Ben korkuyorum sen ilerde nasil dogum yapicaksin dedi…
bana kendimi cok yetersiz hissettirdirdi
ne yapmaliyim
bana kendimi cok yetersiz hissettirdirdi
ne yapmaliyim
Haklı kesinlikle haklı normalde cinsel ilişki bu kadar korkulacak bu kadar büyütülecek bir şey olmamasına rağmen Türk kadınları bunu o kadar büyükyolar o kadar korkuyorlar ki şöyle düşün bak normalde evet canın yanacak ama birazcık yanacak sen kendini kastıkça kapattıkça daha çok yanıyor böyle olursa doğum tabii ki daha zor olur haklı yani adam senin yetersiz hissetmen saçma yetersiz hissetmek yerine daha iyisini yapmaya çalışabilirsin
M. alca bir yorum yapmış. Evet ilk girişte çoğu kadın zorlanır çünkü vajinanız çok dar olur fakat vajinanızın dar olması doğum yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Vajina ne kadar dar olursa olsun ordan çocuk bir şekilde çıkıyor. Seni yeterince ıslatmış mıydı bari içine girmeden önce?
Hayir zaten hevesim kacinca islanma falan bitti
Hevesin kaçınca her şey biter. İçinden direk çıksın istersin
Aynen oyle
Cevap
11Cevap
Benim ilk girişimde 1 saat uğraştı.. girmediğim trip kalmadı bağırdım ağladım panik yaptım tedirgin oldum.. baya sabır gösterdi bana.. sonraki ilişkilerimde de naz yaptım ayy korkuyorum ayy bir şey olacak ayy canım yanarsa falan derim 🤣🤣 şimdi şak diye oturuyorum sevgilimin üstüne, her pozisyonda deniyorum ne naz kaldı ne kapris.. olur başta öyle şeyler
Masallah
Ne maşallah
Tek seferde oturuyorum dedin ya ona
Ee sulanınca kaygan oluyor zaten hemen giriyor 🤣🤣
Sevgilimin şeyi sert ve dik olursa tek seferde otururum
Yanı isi bilensin senin gibi si zor olur
Partnerimle çok iyiydik ondan gördüm her şeyi onunla tecrübelendim.. partner çok önemli o da deneyimli idi ve ten uyumumuz vardı güzel yaşadık
Ne güzel zevki ilklere kadar yadamak
Benimki bir saat nerdeee sabredecek… 20 dk surdu belki onda da lafi yedim o denir mi Allah askina hevesim herseyim bitti ona karsi
Yazar mısın özelden
Söylediği şey saçma olduğu için ben takmazdım şahsen.. birde nişanlıymışsın çocuk doğurunca lafı sokarsın ona takma :) tecrübelendikçe bu sefer övmeye başlar.. sevgili olsaydınız neyse de nişanlı olunca ve evlilik olunca başka düşünürdüm ben.. sevgilim olsa keşke ilk birlikteliğimi seninle yapmasaydım tecrübelenip gelseydim sen bunu hak ediyorsun ilkim olmanı değil falan derdim 🤣🤣
😂😂
Benim cok zoruma gitti valla her firsaata lafi sokarim ona … ama iste o zaman da ezik ve ozguvensiz gozukcem
Neyine alındın ki bu kadar
Ya cocuk hamilelik olaylari kadinlar icin hassas bi nokta degilmi en azindn benim hassas noktamdi sanki beni kadin gibi gormuomus gbi hissettim bide ben cok ozguvensiz biriyim bu yuzden her sey batio bana :(((
Doğum sırasında vajina genişler Allah bizi ona göre yaratmış. Sen bilemezsin belki doktorun seni sezeryan doğurtacak.. yani yaşadığınız olayla alakası yok. Çok bilmiş nişanlın sırf laf etmek için laf etmiş tamamen boş yapmış. Alınganlık yapacak bir durum yok çünkü karşındaki kişi cahil.. özgüvensiz hissediyorsan bunun sorumlusu nişanlın bence..
Bos yapma krali zaten.. ve aynen sorumlusu kesinlikle o.. daha onceki iliskilerimde hic boyle hissetmemistim. Nisanlimda ilk basta beni el ustunde tutardi sonra ilgi azaldi ve bencillesti bu neden olabilir?
Narşist olabilir mi acaba bir bak derim.. eğer narşist olduğunu düşünüyorsan sakın evlenme sakınnnnnn
Bunu nasil anlayabilirim ki?
Mesela farkettigim degisiklikler
Yururken elimi tutmamaya basladi
Onlarda kaldigimda benle vakit gecirmek yerine gitti yatti
Tutkusu azaldi
Fizigimi de elestirdigi oldu… sevilmiorum artik sanirim :/
Ya bırak gitsin yenisini bul
Googleden bakabilirsin özelliklerine.. neden nişanlandınız ki ilgi azaldıysa
Nisandan sonra boyle oldu ondan once peri masaliydi 2 ay sonra dugun ama boyle giderse ben atarim
Evlilik zindan olmasın sana
Başlarda çok ilgiliydi seni cennette gibi hissettiriyordu prenses gibiydin el üstnde tutuyodu sevgisinden şüphe etmiyordun falan.. sonra birden çekti bunu soğuk yapmaya hatta yersiz yükselmeler bağrışlar başladı.. şimdi ona bir eleştiri bile yapamıyorsun kötğ bir şey dersen hemen yükseliyor hatta kendi fikrini bile söylemiyorsun. Birde ona bağımlı gibi hissetmeye başladın hayatının merkezine aldın. Birde başkalarının yanında çok iyi çok mülayim ama seninle başbaşayken bambaşka biri oluyor mu
Hayir acikcasi daha o kadar gozlem yapamadim
Uzaktan iliski yasiyoruz
Dugun alisveriisine geldim turkiye o zaman hissettim bana olan ilgisinin azaldini.. ya da ben mi oyle hissediorum bilmiorum ki.. ilk geceyi de oyle gecirdik tam bi fiyaskoydu… beni ailesinin diger uyeleriyle tanistirdi dayisi falan sonra kuzenine goturdu beni… ama duygusallik iltifat asla yoktu boyle degildi ilk zamanlar. Acaba fiziksel degisimimden dolayi midir nedir biraz fazla kilo verdim cunku.. cok uzuluorum yaa :/ sevip sevmedini anlayamiorum keske aklinin icine girebilsem :/
Onu hayatimin merkezine almadim aksine o derdi beni hayatinin merkezine aldini… ben onun bana olan kibarligi duygusalligi beni sevisine asik oldum ama
Bu son gorusmemizde hic birini hissedemedim ne yapmaliyim sence
acemi bence sucu sana atiyor benım sevgılımde aynıydı sonu kötü oldu
Ne oldu
anlatırımda burada utanırım sımdı gızlıden cıkıyım istermısn
sohbet ederiz
Birşeyler derdm ama özel konular o yüzden buradan buna deginmiycem
At nişanı salla gitsin
Seni hazırlayamamıştır bence.
Sanirim evet kaygan bile degildi
tam olarak ne yasandı ki
Girmekte cok zorlandi canim yandi agladim cok beni o halde gormesine ragmen birakmadi… devam ettik.. o esnada durdu bir ara bana ben korkuorum sen ilerde nasil dogum yapicaksin dedi
o kadar darsın yani yeteri kadar ıslanmadın mı
Hayir islatamadi
normal o zaman ayrıca normal doğum yapmk zorunda değilsin
İlk girerken zorlandimi çok acittimi
Ilk degil ic taraf feci acidi
Süreklimi acitti
Çok mu dar vajinan
Demekki becerememis
Benim sucum mu onun mu sence bu gibi durumda
Onun sucu seni hazirlamamış rahatlatmamış
Adam haklı babuş
Kolay bisey degil emin ol canin yaniyor