Kadında olduğu gibi erkekte de cinsel organda renk değişikliği vardır sonuçta. Cinsel organın rengine takılmak bir ilişkinin sağlıklı yürümesi açısından ne derece doğrudur sizce?
Cinsel organın rengine takılmak bir ilişkinin sağlıklı yürümesi açısından ne derece doğrudur sizce?
Saçmalık gibi geliyor ya sonuçta bu kişilerin elinde olan bir şey değil bakımsız olunca tabii ki ister istemez kararıyor ama bazı genetik yani bazı insanlarda ve ben açıkçası şu anda lazer filan yaptırdım siyahlık yok ya da herhangi bir kıl gibi bir şey de yok oldukça temiz karşı tarafın ki takılmazdım ya pek önemli değil yani benim için önemli olan sadece duygularım
Doğru yanlış değil de saçmadır düpedüz. İlişkiyi ya da ilişki yaşayacağın insanı buna göre seçmezsin. Seçemezsin yani.. Bu hiç bir ilişki türünde bir kriter olarak alınamaz. Ancak ve ancak paralı biriyle birlikte oluyorsan böyle bir takıntın olduğu takdirde dikkat edersin.
İlişkinin sağlığı açısından tabiki doğru bir şey değildir. Bunu belli etmek partnerinin, buna takılmakta kendi modunu düşürecektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çok saçma bir şey. Ağda zamanla morluk yapıyor, Jilet de kararma yapıyor. O görüntü zaten temizlikten dolayı oluyor. İğrenmek yerine aksine partnerim ne kadar da temiz denmeli.
İş cinselliğe kadar geldikten sonra renginin bir önemi kalmıyor. Renge takık olanlarında o noktada taktıgını "Ay kapa kapa bu renk beni açmaz" dediğini düşünmüyorum.. 😀
Çok takılmamak gerek. Zaten gördüğüm kadarıyla iki taraf da pek taktığı yok. Sadece bazılarının laflarında var, sağda solda ya da partnerşne dşyen de çıkar nadiren.