+1 yılgerçek anlamda hiç ama hiç boy takıntısı yaşamadım ne büyük ne küçük ortalama birisi olarak sorunda yapmadım ilişki yaşadıklarım da hiç bu küçükmüş demedi üniversite hayatım boyunca yaklaşık 20 kızla birlikte oldum bir taneside bu büyükmüş bu küçükmüş demedi ama şunu söyleyen çok oldu baya kalınmış diyen oldu yani lise yıllarımdada hiç sorun yaşamadım büyüyünce hiç yaşamadım amerikada yaşamıyoruz hiç kimse büyük alet istemez büyük aleti kim ister biliyormusunuz GAY 'ler ister ya da translar ister buna adım gibi biliyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılPenis boyundan ziyade kadına verdiğin haz önemli bence bir kadını sekse hazırlayabilir ve ona seksin zevkini yasatabiliyorsan bu penis boyundan değil kadının arzularını isteklerini zevk alacağı yerlerini bilmekten geçiyor farklı pozisyonlarda dokuslarda bu hazzı zivre yaptirabiliyorsa bir erkek 28 cm olsun isterse penisi bir kadının vajinasına zevk vermedikten onu cildiramadiktan sonra hiç bir anlamı yok kadınların küçük goguslerine taktiği gibi erkeklerde penis boylarına takıyor bırakın boyuda kadınlara zevki tattirmanin onları seksten zevk almanın aldirmanin yoluna bakın bir kadında partnerinden utanmamali zevk aldığı noktaları söylemeli göğüslerinde olabilir bu zevk kalçalarının tokatlanmasindanda daha iç çamaşırı cikarmadan kuloduyla oynanmasında serbestçe dilediği yaşayin sevgili kadınlar erkekler siz zevk aldıkça daha çok zevk alıyor bunu biliniz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yalan söylerler anlamak mümkün değil açıkçası. Yani buluştuğunda ortaya çıkmayacak mı? Kola şişesi kadar deyip de çay bardağı kadar çıkınca rezil olmayacak mı?
Zeka seviyesi düşük olan insancıkların yaptığı aptalca bir davranış bana göre.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde çok söyleyince daha böyle iyi olacak zannediyorlar genelde şu taktik her zaman işe yarıyor mesela 15 diyor ya beşini çıkartın 20 diyor ya beşini çıkartın her zaman beş çıkartın işte o zaman doğru boyla ulaşıyorsunuz bu matematik bu şekilde😂
03 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁😁😁😁
- +1 yıl
Genelleme yapmamak lazım 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cahil olduklarından. sanıyorlar ki penis büyük olunca erkekliği gücü de büyük olur. sanıyorlar ki büyük olunca kadını daha iyi mutlu edecek. böyle saçmalıklara inanacaklarına biraz kadın anatomisi biraz bilim okusalar kadın nasıl mutlu edilir öğrenseler boş ilerle uğraştıklarını anlarlar. allah akıl versin diyorum
21 Yorumla- +1 yıl
@Tazmanyacnvr
@Lollolhadikopgel
teşekkürler
Ben size pratik yol vereyim adamın orta parmağını uzunluğunun 2 katı, atıyorum el orta parmağını 9 cm ise aler 18 cm yetermi, ona göre kimde ne mal var sen hesapla mal beyanında doğrumu yanlışmış sen emin ol , adama direk el orta parmağını kaç cm diye sor, 2 ile çarp kimse bir şey anlamaz sen kaç olduğunu bil, çapında isteyene eklerse bildiririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik tabusunın olumsuz psikolojik etkilerinden kaynaklanıyor sanırım.
Bir de vahşi ve ilkel erkek doğasının bir getirisi olabilir.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhep bu soruyu soruyorsunuz. sorunun temeline inersek türk kadınları cok video izleyip 20 cm hayali kurar. erkek 15 dese yüz cevirir. e haliyle erkeklerde artık duymak isitediklerinizi söyler. bu sadece penis için geçerli değil. sizin takıntılı oldugunuz her konuda erkekler yalan söyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ortamında böyle muhabbetlerin dönmesi canımı sıkıyor, darlıyorlar. Sanki çok uzun olması bir marifetmiş gibi. Bizim ataerkil toplumda bir algı var mal 15 cm den uzun olacak yoksa adam yerine koymuyorlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü ne kadar büyük olursa o kadar erkek olduğunu sanıyor.. Elinde makineli tüfekle dolaşıp adam vuramayan asker ile tabanca ile her attığını vuran asker farkını görmediği için.
00 Yorumlaİşlevi önemli der geçerim ama ölçmedim bilmiyorum cusnfisnc
10 YorumlaTam çinliyim yalan söylesem noolcak çıkar gösterdiğinde minnoş bi kedi yavrusu gibi çıkcak gerçek ortaya
00 Yorumla
+1 yılBu konuda hiç bir zaman yalan söylemedim konuşmadım da neyse onu derim açıkça ♥️ 17 cm ve Kalin İspatlarim yani 😘😘😘
00 Yorumla
+1 yılBöyle daha fazla dikkat çekeceklerini düşünürler ama penis boyunda dünyanın efendisinin eşşekler olduğunu unuturlar😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç takılmam hiçte yalan söylemem. Söylesem ne olacak pantolon indimi gerçek ortaya çıkıcak sonuçta🤷♂️
00 Yorumla vereyim eline sen ölç :D 18cm de 1cm kısa çıkarsa sen beni z2kersin :D 18 cm çıkarsa da ben sabaha kadar içinden çıkmam :D
00 Yorumla
+1 yılBende anlamam neyse o olmalı
. Hadi diyelim buna knan biri oldu buluştu ge rçek ortaya çıkınca ne olacak 🤣00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ortamlarda 25 cm dersin 2 saat boşalmam dersin ne bilcekler 😂😂 palavra paraylamı 😂😂 bazılarının sahip olduğu tek şey o çünki akıldan yana yoksun olunca övünecek bi tek onu buluyo naapsın 😂😂
00 YorumlaUfak olanlar söyler bende bazen küçük söylemek zorunda kalıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırlar ki büyük kalın penis kadınlara çok zevk ve acı verir bagımlısıolur sanırlar aptallar😃😃
00 Yorumla Bence de takılmamak lazım. Er geç ortaya çıkacak. Küçük işte nie yalan söyliyim
00 Yorumla
+1 yılyalan solemem benn ama boyu onemli diye dusunuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu ile ilgili asla yalan söylemem 17 cm ve kalın
00 Yorumla Yalan söylemiyorum spor yaptığım için sadece kalınlaştı boyu değişmedi bir türlü 13 cm
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemiyorum 17 cm inanmıyan gelip ölçsün yalan çıkarsa kökünden kessin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylesen ne olacak ortaya çıkmayacak mı iş başa düşünce
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genelde kadınların ilişki yorumlarına bakarsan anlaya bilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. özgüven sahibi olmadıkları için yalan söylüyorlar diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen valla yalan konuşmam asla neyse o Derim ne gerek var yalana
00 Yorumla
+1 yılala ala neden acaba delimi bunlar bole bısey olur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlanı söylerim sonra buluşmada yalancı konumu kötü hissettirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan boyu değil işlevi
Kadını mutlu etmesi
Sok çıkarda iş bitiyosa isterse 20 cm olsun😂00 Yorumla 16'nın üstünde söyleyen net yalancıdır. ya da tşşaklardan itibaren falan ölçüyordur :d
00 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten söylerler neden ölçer ler boyunu o da hep komik gelmiştir:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBu penis boyu konusunum konuşulmasına neden ihtiyaç duyuluyor ki?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hemcinslerin p*rno görüp görüp komplekse sokuyorlar bizim yerli Johny Sins arkadaşları.
00 Yorumla
+1 yılNiye yalan söyleyim ya özgüvenim çüküme bağlı değil ki 5 cm olsaydı yine severdim 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karsı tarafı etkilemek icin söyler ama bilmezmi kadin boyuta takilmaz penisten etkilenmez
00 YorumlaGerçekte olan ne ise olduğunu söylerim. Ekleyip toplayıp çarpmaya gerek yok yani bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen Yalan söylemiyorum kanka ne ise o
00 Yorumla
+1 yılÖnem li olan kalınlık
00 Yorumla
+1 yılBende yalan yok 15 cm ve kalın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söyleyenlere sormak lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle mi derlermişş? :)
00 YorumlaSürekli kadınlar daha büyüğünü ister düşüncesiyle
00 Yorumla
+1 yılSen sor diye yapıyorlardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSöylememki yalan olsun
00 Yorumla Ben söylemem, Neyse o
00 Yorumlakadınların yüzünden sanırım.
00 Yorumla
+1 yılMal ve kompleksli olduklari icin
00 YorumlaOnu yalan söyleyen micro penislilere sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyenler sizden ötürü 😀
00 Yorumla
+1 yılrakamların pek bi önemi yok bencede
00 YorumlaSormayın gelip kendiniz ölçün o zaman 😀😀
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli değil boyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 8 cm fAzla söyleyen varmıymış yav
00 Yorumla
+1 yılvalahide bilahide 19 cm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizden çok siz takılıyorsunuz aslında.
00 Yorumla
+1 yılBide şey durumu var kafası hariç 17 ahahaha
00 Yorumla
+1 yılOlanı kullanmayı bilmedikleri için 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yalanı bile mutlu ediyor o kadar yani.
00 Yorumla
+1 yılAsla yalan soylemem neyse o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Kadınların hoşlarına gideceğini düşündükleri için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. reklamın iyisi kötüsü olmaz.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar