Cinsel Yaşam Erkek cinsel ilişkide kendine ne yapılmasından hoşlanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 En çok nerelere dokunulmasından ne yapılmasından hoşlanırlar ki? Erkek cinsel ilişkide kendine ne yapılmasından hoşlanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl en cok övulmek hosuna gıder zevk alıyosan ıyıdır fazla bıseye ugrasma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama sıradanlaşıyor böyle de Yorumla mehmetsercan +1 yıl eger sevgilinle ilişki kurmak istiyosan monotonlasmamak istiyosan farklı yerler farklı pozisyonlar denersin sıradanlastırmassın farklı giysilerle ws ws Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimki saksodan çok hoslandigini söylüyor ama erkekten erkeğe değişir bu durum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Benim ki söylemiyor işte bana bırakıyor bende çok tecrübeli değilim Yorumla ragingbull34 +1 yıl Saks o sevmeyen erkek yalan söylüdur Yorumla Soran +1 yıl @ragingbull34 seviyorum da demiyor sevmiyorum da Yorumla ragingbull34 +1 yıl Abi sen oral yap ona, kalbini kazanırsın :) Yorumla ragingbull34 +1 yıl Bi de kulak memesini em Yorumla Soran +1 yıl @ragingbull34 onuda midem almıyor ya Yorumla ragingbull34 +1 yıl Yani duştan çıkmış tertemiz bi kulak olsa dahi m 😅 ben tertemiz vajinaya daliyorum valla 😂 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin olman yeter aslında Tavsiyeler verebilirim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Eminim onada yetiyordur da değişiklik lazım Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Gel anlatayım Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl İstersen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl oral seks olmasa da ellerini kullanarak iyice sıvazla okşa o bile çok zevk verir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım çok bastırınca acıyormuymuş bilmiyorum da nasıl dokunacağımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl jel kullanırsın ya da krem. hand kob videosu izle. yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ellerin bakımlı ve narinse el olayını kesin dene hatta eline patlaması ayrı keyif verir ona Yorumla Soran +1 yıl Küçük ellerim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence çok sevecektir. ellerin ufak olunca alet daha iri durur gururunu okşar erkeğin Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl neler yapıyosun mesela 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İşte bişeyler yapmak için yazıyorum ya şu an en fazla boynunu yalıyorum dudaklarını boş bırakmıyorum göğüs uçları fakan filan Yorumla axiakrep +1 yıl doğru yoldasın ama yarıda kesiyosun göğüslerden karnına sonra biraz daha aşağılar in Yorumla Soran +1 yıl İneyim bari olacak gibi değil hep ondan beklemekte olmuyor Yorumla axiakrep +1 yıl daha önce hiç inmedin mi Yorumla Soran +1 yıl İnmedim Yorumla axiakrep +1 yıl o nasıl dayanmış indirmeden istekli bi hatunsun belli Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel organına ve boynuna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boynu evette istekte bulunmadığı için cinsel organına geçiş yapmadım henüz :( Yorumla Ajan_07 +1 yıl Hmm daha sıra orada değil üsten alta doğru gel 😃 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Buradan yazılmaz ulu orta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napimm Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Boyun göğüs ucu twerk ve mükkemmel oral 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tercubeliyim gelirsen anlatirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan anlatsanız Yorumla Muratby33 +1 yıl Utanirim olmaz Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen bildiğini yap bakalim 0 0 Yorumla
Zennginerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben oral çok seviyorum ama karşılıklı olmalı bu. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki karşılıklı Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Daha birçok şey var sevdiğim ama burdan yazmak istemedim Yorumla Soran +1 yıl Neden yazın hiç kimse yazmak istemiyor Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Peki sen neyden hoslanirsin en çok Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki oral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Topları em 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz gerici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlerici takma tak sen onu yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
en cok övulmek hosuna gıder zevk alıyosan ıyıdır fazla bıseye ugrasma
Ama sıradanlaşıyor böyle de
eger sevgilinle ilişki kurmak istiyosan monotonlasmamak istiyosan farklı yerler farklı pozisyonlar denersin sıradanlastırmassın farklı giysilerle ws ws
Benimki saksodan çok hoslandigini söylüyor ama erkekten erkeğe değişir bu durum
Benim ki söylemiyor işte bana bırakıyor bende çok tecrübeli değilim
Saks o sevmeyen erkek yalan söylüdur
@ragingbull34 seviyorum da demiyor sevmiyorum da
Abi sen oral yap ona, kalbini kazanırsın :)
Bi de kulak memesini em
@ragingbull34 onuda midem almıyor ya
Yani duştan çıkmış tertemiz bi kulak olsa dahi m 😅 ben tertemiz vajinaya daliyorum valla 😂
Senin olman yeter aslında
Tavsiyeler verebilirim
Eminim onada yetiyordur da değişiklik lazım
Gel anlatayım
İstersen
oral seks olmasa da ellerini kullanarak iyice sıvazla okşa o bile çok zevk verir
Sanırım çok bastırınca acıyormuymuş bilmiyorum da nasıl dokunacağımı
jel kullanırsın ya da krem. hand kob videosu izle. yaş kaç
25
ellerin bakımlı ve narinse el olayını kesin dene hatta eline patlaması ayrı keyif verir ona
Küçük ellerim var
bence çok sevecektir. ellerin ufak olunca alet daha iri durur gururunu okşar erkeğin
neler yapıyosun mesela
İşte bişeyler yapmak için yazıyorum ya şu an en fazla boynunu yalıyorum dudaklarını boş bırakmıyorum göğüs uçları fakan filan
doğru yoldasın ama yarıda kesiyosun göğüslerden karnına sonra biraz daha aşağılar in
İneyim bari olacak gibi değil hep ondan beklemekte olmuyor
daha önce hiç inmedin mi
İnmedim
o nasıl dayanmış indirmeden istekli bi hatunsun belli
Cinsel organına ve boynuna
Boynu evette istekte bulunmadığı için cinsel organına geçiş yapmadım henüz :(
Hmm daha sıra orada değil üsten alta doğru gel 😃
Buradan yazılmaz ulu orta
Napimm
Boyun göğüs ucu twerk ve mükkemmel oral
Tercubeliyim gelirsen anlatirim
Burdan anlatsanız
Utanirim olmaz
Kulaklarımın eklenmesi okşanması gibi
Sen bildiğini yap bakalim
Ben oral çok seviyorum ama karşılıklı olmalı bu.
Tabii ki karşılıklı
Daha birçok şey var sevdiğim ama burdan yazmak istemedim
Neden yazın hiç kimse yazmak istemiyor
Peki sen neyden hoslanirsin en çok
Oral severler
Oral seks tabiki
Tabiki oral
Topları em
Biraz gerici
İlerici takma tak sen onu yap
Saçma soru
Niye?