Cinsel Yaşam Vajina görünümü sizin için önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Tüy konusu dışında soruyorum, yapısı şekli vs Vajina görünümü sizin için önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cok onemli değil ama hani biraz kabarik ve ic dudaklari disariya cikmis bir vajina daha cezbedici geliyor 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yani aşırı aşırı önemli değil ama göze hoş gelmesi ve bir tık iştah kabartıcı olmasını isterdim elbette 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. çok önem vermedim açıkcası.. saplantılı bir oral hastası olarak.. sağlıklı olması çok daha önemli.. 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Önemli dudakları çok sarkık bişey hoşuma gitmeyebilir 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Islak olmalı sıcak olmalı sarmalı görüntü çok önemli değil 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gördükten sonra hiçbirşeyin önemi kalmıyor büyüsüne kapılıyoruz 😁😹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani görünüşü konusunda yapılack bir şey olmadığı için cokta takmam. Görsel olrak güzelse daha iyi tabi ama kriter değil.Ama kıl falan olmaması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani elbette bir yerde önemli ama bu kişiden kişiye değişmekle beraber, kadına da bağlı. Kadın oraya hiç seni odaklamayabilir de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 50 tane gördum farklı bırınden ıgrendım sen duşun koskuyla tuyu hoşuma gider 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet çok genişse ya da dümdüz çizgi gibiyse zevk almam 0 0 Yorumla
vartolu21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Koku olmadığı sürece sorun etmem. Hafif tüylü hali biraz daha çekici duruyor benim için 0 0 Yorumla
sedat1aslann Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence hiç önemli değil rengi kokusu doğaldan yanayım be tüylü de olabilir 0 0 Yorumla
Aligull303ü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bazen önemsiz olabiliyo ama genelde önemli güzel görününce daha seksi oluyor tabi 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl çok önemli değil ama gönlümde bir aslan yatıyor 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabi dolgun olsa güzel olur 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabiii ki oldukça önemli 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onlarında mi şekli oluyormuş fkfkfj 0 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Oraya kadar gelip de görüntüsünü sorun eden olmaz 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Rengi pembemsi olmalı Bi diri olmalı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cok onemli 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Cok onemli değil ama hani biraz kabarik ve ic dudaklari disariya cikmis bir vajina daha cezbedici geliyor
Yani aşırı aşırı önemli değil ama göze hoş gelmesi ve bir tık iştah kabartıcı olmasını isterdim elbette
çok önem vermedim açıkcası.. saplantılı bir oral hastası olarak.. sağlıklı olması çok daha önemli..
Önemli dudakları çok sarkık bişey hoşuma gitmeyebilir
Islak olmalı sıcak olmalı sarmalı görüntü çok önemli değil
Gördükten sonra hiçbirşeyin önemi kalmıyor büyüsüne kapılıyoruz 😁😹
Yani görünüşü konusunda yapılack bir şey olmadığı için cokta takmam. Görsel olrak güzelse daha iyi tabi ama kriter değil.
Ama kıl falan olmaması lazım
Yani elbette bir yerde önemli ama bu kişiden kişiye değişmekle beraber, kadına da bağlı. Kadın oraya hiç seni odaklamayabilir de
Evet küçük ince seviyrm yanaklari dışa çok çıkık olmayan
50 tane gördum farklı bırınden ıgrendım sen duşun koskuyla tuyu hoşuma gider
İç dudakları dışarı sarkık ve pembe olsun. Daha ne isterim.
Evet çok genişse ya da dümdüz çizgi gibiyse zevk almam
Koku olmadığı sürece sorun etmem. Hafif tüylü hali biraz daha çekici duruyor benim için
Bence hiç önemli değil rengi kokusu doğaldan yanayım be tüylü de olabilir
Bazen önemsiz olabiliyo ama genelde önemli güzel görününce daha seksi oluyor tabi
temiz olmasi kokusu onemli bence
çok önemli değil ama gönlümde bir aslan yatıyor
Bu nasıl soru ya 🤦♂️
Tabi dolgun olsa güzel olur
Şeftali gibi olmalı ama tüysüz kılsız
Tabiii ki oldukça önemli
Onlarında mi şekli oluyormuş fkfkfj
Oraya kadar gelip de görüntüsünü sorun eden olmaz
Değil ama etli olursa oral daha güzel olur
ona gore mi seciyoz sanki sevdigimizi...
Rengi pembemsi olmalı Bi diri olmalı
Vajinan snei rahatsız mı ediyor
Tabiiki önemli. Sonuçta ağzımızı vuruyoruz
Cok onemli
Önemli