Cinsel Yaşam Sekssiz ilişki nasıl yaşayabiliyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seksin olmadığı bir ilişkiye ilişki demem ben.Alacaksın hatunu her gece evinden, uzanacaksın koltuğa, alkol, pikap, loş ışık sonra bam bam bam... Güncellemeler+1 yıl Modlar soruyu silsenize yeter bu kadar eğlence 😂😂 Sekssiz ilişki nasıl yaşayabiliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her bedenin ihtiyacı farklı tabi kimisi sizin ki ziker kimisi adam gibi sever 2 22 Yorumla Soran +1 yıl İnsan sevdiğini ziker Yorumla gece_gibi_ +1 yıl İnsan sevdiğini zikmez peze. Venk olan insan kadını zikmeden yapamauacağı için ziker yapabilse zaten normal insan gibi severdi Yorumla Soran +1 yıl İnsan sevdiğini domaltir çatır çutur ziker Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Onu anca senin gibiler yapar uzatma hadi Yorumla Soran +1 yıl ahahah niye sen * misin? Yorumla Soran +1 yıl Zikişmeyecek misin? Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Düzgün konuş benim ne yapacağım seni ilgilendirmez herkesi kendin gibi zeks makinesi görme Yorumla Soran +1 yıl Benim ne yapacağım seni neden ilgilendiriyor peki : ) Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Ok mantıklı sustum smkssnzsk Yorumla Soran +1 yıl Öyle kalirsin popo gibi kaybol burdan Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Bak şimdi bk böceği ben hatalı olduğum yerde hatamı kaldım ettim diye sen o bktan popon indir bir şimdi güzelce yoksa o senin bktan popon zikerler Yorumla Soran +1 yıl Yakalarsam o boktan poponu ben bi güzel zikerim kaybol burdan Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Nahhhhhhh zikersin altına aldığın ucuzlardan değilim sen kaybol @mk malı Yorumla Soran +1 yıl Hem de öyle bir zikerim ki poponun üstüne oturamaz olursun Yorumla gece_gibi_ +1 yıl He he zikersin mk git Başka yere havla Yorumla Soran +1 yıl Yatak odanda havlatirim seni Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Anca ananı havlatırsın sen köpek Yorumla Soran +1 yıl İt gibi titrete titrete zikerim seni uza hadi 😂😂 Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Tek becerin bu zaten bence asalak gibi yaşayıp kız zikmek 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl itü mühendislik mezunu olmamin yaninda evet sekste kendime güvenirim 😂 Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Okumuşsun ama bir bk olamamissin devam böyle Yorumla Soran +1 yıl Niye seks makinesi olmuşum işte Yorumla
KandanKetchup Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaşanabilir gayet.Hayati ihtiyaç sanmanız komik duruyor cinselliği. 1 0 Yorumla
Soğukkanlıbiriğ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Tövbe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haşa hünkarım seks nedir görmedim, duymadım, bilmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşayamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsdiririm Yorumla Soran +1 yıl Mervecik sen misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks değil seks hemde malsın canım 0 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks yazıcaktım Yorumla Soran +1 yıl Hem de ayrı yazılır. ayrica ne anlatiyon canım? Ahjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya seks i doğru yazdın benim hem de me mi takıldı gözün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sexsiz ilişki olmazmış az kudurgan olursan oluyor gayette Yorumla Soran +1 yıl hem de me mi ne ya ahahah sen hiç türkçe bilmemek.Ayrica kullanici adini niye gizledin ahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye gizlediysen o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni uyandık o kadar da olsun Yorumla Soran +1 yıl Mervecik cik cik cik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adım ela canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek adımı yazarmıyım Yorumla Soran +1 yıl Yazarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi farzet yazdım ben merve 👋🏻 Yorumla Soran +1 yıl Kaybol burdan sıpa ayağima dolanma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bacım çocuğu sıpa sen bir de baban dır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks siz yapamayan kudurgan köpek Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesiz it domaltir * seni kapa ceneni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi sen mi terbiyesizsin her gün karıyı eve atıp bam bam diyordun ne oldu alındın mı canım benimmmm Yorumla Soran +1 yıl Her gün bam bam zaten bunun senin terbiyesiz olmanla alakasi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah ülkede kız bırakmayana kadar durma okey Yorumla Soran +1 yıl Kaybol şimdi * Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben istediğimde giderim seni hiç alakadar etmez burası herkeze açık ister yazarım ister giderim sen de kudur Yorumla Soran +1 yıl Kudurursam zikerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her bedenin ihtiyacı farklı tabi kimisi sizin ki ziker kimisi adam gibi sever
İnsan sevdiğini ziker
İnsan sevdiğini zikmez peze. Venk olan insan kadını zikmeden yapamauacağı için ziker yapabilse zaten normal insan gibi severdi
İnsan sevdiğini domaltir çatır çutur ziker
Onu anca senin gibiler yapar uzatma hadi
ahahah niye sen * misin?
Zikişmeyecek misin?
Düzgün konuş benim ne yapacağım seni ilgilendirmez herkesi kendin gibi zeks makinesi görme
Benim ne yapacağım seni neden ilgilendiriyor peki : )
Ok mantıklı sustum smkssnzsk
Öyle kalirsin popo gibi kaybol burdan
Bak şimdi bk böceği ben hatalı olduğum yerde hatamı kaldım ettim diye sen o bktan popon indir bir şimdi güzelce yoksa o senin bktan popon zikerler
Yakalarsam o boktan poponu ben bi güzel zikerim kaybol burdan
Nahhhhhhh zikersin altına aldığın ucuzlardan değilim sen kaybol @mk malı
Hem de öyle bir zikerim ki poponun üstüne oturamaz olursun
He he zikersin mk git Başka yere havla
Yatak odanda havlatirim seni
Anca ananı havlatırsın sen köpek
İt gibi titrete titrete zikerim seni uza hadi 😂😂
Tek becerin bu zaten bence asalak gibi yaşayıp kız zikmek 😂😂
itü mühendislik mezunu olmamin yaninda evet sekste kendime güvenirim 😂
Okumuşsun ama bir bk olamamissin devam böyle
Niye seks makinesi olmuşum işte
Yaşanabilir gayet.
Hayati ihtiyaç sanmanız komik duruyor cinselliği.
Tövbe
Haşa hünkarım seks nedir görmedim, duymadım, bilmem
Yaşayamam
İsdiririm
Mervecik sen misin
Seks değil seks hemde malsın canım
seks yazıcaktım
Hem de ayrı yazılır. ayrica ne anlatiyon canım? Ahjsjs
Hadi ya seks i doğru yazdın benim hem de me mi takıldı gözün
Sexsiz ilişki olmazmış az kudurgan olursan oluyor gayette
hem de me mi ne ya ahahah sen hiç türkçe bilmemek.
Ayrica kullanici adini niye gizledin ahahah
Sen niye gizlediysen o yüzden
Yeni uyandık o kadar da olsun
Mervecik cik cik cik
Adım ela canım
Gerçek adımı yazarmıyım
Yazarsin
İyi farzet yazdım ben merve 👋🏻
Kaybol burdan sıpa ayağima dolanma
bacım çocuğu sıpa sen bir de baban dır
seks siz yapamayan kudurgan köpek
Terbiyesiz it domaltir * seni kapa ceneni
Ben mi sen mi terbiyesizsin her gün karıyı eve atıp bam bam diyordun ne oldu alındın mı canım benimmmm
Her gün bam bam zaten bunun senin terbiyesiz olmanla alakasi yok
Eyvallah ülkede kız bırakmayana kadar durma okey
Kaybol şimdi *
Ben istediğimde giderim seni hiç alakadar etmez burası herkeze açık ister yazarım ister giderim sen de kudur
Kudurursam zikerim