Evet kararsızım yıl olmuş 2022 hala bakirelik prim yapıyor mu?
F*ckbody bulmak mantıklı
Kocama saklamalıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seninle aynı gitgeli yaşıyorum. iki defa düzgün dürüstçe cinselliği düşünmeden sevdim öyle bir aldatıldım ki inanamazsın kendi hemcinslerinden nefret edersin. düzgün sevdik ne oldu hiçbir şekilde kıymet bilinmedi. biri ile uzun süre burdan konuştum sonra evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadın çıktı bana ilkim olacak diyordu. f*ck olayını da artık son beş aydır düşünür oldum ama aynı frekansta düşüncede istekde ve kendim gibi ilki olacak birini bulmak güvenmek zaman alıyor. aslında kafanda nasıl bir düşünce var burcun ne yaşın kaç merak ettim. kendimi gördüm biraz da yani sende
Bu bence biraz duygusal bir soru olmuş :)
Eğer sen antikayı hurdacıya verirsen değersiz olur.
Ama sen antikayı antikacıya götürürsen; dünyalar senin olur.
Tenine kimin dokunduğu önemli değilse sıradan bir insanı seçebilirsin tabii ki.
Ancak ben; duygusal bütünlük oluşmadığı sürece bişeyin olacağına inanmayan tiplerdenim :) O yüzden her bulduğuma da koşmam.
Kendi bedenin, nasıl istiyorsan. Ben bekaret de bir mantık görmüyorum
Bence saklamalısın
Cevap
45Cevap
İlk ilişkisini evleneceği kişiyle yaşamak isteyen birini komik bulmak veya eleştirmek ne kadar cahilce bir davranışsa, sırf bakire olmadığı için akılsız, hata yapmış, inançsız gibi içi boş eleştiriler yapmak veya evlenilecek biri değildir demek de o kadar cahilcedir.
Yani kimin ne dediğinin bir önemi yok. İnsan, ne istiyorsa o şekilde yaşar. Yaptığı herşeyin sorumluluğu da kendisinindir. Kimsenin de başkasının hayatı hakkında yorum yapma hakkı yoktur.
F*ckbody bulmanın insana ne gibi bir yararı var? İnsanlık nereye gidiyor hiç anlamış değilim… sözüm size değil genelleme yapıyorum bunun özentiliğini duyan insanlar var… aptallıktır bu insanoğlu bu kadar gereksiz ve basit düşünemez düşünmemeli.
seks kdr güzel bişi var m
Biliyor musun saymakla bitmez aslında. Bakış açısı bir şey diyemem herkesin ihtiyacı vardır ama hayat bundan ibaret değildir.
Bence ciddi güvendiğin kimse olsun onla yap ciddi iliski icinde iken ama ben yapmadım ama ciddi düşünen insanim o kişi ile çok büyük sıkıntı olmadıktan sonra yapsamda yapmasam da bırakmam 3. Bi sorun olmaz ise
Koca kendini sana saklayacak mı? Onlarca a.. mcığa girip çıkıp sonra gelip sana sokacak. Sen ne diye saklayacan?
nerden bilion
Çok nadir.
Senin dini inancına ve vicdanına kalmış bir konu.
Ahirette yaptıklarının bedelini ödeyecek olan sensin nasıl olsa.
G*e*r*i*z*e*k*a*l*ı yapacaksan yap niye kararını kendin vereceğin bir şeyi ortalığa soruyor ilgi kasmaya çalışıyorsun? Hayat felsefeni inancını aile yapını mizacını kim nerden bilecek?
Sen kendini kocana saklayacan dakocan kendini sana saklayacak mı burası faili meçhul :D
sa*so çektim bende az değilim
ben erkek halimde eşime saklıyorsam benim gibi biri çıkarsa ve de seversen karşına ayrılmak seni üzmezse sorun yok ama karşına senin gibi biri çıkarsa sorun edeceğini sanmam
Ben fb taraftariyim. Evlilik bu devirde büyük sıkıntı
Fb bulmak mantıklı. Bekareti önemsemeyen insanlar bulursun kendine
Organ senin kullanmak istersen kullan veya kullanma tercihini kendin yapmalısın
Karar senin ama durdun durdun bekle ama tak etti zmn istersen yap
Ben de kendimi karıma saklıyorum ama bu karakter meselesi saklamak istemiyosan saklama
Kendin gibi temiz birini bul onunla ilişki yaşa he yok diyorsan bul fb düzenli cinsellik yaşa
Kocama saklasan sanki kıymetini bilecek kendini çok tutma
Beğendiğin ve uzaktan biriyle f. ckbuddy ol tadını çıkar saklasan ne kdr kıymetli olcak sanki düşünürsen tanışalım 😉
Ağzına almışın avuçlamışın daha ne kalmış ki ver gitsin
Neden illa f*ck sevgilinle olsa olmazmı
evlilikten ne farkı olur o zaman
Çok farkı olur. Madme ilişkiye gireceksin sevdiğin kişi ile yaparsın. Olurda anlaşamazaanız ayrılırsınız. Evlilik kadar zor olmaz ayrılık. Sonra başkasını seversin onunla yaşarsın. f*ck body duygusuz seks demek. Sadece ihtiyaç gidermek yani
Hiç tecrüben var mı peki?
sa*so çektim.
Devamı için nasıl kendinde dur diyebildin 🤔
Hangi şehirdesin sen
Kocana sakla kardeşim biz temiz değiliz sen temiz kal
neden
Pişman olursun kardeşim adın çıkar ve bu sefer keşke yapmasaydım dersin
sa**so çektim ama
Onlar hiç şimdiki şeyler sadece bekaret konusuna bakıyor arka taraf isterse kamyon tekerleği olsun
Bende kendimi eşime saklıyorum ondan da aynısı beklerim sende böyle yapabilirsin
bütün gün evlenme zamanı geldi mi etrafta kız yok diye erkeklerin ankette oyladığı şıkkın oranına bak yazıklar olsun
Ben saklom saklayan biriyle evlenecem
Bilmem ama ben hala bakirim
yok artık
40 yaşındasın artık arama
artık insan olsun yeter modunda olman lazım
neler yasadın sımdıye kadar
İyice sakla bulamasın
bence arzuarını takıp et
Sakla samanı
Gelir zamanı...
Ben saklıyorum ama eşime değil mezara kadar.
Bu kararı bize bırakman gurur verici
Bence saklama yardır gitsin
thnx
Canın çekiyorsa saklama
Fb istiyorum ya skksks
Kanka parası neyse verirdim ya bana ver
Ben sakliyorum
Allah dayanma kuvveti versin
Sakla
Sen s.. ktirmeyi düşünüyor musun
s*kso çektim
Bende çeken ariyorum ama yok. Partnerin sansliymis