Cinsel Yaşam Kadınlar da kayganlaştırıcı jel alabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Çok utanılacak bir şey degilmi ya 🤔 Güncellemeler+1 yıl Marka önerebilirmisiniz kimyasal az olan alerjik cilt yapım varda... Kadınlar da kayganlaştırıcı jel alabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Alır ben hep bakıyorumda almıyorum 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden benim gibi utaniyormusun? Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl geçn üç kız hangi kondomu alalım diye bakıyorlardı! kondom almaları daha tuaftı! jel yine anlaşılabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥺çok merak ediyorum Yorumla Öylesine1üye +1 yıl neyi? Yorumla Soran +1 yıl Kayganlastirici jeli Yorumla Öylesine1üye +1 yıl git watsonsa al ne olacak dert etme Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. eczaneden al, çekinmene gerek yok. bu yaşta almayacaksın da hangi yaşta alacaksın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi marka onerirsin tek kullanımlık Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl marka değil de su bazlı olanlardan al, diğerleri yağlı oluyor. Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Ne olacak arkaya kayganlaştırıcı olmadan girmediğini kasiyer bilmiyor mu 😂 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Arka değil ya ön icin Yorumla xgerard +1 yıl Alahalla ön neden ki be? Yorumla Soran +1 yıl Sulanma sıkıntım var Yorumla xgerard +1 yıl Hmm geçmiş olsun yaşın genç bir doktora görün be, bu yaşta sırılsıklam olman lazım Yorumla Soran +1 yıl Yoo sorun yok psikolojik sadece islanamiyorum Yorumla xgerard +1 yıl Hmm ben hiç öyle kıza denk gelmedim ben arkadan yapmak için ok çilek aromalı kayganlaştırıcı almıştım 15 tl falandı şimdi zamlardan sonra o da uçmuştur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yeni başladığımdan dolayı korkudan dolayi Yorumla xgerard +1 yıl Hadi ya bakirelik yeni mi gitti? Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel olarak bakireyim ama ruhen değilim Yorumla xgerard +1 yıl Güzelim vajinandan bahsediyoruz😂 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır cinsel ihtiyaçlar utanılacak bir şey değil bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Artık çocuklar bile alıyor geçen 12 yaşında kız marketten prezervatif aldı kasiyer sordu kendim için dedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık ben reşit olmama rağmen utaniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanacak ne var ki seks su içmek kadar doğal bir şeydir Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alır neden almasın eski sevgilim kendi alırdı anal jeli ya da bebe yağı en guzeli hemen kurumaz ve çok kaygan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tek kullanımlıkmi hangi marka Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Hiç marka takıntım olmadı ama bebe yağını sana tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Yok ya tahriş ediyor o Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Çok kullandım gayet yumuşatıp kayganlastiriyor aslinde seninki çok dar ve hassas sanırım Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Çok nadir karşılaştım senin ki kadar hassas darina Yorumla Soran +1 yıl Etlerim kalın ondan galiba Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Belki ama girişi öncesi tahriş olmaması için parmağınla yağla masaj yapıp yumusat bence birde baya kalın galiba tahriş ettiğine göre Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ürün kalitesini göstermek için deneyelimmi demek vardı satıcı olup sjsjhs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yuhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsjskkd gayet müthiş bir hizmet kalitesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vazalin Yorumla
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Islanma sorunun varsa oral yapsın bacım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Huylaniom Yorumla YaLNızz_Adammmm +1 yıl Karar senin uzatmayacağım Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Sağlık ürünü buda neden utanılsın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😐 Yorumla angar_ali +1 yıl Öyle ama sağlık için Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru ama utanıyorum yüzüm kızarıyor Yorumla angar_ali +1 yıl Eşin alsın o zaman ya da eczaneden al ya da netten sipariş et. Bence utanman yersiz Yorumla Soran +1 yıl Bekarım evde gozukurse ailem ağzıma eder Yorumla angar_ali +1 yıl Hıı o zaman yapacak bişey yok abla. Eczaneye gidecen alıcan Yorumla angar_ali +1 yıl Piyasada bilinen markalar var zaten belli başlı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye utanılacak bir şey olsun? 🤔 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç gitmedim Cevap sahibi +1 yıl Git o zaman. Soran +1 yıl tamam deneyim
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldinmi hiç? Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Alır utanma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gideyim degilmi Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Suyumu kurumuş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Islanma problemim varya birde çok yoruyor rahat olsun diye dedim birde merak ediyorum kayganlastirici jeli Yorumla Tskkomando +1 yıl Alayım sana ama arkadan deneme Yorumla Soran +1 yıl Ön içindi zaten Yorumla Tskkomando +1 yıl Abowwww Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır değil eşim alıyor genelde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kadın haliylemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gratis ten alıyor kadın olunca ne oluyor ki Yorumla Soran +1 yıl Ay utanırım Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorumm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl internetten al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ailem görsun degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niçin almak istiyorsun eve yakın eczane yokmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alabildinmi jel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne işe yarar ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kolay ilişki olsun diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadının islanmasini mi sağlıyor yani Yorumla Soran +1 yıl Evet hem ön hem arka ilişki için hatta oral içinde olabilir zevkine göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım güzel bir şey benziyor tahriş önlemek için iyi bir ürün seçilmeli o halde değil mi aklınızda bir marka var mı buldunuz mu Yorumla Soran +1 yıl Bulmadım henüz alerjik cilde sahibim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O daha kötü ya bende de var alerji hemen kızarıyor vücudum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne kullanıyorsun ya cildin için az bana da yardım etsen çok iyi olur Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla HsynBkr +1 yıl Öyle Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alabilir bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alayım demi Yorumla srknygt811 +1 yıl Çekinme al Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl alırsın eczaneden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla keremkayar +1 yıl yani eczanelerin çoğunda bun tip ürünler mevcut çok çekiniyorsan bi bayan eczacı bulup ondan alabilirsin Yorumla
ordinasyusvet00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Utanacak ne varki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl şu an bile yüzüm kizardi Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Ben kadın iç çamaşırı bile alırım yani Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Evet hemde fantezi kıyafetleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Alır ben hep bakıyorumda almıyorum 😂
Neden benim gibi utaniyormusun?
geçn üç kız hangi kondomu alalım diye bakıyorlardı! kondom almaları daha tuaftı! jel yine anlaşılabilir
🥺çok merak ediyorum
neyi?
Kayganlastirici jeli
git watsonsa al ne olacak dert etme
eczaneden al, çekinmene gerek yok. bu yaşta almayacaksın da hangi yaşta alacaksın.
Hangi marka onerirsin tek kullanımlık
marka değil de su bazlı olanlardan al, diğerleri yağlı oluyor.
Ne olacak arkaya kayganlaştırıcı olmadan girmediğini kasiyer bilmiyor mu 😂
Arka değil ya ön icin
Alahalla ön neden ki be?
Sulanma sıkıntım var
Hmm geçmiş olsun yaşın genç bir doktora görün be, bu yaşta sırılsıklam olman lazım
Yoo sorun yok psikolojik sadece islanamiyorum
Hmm ben hiç öyle kıza denk gelmedim ben arkadan yapmak için ok çilek aromalı kayganlaştırıcı almıştım 15 tl falandı şimdi zamlardan sonra o da uçmuştur 😂
Yeni başladığımdan dolayı korkudan dolayi
Hadi ya bakirelik yeni mi gitti?
Fiziksel olarak bakireyim ama ruhen değilim
Güzelim vajinandan bahsediyoruz😂
Hayır cinsel ihtiyaçlar utanılacak bir şey değil bence
Artık çocuklar bile alıyor geçen 12 yaşında kız marketten prezervatif aldı kasiyer sordu kendim için dedi
Yok artık ben reşit olmama rağmen utaniyorum
Utanacak ne var ki seks su içmek kadar doğal bir şeydir
Alır neden almasın eski sevgilim kendi alırdı anal jeli ya da bebe yağı en guzeli hemen kurumaz ve çok kaygan
Tek kullanımlıkmi hangi marka
Hiç marka takıntım olmadı ama bebe yağını sana tavsiye ederim
Yok ya tahriş ediyor o
Çok kullandım gayet yumuşatıp kayganlastiriyor aslinde seninki çok dar ve hassas sanırım
Çok nadir karşılaştım senin ki kadar hassas darina
Etlerim kalın ondan galiba
Belki ama girişi öncesi tahriş olmaması için parmağınla yağla masaj yapıp yumusat bence birde baya kalın galiba tahriş ettiğine göre
Ürün kalitesini göstermek için deneyelimmi demek vardı satıcı olup sjsjhs
Yuhhh
Sjsjskkd gayet müthiş bir hizmet kalitesi
Vazalin
Islanma sorunun varsa oral yapsın bacım
Huylaniom
Karar senin uzatmayacağım
Sağlık ürünü buda neden utanılsın
😐
Öyle ama sağlık için
Oda doğru ama utanıyorum yüzüm kızarıyor
Eşin alsın o zaman ya da eczaneden al ya da netten sipariş et. Bence utanman yersiz
Bekarım evde gozukurse ailem ağzıma eder
Hıı o zaman yapacak bişey yok abla. Eczaneye gidecen alıcan
Piyasada bilinen markalar var zaten belli başlı
Gir gratise al ne olacak sanki :)
Niye utanılacak bir şey olsun? 🤔
Hiç gitmedim
Git o zaman.
tamam deneyim
yok alamaz, alanlari dovuyorlar...
Alır
Aldinmi hiç?
Alır utanma
Gideyim degilmi
Suyumu kurumuş
Islanma problemim varya birde çok yoruyor rahat olsun diye dedim birde merak ediyorum kayganlastirici jeli
Alayım sana ama arkadan deneme
Ön içindi zaten
Abowwww
Hayır değil eşim alıyor genelde
Kadın haliylemi
Gratis ten alıyor kadın olunca ne oluyor ki
Ay utanırım
Olur
Bekliyorumm
Ne alaka
alır tabiki
internetten al
Ailem görsun degilmi
niçin almak istiyorsun eve yakın eczane yokmu
Alabildinmi jel
Ne işe yarar ki
Kolay ilişki olsun diye
Kadının islanmasini mi sağlıyor yani
Evet hem ön hem arka ilişki için hatta oral içinde olabilir zevkine göre
Anladım güzel bir şey benziyor tahriş önlemek için iyi bir ürün seçilmeli o halde değil mi aklınızda bir marka var mı buldunuz mu
Bulmadım henüz alerjik cilde sahibim
O daha kötü ya bende de var alerji hemen kızarıyor vücudum
Sen ne kullanıyorsun ya cildin için az bana da yardım etsen çok iyi olur
Değil
Hmm
Öyle
Alabilir bence
Alayım demi
Çekinme al
alırsın eczaneden
🥺
yani eczanelerin çoğunda bun tip ürünler mevcut çok çekiniyorsan bi bayan eczacı bulup ondan alabilirsin
Utanacak ne varki
şu an bile yüzüm kizardi
Yaş kaç
24
Ben kadın iç çamaşırı bile alırım yani
Oha
Evet hemde fantezi kıyafetleri
alır neden almasın