Vajina şekli sizin için önemli midir?
Estetik yaptıranlar bile var.!
Her insanın kendine özgü vajina şekli vardır. Ve genetik yapı ile de alakalı olabilen bir durumdur. Vajina estetiği sağlıklı değildir. Doğal olmayı tercih edin. Sizi seven her haliniz ile sevecektir. Ve insanlar farklıdır aynı olmayı istememiz bile çok saçma bir düşüncedir. Kendimizle barışık olmamız gerekir. Estetiği güzellik algısı olarak dayatmalarına aldanmayın. İnsanların kendi ciltleri yapıları zamanla bozuluyor estetiğin devamı gelmeyince çok pişman olacaksınız.
Estetik yaptıranlar bile var.!
Her insanın kendine özgü vajina şekli vardır. Ve genetik yapı ile de alakalı olabilen bir durumdur. Vajina estetiği sağlıklı değildir. Doğal olmayı tercih edin. Sizi seven her haliniz ile sevecektir. Ve insanlar farklıdır aynı olmayı istememiz bile çok saçma bir düşüncedir. Kendimizle barışık olmamız gerekir. Estetiği güzellik algısı olarak dayatmalarına aldanmayın. İnsanların kendi ciltleri yapıları zamanla bozuluyor estetiğin devamı gelmeyince çok pişman olacaksınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşırı kararma ve
Aşirı Sarkma olmayan
Her vajina güzel
Zaten önemli olan deliğinin dar olması
Erkeklerin vajina şekline önem verdiğini sanmıyorum.
Ya zaten bu çok film izleyen kendinden haberi olmayıp kusursuzluk peşine düşmüş pembe hayal de olanlar için geçerli haha
Aynen öyle 🤣
Çoğu ilişki bile yaşamamıştır
Yaşayanlar zaten takılmaz öyle şeylere
Kesinlikle
Yani doğallık derken sarkmış şekli bozuk bir vajina güzel değil ve çekici gelmez insana
O zaman çocuk isteme eşinden veya sezeren doğum yapsın başka şekil de yaş ile olabilir herkes insan sonuç olarak erkeklerin de aynı olacak.
Ya çocuk ile ne alaka doğum yapan kadında illaki değişiklik oluyor ona bişi dediğim yok ki yaş ilerledikçe de oluyor öyle şeyler bunlar normal
Benim söylediğim daha hiç ilişkisi olmamış genç kızlar için
Bakire buldun da şekline mi bakıyosun abi 😂
Tabiki de evet ne öyle bakire ama trafik kazası geçirmiş gibi darmadağın vajina
Hahaha
Seninki düzgünse sorun yok takılma bu tür şeylere
Gerek yok önemli olan tüysüz temiz olsun laser epilasyon candır
Sevdikten sonra önemi yok tabi ama dolgun kabarık olması çok hoşuma giderdi ☺️
Ne estetiği be doğallık her zaman iyidir. Temiz olması önemli gerisi boş.
Bi erkek olarak vajinayı yalayabiliyorsam ve iğrenmiyorsam çokta önemli değil yani.
Hijyen önemli evet
Hijyen haricinde dedim, şekliyle alakali. O da bulandirabiliyor.
Nasıl bir vajina dan miden bulanır?
Ya bu şekliyle ilgili degil. Karsindakiyle ilgili. Mesela biriyle sevisiceksin ama penisi hosuna gitmez ve geri cekersin oyle yani
Bahsettiğin şey çekim sanırım
Gibi gibi. Mesela penis yamuktur ilgini cekmez. O da oyle. Mesela bende vajinanin dudaklari cok disardaysa ilgim azalir genelde.
Şu mantıkta biri tebrikler
👏🏻👏🏻
Eksiklik olarak gördüklerimiz kimlik belgesidir
Doğal olması herşeyde iyidir
Neden sağlıklı değil?
Sağlıksız olduğu ile ilgili bir şey hiç duymadım şimdiye kadar
Estetik mi düşünüyorsun?
Sağlıksız sonuç da o senin bir parçan allah seni nasıl yaratmışsa kabul etmemen de sağlıksız bir konu. Onu oraya koyanın vardır bir bildiği. Mikrop kapma olasılığın daha yüksek oluyor. Sen yapanlara ne bakıyorsun para için onlar. Ve o mikrop çok kötü şeylere yol açabilir.
Küçük sorun olarak kalmaz ağrısız vs diyorlar arkadaşım oldu ağrıdan ölüyordu resmen hep kandırmaca düşmeyin böyle şeylere seni sevenin her şekilde sevmesi lazım aksi taktirde o gerçek sevgi değildir.
Rahatsız ediyorsa ve her şey düzgün bir şekilde yapılırsa bence bir sorun olmaz.
Kendi düşüncemiz gibi olmuyor maalesef ama dene istersen sen
Keske her kız senin gibi düşünse 👍😉
Asırı kötu degılse sorun etmem
Wrnin nasil
Aman bosverin böyle şeyler
Önemlidir benim için
Lez misin? Değilsen kendininkin den sorumlusun zaten.
Bisexim
Nasıl olmalı ve nasıl olursa soğutur o an seni
Vajinan var mı kanka
Hshsh kanka sadece hangi tip vajina beğendiğini merak ettim