Vajinanın şeklini veya penisin yapısını önemser misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem birbirimizi mutlu etmemiz yeterli bence
318 Yorumla
Soran+1 yılDemez misin damarlı olsun veya başı büyük olsun
Cevap sahibi+1 yılYani öyle olup başka sorunlarda çıkabilir en önemlisi uyumlu olması
Soran+1 yılHaklısın. ama ben kadınların daha çok dikkat edeceğini düşünüyordum erkekler daha cok dikkat ediyormuş
Cevap sahibi+1 yılYa lafta bence onlarınki de aç köpek gibi saldırırlar isteyen bi kadın görseler bakmazlar bile 😂
Soran+1 yılAhahhaha haklısın 😂 ben hiç dikkat etmiyorum yani göğüse dikkat ederim ama alt tarafa bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ya işte hepsi sen gibi aslında ama burada yalandan seçiciymiş gibi lagq luga yapıyolar
Soran+1 yılEh adamlar damacanaya bile halleniyor pek beklentiye girmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi ülkeye bak hepsi aç köpek küçükken cinsel eğitim verilmezse böyle insanlarda ortalıkta insanmış gibi gezer yani
Soran+1 yılEğitimlede alakalı ama toplum olarak duygularımızı bastırıyoruz bu da psikolojik sorunlara neden oluyor bizde
Cevap sahibi+1 yılİşte duygu neden bastırılıyor ayıp bir şeymiş gibi gösterildiği için ha öğret görgü kurallarını adabı geleneği göreneği de öğret bak bakalım bu kadar çok sapık oluyor mu
Soran+1 yılCezalarımızda caydırıcı değil ama caydırıcı olmalı. kadinlar neyse artik bebeklere bile tecavüz ediliyor yani bunlar için idam şart
Cevap sahibi+1 yılOrası ayrı konu ben o raddeye gelmeden çözülmesi taraftarıyım çünkü iş o raddeyi geçtikten sonra istersen canını al geriye sönük bir hayat yaşayacak olan insanlar kalıyor
Soran+1 yılYa bilmiyorum bunu yapacak insanlara ne kadar egitim versen boş çünkü insan değil yani. bir hayvan bile kendinden küçük bebege bunu yapmaz hayvanlarda gaylik lezbiyenlik var ama sübyancılık yoktur
Cevap sahibi+1 yılİşte baştan eğitirsen hisleri böyle hayvanileşmez
Soran+1 yılHaklısınız hanım efendi umarim bir gün ülkemiz bu pisliklerden temizlenir. cevabınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah. Rica ederim bende teşekkür ederim seviyeyi koruduğunuz için
Soran+1 yılOlması gereken bu ya hayvanlaşmanin bir manası yok 😂 iyi akşamlar 🖐️
Cevap sahibi+1 yıl👋🏻👋🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. İlişki öncesi pek önemsemem de sonrasında bazen rahatsız edici görünebiliyo, en iyisi bakmamak.
20 YorumlaNe uzunu ne kalını en sevdiğim içimde en uzun süre kalanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPembe ve etli olmalı 🙂
20 YorumlaTabi ki önemli
20 YorumlaHissi önemli
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne