Neden bilmiyorum ama sarece o bana sahip olsun istiyorum geri kafalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır sen doğruyu düşünüyorsun. maalesef günümüz insanları tecrübe ve deneyim altında milleti yatağa atma derdinde. Sen kendini sevdiğin adama sadakatli adama sakliyorssun umarım karşına da senin gibi biri gelir. Bunun geri kafalikla alakası yokthr
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatında evlilik kesin bir olguysa belki tercih diyebiliriz ama kafandaki gibi bir adamı bulamayıp evlenmeme durumun olursa enayilikten de öte bir durum olduğu kesin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
74Cevap
+1 yılBekaret ülkemizde hâlâ önemli bir konu
Evlenmeden cinselliğin dibine vurmuş erkek bile evlendiğinde "bakire" kız tercih edecek kadar zavallı yani ülkenin hali ortaydayken kimseyle ilişkiye girme derim, olurda ileride birini seversin ve o insan için bu önemliyse
"Diktirme" yollarına başvurup yalan üzerine bir birliktelik yaşamak zorunda kalabilirsin veya dürüst olup söyledikten sonra ayrılmak zorunda kalabilirsin. Şunu da demek istiyorum bekaretini kocan için saklamak, seni zinadan uzak tutan etken olmamalı, Allah istemiyor diye yapmamalısın çünkü günahlar insanı "anlık" tatmin eder sonrası ruhsal bunalım...22 Yorumla- +1 yıl
asıl Allah istiyor diye yapmamalı
- +1 yıl
Evet onu diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla gerikafalılık değil.
Evlenmeden önce cinsellik yaşamak nasıl ki tercihse ve sadece o kişiyi bağlıyorsa yaşamamak da aynı şekilde tercihtir.
Ben de doğru olanın bu olduğunu düşünüyor ve buna uygun yaşamaya çalışıyorum, eleştiren birini görünce de bu yazdığımı söylüyorum bir lafları olmuyor devamında.
Şu dönemde bu şekilde bir şeyler yaşamadan kalabilen insanlar olduğunu görmek güzel.
Lütfen gerikafalılık diyenlere aldırma.
Cinsellik yaşamaya özgürlük deyip yaşamamaya gerikafalılık demek ikiyüzlülüktür.22 Yorumla- +1 yıl
Son cümlen aşırı derecede doğru. Son dönemlerde okuduğum en haklı ifade olabilir..
Cevap sahibi+1 yıl@hayalperestmuhendis 2 nöron çarpıştırabilsek hepimiz bunun farkına varacağız da işine gelmiyor işte insanların.
Ve teşekkür ederim
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel bende olunca diye eşime saklıyorum kendimi bizde her ne kadar bakirliği kanıtlama imkanımız olmasa da kendi adıma hala sevdiğime saklama taraftarıyım
Ve bu ne kadın için ne erkek için enayilik değil
Zaten insan kendi kendini dizginliyor gerekirse.15 Yorumla- +1 yıl
Bizim de öyle bş imkanımız yok benim ilk ilişkimde kan gelmedi
- +1 yıl
Üzücü geçmiş olsun
- +1 yıl
Nesi üzücü ki gayet doğal zaten yaradılış bu. 3 kadından 1 inin kizlik zar yapısı esnektir kan gelip gelmemesi bekareti belirlemez ilk ilişkiye kadar herkes bakiredir
- +1 yıl
Şundan kast ettim eskiden çok takıntı ederdi aileler
Muhtemelen duymuşsun kanlı bez beklerlerdi bazen bu dedğin esneklik o dönemler bilinmediği için
Orasını burasını kesen tavuk horoz felan filanla kanlı bez yaparlardı.
Ne kadar geri kafalı dönemlermiş ya tabi kınamamak lazım adetmiş o dönemler,
esnek zar bilinmediği için kim bilir kaç kıza namussuz damgası yapıştırdılar
belki hala o adetler vardır. Bilinmez
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik "Her üç kadından birinin kızlık zarı esnektir" ifadesi bilimsel bir veri değildir. Kaç tane makale okudum ve doktor videoları izledim hiçbiri böyle bir veri sunmadı. Kızlık zarı hakkında farklı farklı görüşler hakim, görüş birliği yok tıpçılar arasında ama yıllardır geleneksel olarak "bakireliği" temsil etmiş. Sağlıklı ilk birlikteliklerde (kadının korkmadığı, gerekli ön hazırlıkların yapıldığı) çok hafif pembemsi lekelenmeler olur hatta kanamanın olmadığı da görülebilir ama yıllardır gerek ülkemizde gerekse namusun kadından ibaret olduğunu zanneden diğer ülkelerde "kadınlar" korkarak ilişkiye girdikleri için kanamanın boyutu değişiyor ( ağrılı, koyu kanamalı) bu da hayliyle "kanama yoksa kadın önceden ilişki yaşamıştır" algısı oluşuyor. Peki tüm bu cehaletin sonucu nedir?
1) normal birleşme dışında her türlü cinsel deneyimi yaşamış kadın doldu
2) dürüstlük yitirildi, etraf dikim yapan doktorlarla doldu
3) hiç cinsellik yaşamadığı halde kanaması olmayan kızlar mağdur oldu
Oluyor...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAksine gerikafa değilsin sana geri diyen olursa desin sana net yazayım ben. bakire olmayınca ilerde yeni bir aşka yelken açınca sorun sorunlar oluyor adam 100 kadın ile bile olsa sorun yaratır abi hangi devirdeyiz deme boşuna burada yazanlar ve gerçek hayatımda duyduğu kadarı ile bakirelik halen önemli ve su kaldırmaya devam ediyor maalesef sıkıntı çekersin sonra demedi deme
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYüzüne vurur erkekler bir gün geçmişi evlensen bile üstelik şaşırır kalırsın sonra bir bayan arkadaşım yüzüne vurduğu İçin eşimden ayrıldı
- +1 yıl
Yüzüne vuracaksa niye kabul etmiş?
Kabul etti madem niye yüzüne vuruyor?
Bu birazda vicdansızlık.
Cevap sahibi+1 yıl@Kalpyanlışhissetmez bu durumu kendi bile kestiremiyor erkekler sonradan geçmişe dönük kıskançlık ve merak hastalığı bu durum evlenmeden önce anlamıyor sonra bayan özeli ile ilgili açıklama yaparsa eskiye dair özel anları şaka yollu bile olsa anlatınca bu hastalık Türer ve tedavisi zordu mahkemede biter ya da bir ömür çeker bayanlar bu durumu vijdansızlık bir nevi tabi evlenmeden önce iyi tanımak lazım ve özel şeyler anlatılmamalı biz erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok
- +1 yıl
Sorabilir evlenmeden önce bakire misin veya bakir misin diye. Kabul eder veya etmez sonrasında da bu konu kapanır. Geçmişiyle kabul etti diyelim bu seferden sonra geçmiş açılmamalı dediğiniz gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@Kalpyanlışhissetmez işte sorun burada ne açıyorsun eskiyi vesaireyi bayanların bilirsin çenesi durmaz eskiyi anlatmak konuşmak bu erkekleri kötü etkiler hepimiz biliyoruz bunu artık duymuşundur eski merak ve kıskançlık hastalığı diyorlar buna İngilizce bir ismi var bunun hatırlamadım şimdi ismini berbat bir hastalık bakire olup olmadığı önemli değil biliyor adam bunu o eski yaşantıyı merak ediyor ne yapardı nerde kalır nasıl olurdu ben mi iyiyim acaba eskilerimi abartıp çok özel sorular sormalar ben şöyle sorduğunu duydum arkadaşımın azından seni ilk kim orgazm etti gibi sonu gelmeyen deli sorular dedim ya hastalık bu tedavisi zor
+1 yılHayır olması gerekeni yapıyorsun. Erkek bakire olarak aldığı kadının üzerine titrer tamamen kendisine ait olduğunu düşünür. Bakire olmayanla evlenen erkek o kadar sallamaz karısını.
40 Yorumla
u +1 yılHayır enayilik degil bu senin seçimin, tercihin ve doğrun buna hiç kimse bir şey diyemez. Sadece sevdiğin ve evli olduğun hayatını beraber geçirmeyi planladığın biriyle bunu yapmak çok daha güzel ve özel..
00 YorumlaTamamiyle sana kalmış. Senin tercihin. Aile yapısı belki. Benim için çok önemli değil. Ben bakire biriylede beraber oldum. Evlendim evlendiğim kişide bakire değildi. Hiç bi zaman sıkıntı dert etmedim. Bence büyük bi sorun olmaması gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Abi kendin beraber olduysan zaten dert mert edemezsin yok öyle dünya...
Gizli Üye(18-24)+1 yılEnayılık tabi. Kocan zamanında yemedıgı halt kalmıcak hatta eskorta hatta hatta transsslara giden adamlar vat. Sende en geç zamanlarında sırf paket olmak ıcın kocacını bekle guzel zevklerden mahrum kal
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEnayılık tabi. Kocan zamanında yemedıgı halt kalmıcak hatta eskorta hatta hatta transsslara giden adamlar vat. Sende en geç zamanlarında sırf paket olmak ıcın kocacını bekle guzel zevklerden mahrum kal
20 YorumlaCinsellik konusunda 366 cevap paylaştı. Niye enayilik olsun, herkesin kendi kararı.
Bu seni ne geri kafalı ne de ilişki yaşayanları modern yapar20 Yorumla
+1 yılSevişmediğin her gün için kenara 1 lira atsaydın ve evlenince kocana verseydin inan bana bundan daha çok sevinirdi
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır enayilik değil ama evlilik olana kadar saklamak bence saçmalık yani çok önemsenmemek lazım bu bekaret olayını insana gerçekten buna çok takılıyor ve bu saçma bir durum
00 Yorumla
+1 yılBen de enayilerdenim o zaman :) şaka şaka enayilik değil olması gerekendir.
30 Yorumla
10 Yorumla
+1 yılUmarım eş seçiminde de istediğin gibi birisi denk gelir
20 YorumlaAslında naif bir düşünce. Karşıma böyle biri çıkarsa geçmişte yaşadıklarım için kahrolurdum sanırım...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocan veya başkası için diye düşünmek yanlış. Bu tercih meselesi. Yaparsan da kendin için yapmazsan da. Yani tamamen seni ilgilendiren bir konu.
00 YorumlaElbette ki hayır geri kafalılık değil olması gereken bu dinen emredilen de bu evet maalesef zamanında ben de bazı bokları yedim ancak pişmanım 😥
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTercih, Olması gereken denebilir. Ama yine de çok şapma, evlilik yaşı çok yükseldi bekareti bozmadan ufak tefek yap bir şeyler.
00 Yorumla Enayilik değil bence çok güzel ve mantıklı bir düşünce kimsenin dediğine bakma saçmalayan çok olacaktır
00 YorumlaCinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. o sana ne saklayıp getirecek acaba? el degmemiş bir beden? girilmemiş bir kalp? ya da yaşanmamış duygular hangisini getirecek sana saklayıp?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten olması gereken bu, hayvan gibi her yerde her zaman yaşamak anormal olan zaten, insanlar birbirlerine sahip çıkarlar, Neden enayilik olsun, Esas enayilik sadece zevk için yaşamaktır
10 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun.
Sen bu laik sekülerlere bakma10 YorumlaSen ona saklıyorsun ama o kimlerle yapıyor bi bilsen
10 YorumlaBu senin fikrin değil, toplumun dayattığı fikir.
Kendi seçiminmiş gibi anlatman gülünç yavrum.10 YorumlaYokk değil... bu senin tercihin ve biz saygı duyuyoruz...
00 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun sana enayi diyen kendi pişmanlığını hafifletmeye çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok normal ve olması gereken aslında. Neslin tükeniyor bende hiç ilişkiye girmedim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu bir tercih kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez.
00 Yorumla
+1 yılEnayilik değil.
Olması gereken de bu.
Çok doğru bir karar.00 Yorumla
+1 yılHerkesin görüşü ve kararı kendine göre doğrudur bize saygı duymak düşer 😎👍
00 YorumlaHerkesin kendi tercihi saygı duymak gerekir gayet normal bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel bir duygu, ikinize ait bir an. Yanlış düşünmüyorsun.
Herkesle birlikte olanda sorun var.20 YorumlaYa o işin bakiyerelikle alakası yok ki arkadan yapanlar da var
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır asla.
bence aksini düşünüp iddia edenler kafasız ya da midesizdir.10 Yorumla
+1 yılNe alakası var mütiş düşünüyorsun hak edene kendini saklaman
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır degilsin tercih meselesi her şekilde saygı duyulması gereken bir durum isteyen kalmaz isteyen kalabilir
00 Yorumla Hayır sakın böyle düşünme hatta en iyisini yapıyorsun. Yorumların çoguna aldanma. O erkek neler nelrr yapıp gelecek diyenlere. Allaha a dayan güven. Sen nasılsan karşına da öyle birini çıkarır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç diyeceğim de
Kimseye cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir elin parmakları kadar kaldınız, lütfen böyle devam edin🙏🌹
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekler catır çutur imkanı oldukça s*kisitkrn kadınların evlenecekleri bile garanti değilken kendilerini saklayip Vajinismus olmaları enayilik……
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik bakire bekleyince mi olunuyor vajinismus? :))
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik sen devam et istersen ben soruya cevap verdim
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis buna korku ve kaçınma tepkisi vermek bekarete abartılı anlam yüklemek evet vajinismusa yol açabiliyo
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama yaa çok iyi düşünmüşsün zaten doğru olan da bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik, bakirlik boş şeyler boş ver doğru yer, doğru zamanda yaşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsonra kocan seni başkalarıyla paylaşmak isterse yıllar sonra görürsün
54 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapan var mı harbi
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik biz yapıyoruz çok yapanda var
- +1 yıl
Ohaa
- +1 yıl
Evet bu durum ülkemizde de hızla artmaya başladı. Swinger dedikleri eş değişimi ya da evli çiftler aralarına 3. kişiyi alıyorlar. Bu bazen bir kadın bazen de bir erkek oluyor. Psikolojik olarak herhangi bir sorun yaşamıyor musunuz? Yani size eşinizden başka bir erkek dokunuyor ve eşinizle yaptığınızı ya da yapmak isteyip de yapamadığınızı başka bir erkekle yapmak sizi hangi yönden cezbediyor. Sonuçta siz de bu durumdan hoşnutsunuz. Yoksa kimse eşi de olsa başka biriyle cinsel ilişkiye zorlayamaz. Tamamen kendi rızanızın olması lazım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen burada biri yazmış eşi anal yapmış ama bakireliği saklamış mış sonradan söylemiş öyle yapcaksan hiç saklama yani
00 Yorumla
+1 yıl"sadece o bana sahip olsun" ne demek? sen eşya mısın ki senin sahibin olsun? fiyatın ne kadar?
11 YorumlaHayır tabikide bence sen en değerli bir varlıkların
00 Yorumla
+1 yılKocan sana şaklayacak mı?
21 Yorumla
+1 yılSahip olmak mı? Tasmanı tasarlamayı çok isterdim..
29 Yorumla- +1 yıl
Sahip olsun derken o anlamda demediğini biliyosun
- +1 yıl
@muratskate sanmıyorum bence anlamıyor
- +1 yıl
@muratskate lütfen başıma ördüğün çorabı söker misin?
- +1 yıl
Hemen
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis yoo anlıyo ama işte ta*şak geçiyo
- +1 yıl
Teşekkürler 💙💙
- +1 yıl
❤️❤️
geri kafalılık değil ama geçen zamanına yazık.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma geç evlenmezsem
+1 yılSen bir objeymişim ki biri sana sahip olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle demeyeyim de hoşuma gidiyor
- +1 yıl
O ayrı seçim senin ;)
+1 yılNeden anayilik olsun ki iffetini koruyorsun
10 Yorumla
+1 yılGeri kafalılıktan ziyade bu bir tercih.
10 YorumlaCinsellik konusunda 607 cevap paylaştı. Neden enayilik olsun ki en güzelini yapıyorsun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılKocan da senin gibi olacak mı peki
10 Yorumla
+1 yılSahip olmak ne yahu , köpek mi sahiplendiriyorsun
10 Yorumlaen doğrusunu düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılSahip olsun nedir, mal degilsin insansin sen.
00 Yorumla
+1 yılBence bi erdem 👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılkaybedince enayilik olmadığını anlarsın.
00 YorumlaGayen normal ve ahlaklı erdemli bı davranis
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026