıtı pıtı kız güzeldir ama çocuk bakıcısı değiliz sonuçta ergenlik katlanılmaz ünili olacak
Neden ünili olmalı? Siz ünili misiniz
Ben mezunumda ünili genelde 18 25 arası yaş aralığı oluyor ya o yüzden dedim
18 yaşındaki kıza sadece 17-22 arası erkek olur
Bazı kızlar var ben 25 yaşındayım abla diyorum 20 yaşında çıkıyor bu biraz tipe ve karaktere bağlı 20 lik 30 la evleniyor 30 yaşındaki erkek kızdan daha küçük duruyor
Sence senden küçük biri ile sevgili olunur mu
Abart 20 yaşındaki hiç bi kadın o kadar büyük göstermez 30 yaşındaki hiç bi erkek 20-25 arası göstermez abart barı yalanı inandırıcı söyle
Ben kendimden iki üç yaş küçük biriyle olabilirim çünkü yaşımdan çok daha küçük gösteriyorum y
25 yaşındasın bu yaşta olgun olmalısın yetişkin yaştasın 18-21 yaşındaki kızlar sana olmaz yuh
Minyon çıtı pıtı kız güzel ne ya?
Sen kaç yaşındasın ya bu kadar ergence atarlı atarlı konuşuyorsun
25 yaşındasın 25 yaşında gösteren kadına abla demek nasıl bir kafa?
25 yaşını göstermiyor ki 2 tane çocuğu var
Yazık ya 20 yaşındaki 2 çoçuklu mu
Tabi erken çöker zavalı kız erken küçük yaşta evlenmiş çoçuğu olmuş yaşıtları erkekte sefasını sürsün
Ya işte herkes aynı hayatı yaşamıyor 23 yaşındayken üniversitede mezuniyetteydim 3 arkadaş takılıyorduk hepimizin yaşı aynı ben hep sakalımı keserim minyonum onlarda gür sakallı iri saçları dökülmüş biri geldi arkadaşla konuştu benimlede tokalaştı sonra arkadaşıma benim adıma dedi ki aa kardeşini mi getirdin mezuniyete diye ben çok utanmıştım
O 20 yaşında çoçuklu olan kadın kaç yaşında gösteriyordu da abla dedin
Midem bulandı ciddi anlamda
Ben neler okudum anlatsam kusarsın
Evli veya bakar olup Öğrencisiyle sevgili olan çok olay okudum ortaokuldaki öğrencisini istemeye gidin bile olmuş
Yani evet çoğu erkek ister bu fantazlerden dolayı
Normal değildir bu
Normal değil tabiki hatta suç haklısın doğru olan da böyle olmaması
Siz o yaştaki kızlara bakar mısınız
Gönül bu insan etkilenebilir bir şey diyemem tabi kişilik olarak olgun olmalı ama cinselik olmaz
Bu soru seninle mi alakalı yani ne sormak istedin tam anlamadım
Gönül değildir bu o yaştaki kızlara kardeşi gözüyle bakmaları lazım
Bazen yalan kurbanı da olabilirsin yani çok yaş farkı yoksa olabilir cinsellik hariç ama sen bu yönden soruyorsun galibab
Yaş farkı varsa? 18 yaşındaki ile 25-30 yaşındaki dayı abi olmaz
Ben olabilir diyorum eğer 18 se yani yasalar içindeyse neden sevemeyesin ki uyusursan
20 yaşındaki kızla 30 yaşındaki erkek olmaz ruhen olmaz erkek olgun olmalı kız daha ergen yaştan yeni çıkıyor daha üni okutacak veya işe başlayacak kuşak farkı yaş farkı var bu normal değildir
30 yaşındaki kadın 20 yaşındaki erkekle olur mu peki?
Evet o da olabilir ben tek yanlı düşünmem bunlari asla
Var öyle itoğlu itler
Erkek kafası işte
Her erkek mi böyle? Erkeklerden soğudum
Herkesi aynı görmemek lazım ama öyleleri var hatta zengin birisi genç bulu demiş parasını vereyim demişti
Genç derken kaş yaşındaki kızları istiyorlar
Gel anlatayım olayı sana istersen ozlden
Psikolojim iyi değil boş ver anlatma
tamam canım geçmiş olsun
Sapık o sapık
Her erkek 16-19 yaşındaki kızları mı arzular? O kız açık giyinse?
Koşarak uzaklaşman lazım o kişiden
Evli çoçuklu birde ben hayatımda bu kadar rezil görmedim ya
Pedofiliyi cinsel istek sanan cahil kesim bunlar ne yazık ki ülkemizde sorunsuz bir şekilde yaşayabiliyorlar
Birde o yaştakı kızlar çok istekli oluyor hangi erkek onlara hayır desin diyor. O yaştaki erkekte öyle oluyor ama biz gidipte onları arzulamıyoruz kardeşimiz olarak görüyoruz. Birde neymiş kız büyük gösterince sorun yokmuş 18 yaşındaki kızı arzulayan 25-50 yaşındaki erkekte öyledir reşit diye normal olmuyor
18 bakan 16 17 de bakar kız bi senede evrim geçirmez
Sapıklıklarına kulp bulmaya çalışıyorlar ya
Kim dedi
Üç kişi demişti
Senin fikrin
Ben normal görmüyorum bunu her erkek böyle olamaz
Anladim ams canim kizlarin yuzde 65 si boyle istiyor
Kızlar ne alaka? Bir kerede erkeğe bi şey deseniz şaşacam
😆
Bazı Erkekler ben istediğimi alırım ben bu kızı beğendiğim alacam der sanki kadın satılık malmış gibi hiç düşünmez o kız beni isteyecek mi diye
Pedo o kişi
Bu kişiye verilen isim neydi