Cinsel Yaşam En son libidonuz yükseldiğinde dolar kuru ne kadardı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 En son libidonuz yükseldiğinde dolar kuru ne kadardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dolar kurunu takip etmiyordum o ara 😄 Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl 14.95 gösteriyor güncek rakamlar..😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl En güncel olanı Yorumla 00Grey00 +1 yıl 14,9762 hmmm🙄🤔😃😃😃 Yorumla
rovingeye48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsellik dusunurken aklima ekonomik durumum gelince ben 2 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Benim libidom 1 ay sonra yükseliyor o kadar dayanabiliyorum bir tek 1 ay sonra sel felaketi 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Birkaç saat önceki verilere bakmak lazım😂 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben baktım 😀 Yorumla babysharkSmom +1 yıl Kaçmış😂😂 Yorumla Soran +1 yıl En yüksek seviyede 😅 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Birkaç dakika önce işte😂 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel soru , ben sormaliydim 😄😄 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende sor 😀 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şimdikine yakın olduğu kesin 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Her zaman yükseklerde 😜😄 hiç düşmüyor… 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 8 TL 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dolar kurunu takip etmiyordum o ara 😄 Keyifli akşamlar..
14.95 gösteriyor güncek rakamlar..😂
En güncel olanı
14,9762 hmmm🙄🤔😃😃😃
Cinsellik dusunurken aklima ekonomik durumum gelince ben
Benim libidom 1 ay sonra yükseliyor o kadar dayanabiliyorum bir tek 1 ay sonra sel felaketi
Birkaç saat önceki verilere bakmak lazım😂
Ben baktım 😀
Kaçmış😂😂
En yüksek seviyede 😅
Birkaç dakika önce işte😂
Güzel soru , ben sormaliydim 😄😄
Sende sor 😀
Şimdikine yakın olduğu kesin
Mazot 22 liraydı mesela
Link atmalıyım güncel kur neyse o 🤣🤣🤣
bu sabah 14.9 du sanırım
Aga bir ne dolar ne de libidom düşmüyor bu ikisi