Tanıştığım arkadaş ortamından bir kızla aramızda cinsel çekim var bunu hissedebiliyorum. Sürekli temas ediyo ağızdan ağıza suyumu içiyor kendi içtiği sigarasını uzatıyor falan. Konuşurken azının içine girecek gibi yakınlaşıyor. Ben de adım atmak istiyorum ama nasıl atabileceğimi bilmiyorum. Kızla muhabbetimiz çok iyi çok eğlenerek sohbet ediyoruz ama bir yandan da cinsel çekim var kafamı karıştırıyor. Daha önceden aynı davranışları gösteren kızlar karşısında acemiliğim yüzünden fırsatları kaçırmıştım yine aynısının olmasını istemiyorum nasıl yakınlaşmalıyım?
Kadınlar alakadan ve duygu dolu konuşmalardan hoşlanırlar aslında.. Bu yüzden olabildiğince içten ve beklentisiz yaklaşmaya özen gösterin.. Güzel bir akşam yemeği olabilir sonrasında geceye nerede devam edersiniz bilemiyorum.. Keyifli günler..
O kadar yakınlık göstermiş sen hala düşünüyormusun sigarasını veriyorsa de ki dudaklarının tadı güzel miş suyunu içiyorsa sende iç de ki suyun tadı bir başka güzel olmuş birden elini tut bahane bul ya sen anlamıyor musun o cinsel çekim değil de duygusal çekimdir yürekli ol biraz napcam diye düşünme sen düşünürken gelir biri kızı kapar sende bakarsın biraz cesur ol
Bi kız olayı buraya kadar taşıdıysa başbaşa kalacağınız bir plan yap davet et 😌✍️🫠
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
mesela nasıl planlar önerirsin Naapsam acaba finaller de yaklaşıyorken * tavrımla gel ders çalıştırim seni falan mı desem hem biraz da niyeti belli etmiş olurum?
Tamam da nasıl yapıcam bunu? Daha önce kızlarla çok konuşmazdım son zamanlarda spor Sayesinde fiziğim dikkat çekmeye başladı kişisel hijyenine dikkat etmeye başladım bakımlı biri oldum. Nihayet kızların ilgisini hissedebiliyorum bu sefer de ne yapacağımı bilmiyorum devreler yanıyor 😅