Sevişirken önden gireyim mi diye bı kaç defa sordu bnde hayır dedim her defasında ama sormasi bile mantıksız çünkü bn bu konuda hassas olduğumu öncesinde defalarca söyledim amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu bazı erkekleri tersine tabusu gibi bir durum mesela durumun özelliğini düşündüklerinden değil cinsel bir haz duyduklarından da değil. tarla kapatmak gibi görüyorlar bundan gurur duyuyorlar ben 3 tane kız bozdum , artık benim kadınımsın seni bozdum artık benimsin demek için eee bozdun da ne oldu yani?
hiç yahu bu erkeklerden uzak durun arkadaşlar sevişirken durmadan sizi ikna etmek direncinizi kırmakla uğraşan erkeklerden uzak durun , sizin zihninizi anlayan hisseden zevk aldığınız bedeninizi keşfeden sevişirken ruhunuza odaklanan erkeklerle takılın bunlar değer vermez alana kadar yalvarır aldıktan sonra vermeseydin bana verdin herkese verirsin artık bakire değilsin sana güvenmiyorum triplerine girerler yapmayın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki tepkini ölçmüştür fakat bekarete dokunan erkekten hayır gelmez. Ben de kızlığa anlam yüklüyorum oralı analı sorun etmedim benim için bekaret değerli hiç bir sevgilime önden yapalım mı diye sormadım evlenmeden dokunmam özel olsun istiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılSenin o an ki zevk almış halini kullanarak yapmak istiyor o esnada o zevkle evet dersin diye böyle yapıyor işte kendisiyle adam gibi konuş bk mu var da soruyorsun istemediğimi biliyon de
617 Yorumla- +1 yıl
Yavrum zaten sevişiyor herseyini sunmussun adama girincemi kötü niyetli olcak adam
- +1 yıl
Sevişmek istediği almak istediği anlamına gelmez birisi sevişme birisi cinsel birliktelik ayrıca istese bunu kendisi sevgilisine söyler bu bizi ilgilenmez yani
- +1 yıl
Sana giri güzellik sevismeninde cinsellik oldugunu soylesin
- +1 yıl
Benimle seviyeli konuş yavrum güzellik ne bana bu şekilde hitap edebileceğin biri değilim ben hitaplarina dikkat et
- +1 yıl
Tamam çirkinsin anladım tamam
- +1 yıl
Offf boş yapıyorsun Allah aşkına git
- +1 yıl
Sende ne ergenmisin ya
- +1 yıl
Ergen mi ay pardon saçma sapan bir şekilde hitaplarina izin vermediğim için ben Ergen mi oluyorum ndkdnsks ya git işine herhangi bir kıza gereksiz yere bu şekilde hitaplar ne geniş misin nesin sen
- +1 yıl
Genislikle alakası yok bu bir iltifattı anlayana
- +1 yıl
Sizden bir iltifat etmenizi talep ettiğimi hiç hatırlamıyorum neyse iyi günler
- +1 yıl
Cok uzattin be
- +1 yıl
La mal mısın iyi gunler diyerek bitiyorum sen uzattin diyorsun 😅😅😅
- +1 yıl
Bak bana hitap sekli diyene bak kendisi nasıl laflar ediyor 😂
- +1 yıl
Beni çileden çıkarıyorsun ama ben napabilirim 😅😅
- +1 yıl
Aaaa orada haklısın güzel çileden çıkartırım onda üstüme yoktur
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
💪🏻
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Erkekler ister o an zaten zevkten 4 köşe olmuştur o anın sehvetiyle seninde isteyebilecegini düşünür
30 YorumlaO konuda hassasın ya ama arkayı delik değiş etmesi sorun değil ağızına boşalması normak göğüslerini emmesi normal kapalısında kim bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerme i ve bozmak istiyor sonrada devamli onden yapacak ve belkide sonradan birakacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok hashas mış sın o yatağa bi kere girdin se devamı gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacı net içine girip sonra en ufak bir bahane ile sana bye bye diyecek. nerden buluyorsunuz böyle düşüncesiz insanları ya
00 Yorumlaseni kullanmak istiyor
40 Yorumla
+1 yılBozup her zaman Üçretsiz Seks yapmak istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılamacı seni kullanıp istediği gibi yapmak
00 Yorumla
+1 yılYalatıp yutturan verir diye düşünmüş. Mantıklı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aman diyimm
00 YorumlaSen hep arkadan mi verdin ta
00 YorumlaArkadan mı girdi
00 Yorumla
+1 yılniyeti çok kötü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarını çetinmi
00 Yorumla
+1 yılkızlığını almak
00 YorumlaSana girmek