AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
En önemlisi temizlik. temiz bir vücut ve temiz bir koku.
istekli olup sonra vajinasını yalatmayıp vakumlatmamak bütün istegimi kaçıyor o yüzden baştan söylüyorum vajinayı yalamıcaksam görümeyelim diye
Partnerin ilgisi davranışları sözleri ufak dokunuşları artı yönde etkiler ilgisizliği utangaçlığı ağız kokusu eksi yönde etkiler
vay vay
Birincisi psikolojik durum..
Inanılmaz etkiliyor..
Sonra tabiki sağlık. Farkında olmadığınız bşr kırıklık bile tüm enerjiyi alıp götürür..
Devamında yorgunluk.
Bunlar bence ilk sıradakiler..
Ses kesinlikle çok etkliyor.. Işık birde.. Perdeler kapalı olacak evde yalnız olacak parterinle.. Mum ışığı olabilir.. Konuşmayacaksın birde sevişirken ana odaklancaksın
Erkekler için en kötüsü alkol. Neden en kötü biliyor musunuz, alkol cinsel arzuyu çok arttırıyor ama ereksiyonu azaltıyor. Yani canınız çok istiyor ama yapamıyorsunuz. Daha kötü ne olabilir?
Erkeklerin çoğunda görsel çirkinlik ve isteksizlik etken ancak kadınlarda, utangaçlık , iğrenme ve korku etken oluyor cinsel performans düşüklüğünde.. Atışta ise hormon dengesi ve aşırı arzu
Partnerimin sınır tanımaması, sertlikten zevk alabilmesi ve uzun süreler dayanabilmesi beni yükseltir ama hassas ve kırılgan olması 2. Orgazmdan sonra pes etmesi ve yatağa tabular koyması beni düşürür
Eksi yönde: koku, bencillik,
Artı yönde: en önemlisi arada duygu olması, s*KS sırasında iletişim kurmak, açık olmak, cekinmemek, kendini ve partnerini keşfetmek
Çok doğru söylüyorsun
Eksi yönde isteksiz bir eş , stres, kaygı artı yön için ise seks fantezileri seks kostümleri giyinip süslenme bakım istekli bir eş falan
Eksi yönü sınırli olması o olmaz bu olmaz demesi sinir koyması sana ya da ben rahatladım diyip kenara çekilmesi bencil olması kendini düşünmesi.
bunu diyenin bir kadın olması şaşıtıcı :))
En önemli etken kadın ve erkeğin uyumudur. İkisinin de yüksek libidolu olması yetmez, uyum ve çekim şart.
Kışıden kışıye cok değişiyor bayan patner var öluyü dırıltır sabah kdar zıplar bazılarıda uzanır bekler tarim saat Emerson tekli vetmez erkeğınöldurır
Dede 98 yaşına gelmişsin pijama ile evde televizyon seyredeceğin yerde hala aklın sekste
Türkiye psikolojisi eksi yönde çok etkiliyor. Özellikle para konulari
bence stres eksi yönde etkiliyor ve ayrıca mutsuzluk eksi yönde etkiliyor
Hastalık vs dışında direkt etkileyen en önemli faktör duygulardır.
Eğer sınırsızlık varsa, heyecan aranıyorsa, grup denenebilir. Ama eşlerin birbirine güveni tamsa..
Eğer aşık isen hic bir kriter kalmaz her şey kendiliğinden akar gider. İki taraf içinde paha biçilemez olur. Geriş laf
Sigara ereksiyonu sorunu yaşatır.
Dondurma, sahlep, viski, maydanoz, fındık, et, çilek uyuyan yılan uyanır.
Erkeklerin ne düşündüğüne bakıyordum ejjejdjdjrj
Ne düşünür sence
Aşırı yorgunluk , ilaç kullanma , stres vs.. azaltır.
Muz , çilek , ceviz , fındık , iyi bir uyku , spor vs.. arttırır
Kaba davranışlar , sevmeden sevismek, koku, benim icin en eksi hareketler
Kadinligimi sonuna. kadar hissettirmesi , guzel erkeksi koku, ses tonu, tutku... Artı özellikler diyebilirim
istekli kadın olumlu etkiler sexting ve ön sevişme seven kadın
😊
Seksting sanal ortamdaki bir eylemdir. Cinsel performansa artı veya eksi etki yapmaz. Sadece karşındaki insana biraz daha fazla arzu duymanı sağlayabilir.
Sexting reelde birşeye yaramaz sanki 😂🤭
Sexting iyi yapan yatakta da uçurur, acele etmeden, saçma sapan konuşmadan, özele girmeden, foto video vs istemeden vs.. Bedeni değil de beyni doğrudan etkilediği için peşpeşe şiddetli boşalmaya yol açar
Artı yönde etkileyen ten uyumu çiftlerin arzulu olmaları hisleri olumsuz yönlerinden ise çiftlerin birinin isteksiz diğerinin istekli olması vs...
Ağabey evinizde misafir falan olursak eski sevgilim belalı bir tipti gibi şeyler anlatmayın korkmuyoruz da mevzudan kopuyoruz
Kesinlikle moral her şeyi o kadar etkiliyor ki ruh hali
katılıyorum
Stres ve aptalca tartışmalar ciddi soğutur. Kafa rahatsa sabahlara kadar sürer :)
Hijyen, partnerlerden birinin konsantre olamama sorunu
O an ki ruh hali
Partnerlerin bakımlı olması vs.
Sıradan biriymişim gibi hissetirirse...
Sen sıradan olamazsin
Sen oral yaparsin partnerine 69 yapalım dersin yalamak istemezse o anda olay biter
Bir erkek neden oral yapmak istemez ki sence 🤔
Valla ben yapıyorum yapmayan maldır diyorum canım
sosyal hayatının yoğun geçmesi kesinlikle eksi yönde etkileyen faktörlerden biri.
Stres ve heyecan erken boşalma veya ereksiyon sorununa neden olabiliyor erkekte.
Ön sevişme ve oral seks varsa artidir. Kendini düşünen partner tatmin olunca eksidir
Tüketilen gıda dengeli beslenme uyku artı etki eder yorgunluk pislik bakımsızlık eksi
Psikoloji
İç giyim
Temizlik
Makyaj
Tahrirkar sözler
Parnerin isteksiz olması... sen ne kadar istekli olsanda 2 3 gunde bir sevisen biri degilse ve sebebi kendi tembelligiyle ilgiliyse asiri etkiler
Çok doğru
Ten uyumu ve birbirimize olan uyum o an istedimi yapması beni ucurur
Psikolojik durumları en çok etkileyen faktörler den bitanesi
İlaç kullanmak, stres, kaygı, para, aile...
Nexlift de değilde lolita tavsiye ederim acayip bişey eğer olgun seviyorsan bu film
artı olarak alkol ve kadının seksi giyinmesi eksi olan moral bozuklugu
Kadınlar seksten anlamıyor erkeğin her yerini yalarım
Stres, ekonomi, kalabalık ortamlar, çok çalışma, uzun yol
İsteksiz olmayacak ve kadın dediğin yatakta cilve yapmasını bilecek. Sonrası çok kolay geliyor zaten
Yaşa uygun, dengeli beslenme, egzersiz ve zihinsel motivasyon.
ön sevişmeyi uzun tutmak çünkü sen ne kadar zevk verirsen o kadar zevk alırsın.
Tamamen psikolojik ve duygusal bir faktör fizyolojik olarak bir sorun yoksa
Başta stres geliyor. Sonrasında beslenme ve düzenli uyku
Yetersiz performans kişiden kişiye değişen haz noktaları ve diyalog.
Stres çok önemli bir etken bro birde çok sigara içme performansı düşürüyo bunlar
psikoloji etkiliyor kesinlikle. stresliysen kalkmıyor bile.
Sınır olmamalı o an yaşanmalı karşılıklı bı şekilde
İstekli olmamak iki tarafı da yorar
İstek önemlidir doğal ve anın tadi çıkarılmalıdır yapmacık olunmamalidir zevki en yüksek dozda yaşamak onemli
Peki fanteziler?
Her türlü var da şimdi dizmeyelim buraya. mileti yoldan cikarmiyalim😅😅
Ahaha genel olarak merak ettim yani fantezilere açık mısın diye. Bende çoğu şeye açığımdır ama genelde kadınlar çoğu fanteziye önyargılı oluyolar o yüzden merak ettim 😀
Bnde her şeye açığım bnim için karşındakinin haz alması çok önemli
Partnerin çok şanslı ozaman valla nedense bu tarz düşünen kişiler birbirlerine denk gelmiyo:)
En korktuğum şeyde o
En uçuk fantezin ne merak ettim he 😀
Tüm gazlar karşılıklı 👍🏼
Kadının zevk almasını sağlamak ön sevişmeyi uzun tutmak çeşitli farklılıklar fanteziler katmak artı etkiler
Dan dun girmek her iki tarafa da eksi yazar
Eksi yönde maddiyatsizlik ten uyumu ve stres
Artı yönde ise istekli arzu dolu tutkulu olması.
Erkeğin fazla soft olması 👎
Kesinlikle karşıdaki kişi çok etkiliyor. Onun hal hareketleri tavırları sözleri.
stres.
Ve hastalık
Cocuklar etkiliyor abi kim ne derse desin. Kara kedi gibi geceleri aramizda yatiyor