Kayan her şeyin kayganlaştırıcı olmadığı konusunda anlaştıysak, biraz da kayganlaştırıcı çeşitleri ve detayları hakkında konuşalım. Hangi kayganlaştırıcı ne zaman, ne için kullanılır biliyor musun? Bilmemek değil, öğrenmemek ayıpmış. O zaman öğrenelim. 🤓
Kayganlaştırıcı neden kullanılır? Kayganlaştırıcıların sadece bir şeyler yolunda gitmediğinde veya belli durumlarda kullanıldığına dair yanlış bir algı var arkadaşlar. Önce, bunu düzeltelim. Kayganlaştırıcılar sürtünme ve aşınmayı azalttığı için zevki artırır, hissettirdiği sıcaklık ve soğuklukla da hazzı katlar. Kısacası kullanan kişide bir sorun olmasına gerek yok; partnerinizle veya bireysel olarak hazzı artırmak istediğiniz her an kullanabilirsiniz. 😉Neymiş? Kayan her şey kayganlaştırıcı değilmiş! 😅Peki, kaç çeşit kayganlaştırıcı var? Kayganlaştırıcılar temelde 3’e ayrılıyor; su, yağ ve silikon bazlı olmak üzere 3 çeşit kayganlaştırıcı var. Hepsi aynı sanıyordun değil mi? Daha neler öğreneceksin, okumaya devam et. 🙃 Kayganlaştırıcı jeller arasında benim tercihim genelde su bazlı olanlardan yana oluyor. Neden mi? Aşağıda tek tek anlattım. 👇
Su bazlı kayganlaştırıcı jeller:
💧 En kolay kullanıma sahip kayganlaştırıcı türü olur kendileri. 💧 Su bazlı olduğu için lateks prezervatiflerle kullanılabilir. 💧 Leke yapmaz, kıyafetlerden ve çarşaftan kolaylıkla çıkar. Güzel özellik! 💧 Suyla kolaylıkla çıktığı için duşta kullanıma pek uygun olmayabilir, bunu da unutmayalım.Su bazlı kayganlaştırıcılarSıra geldi favorilerime! 😍
İpeksi kayganlığı ve su bazlı, kokusuz yapısıyla favorim: Okey Zero Kayganlaştırıcı Jel! Aranızda hazdan başka bir şey olmasın istiyorsan sen de denemelisin, link burada! 🤍
Eğlenceye biraz çilek kokusu katmak istiyorsam adres belli: Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel! Muhteşem çilek kokusu ve su bazlı yapısıyla hazzın ateşini artırmak istiyorsan sen de dene! 🍓
PiLLy_BheBek | Cinsel Yaşam konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Özellikle duşta seksi tercih ettikleri zamanlar için çok işe yarayan bir malzeme. Su vajinanın kayganlığını yok ediyor bu yüzden o anki ilişki iki tarafa da keyif vermiyor , jel bu anlar için süper bir kurtarıcı. Ayrıca jeli sadece ilişki ani için değerlendirmeye gerek yok , küçük oyunlar için de çok işe yarıyor. Mesela mini bir eteğin altına iç çamaşırı giymeyip , jelden sürüp partnerinizin dokunmasına izin verirseniz aklını başından alırsınız #Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel 🍓 favorim Ellerine sağlık
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
34 Kişi
06romeo | Cinsel Yaşam konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Bu faydalı ve güzel sorun için teşekkürler sevgili @northernlightss 🤗🥰 Ben de seninle aynı fikirdeyim. En son @OKEY ürünlerinden su bazlı afrodizyak etkili jaygankaştırıcı aldım kullanıyoruz, özellikle partnerim çok memnun. O üstündeki düz kusmundaki jelatini açınca alttaki kapak kilidini ince siyah şerit plastiği biraz zorlayıp açınca kapağı açıp, içinde süt beyazı plastik teki X şeklindeki ince çizik, şişe gövdesinden sıktırdığın halde açılmazsa ince uçlu bir bıçakla o çiziğin yırtılıp açılmasını sağlayın. Sonra gövdeden iyice kuvvetlice basınca “pırt” şeklinde iri bir nohut tanesi kadar elimize şeffaf kaygan jel gelecektir. Onun çoğunu vajina ve klitorise azını penise sütün, oynsyın okşayın eğlenin ve en sonunda sert ve dayanılmaz hale gelince olanca gücünüzle ve zevkle nevtaoacağınızı diz bilirsiniz. İnsnın çok etkili. Anlatmadı Nike çok zevkli. Keyifli geceler. Ha bu arada şişenin dizaynı da çok muhtrşem. Tam bir yetişkin oyuncağı değil mi… 🤪♥️😎
Sorudan çok "bence" gibi olmuş.. Bilgilendirici ve faydalı şeylerle dolu içi.. Baş ucu kitabi gibi bulunmalı mutlaka her cepte..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
nirhamm | Cinsel Yaşam konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Süper olmuş. Eline sağlık
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
8 Kişi
SwordOfDemocles | Cinsel Yaşam konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Güzel bir bence bu olmuş elinize sağlık
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
11 gü
Keşke yağ bazlı kayganlaştırıcılara da ve onların kondomla kullanılamayacağına ama sürekli tazeleme gerektirmediğine su bazlının ara ara tazeleme gerektirdiği bilgilerini de paylaşsaydın. Faydalı bir bence ama hiç bilmeyen için daha bilgilendirici olabilirdi.
yağ bazlı olanlar da yenileme ihtiyacı doğuruyor ama şu bazlıya göre daha iyi tabi ki.
Calavera_ | Cinsel Yaşam konusunda 74 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Ya aslında sürekli tazelemek gerekiyor yok mu bunun kalıcı kayganlaştırıcısı bir kere sürsek sürekli kaygan kalsa? Belli bir süre sonra kayganlaştırma yerine kurutuyor bu da karşı cinsimde acıya sebep oluyor. (Vajina kuruluğu var ve lütfen sen sulandırmayı bilmiyorsun demeyin bazı kadınların zor sulanıyor.)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Kemaltangunes | Cinsel Yaşam konusunda 194 görüş paylaştı.
Xper 6
9 gü
Vajinanın kendi kayganlığı kadar doğal ve zevk veren muadili hiç bir kimyasal yoktur.
Eğer kaygan değilse yalar kayganlaştırrım devam ederim jel ne ya hastalık yapar o jeller mümkünse uzak durmakda fayda var mecbur kalmadığınız sürece kullanmayın ve vajina dan tiksinen erkeklere söylüyorum tiksinti varsa yapmayın abi o işi kadına işkencedir o. Bilmediğiniz şeyleri akşama kadar kahvede vakit geçiren hannzolara sormayın bir jinekolog dan yardım isteyin bunlar ayıp değil
Balayında stresten ıslanamamıştım canım acımasın diye eşim çilekli bi jel almıştı Onun haricinde Hindistan cevizi yağı olabilir hem tadı da güzel. Kadını kayganlaştırmak yerine erkeğin kendi penisine sürmesi çok daha zevkli oluyor ya da parmağa sürülüp kadınla oynayarak ön hazırlık yapılmış olur hemde kadın gevşemiş olur.. çok kullanılması taraftarı değilim çok çok hafif kullanılmalı bence. Çünkü kadının kendi ıslaklığı yetiyor mesela ben çok sulanmayı hiç sevmem çünkü zor giriyor olması bana zevk veriyor
firebreather95 | Cinsel Yaşam konusunda 206 görüş paylaştı.
Bilge
11 gü
Arkadaşım ilk anal seks deneyiminde evde bir şey olmadığı için sıvı yağ kullandıklarını anlatmıştı aklıma o geldi. Oda yağ bazlı kayganlaştırıcı sayılır 😅
benAzazil | Cinsel Yaşam konusunda 722 görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
Bence en iyi kayganlaştırıcı vajina slkdfkj şu ana kadar hep girmeden önce sürterek ıslattım ve kayganlaştırdım. Çokta zevkli oluyo bana kalırsa böylesi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
mimarist_34 | Cinsel Yaşam konusunda 203 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
Kayganlastiriciyi her durumda kullanıyorum. Prezervatifi taktiktan sonra birazcık baş ve gövde kısmına yediriyorum. O olmadan sürtünme hissi fazla olduğu için zevk almam az olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
polisgazi | Cinsel Yaşam konusunda 236 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
En önceki evliliğimde kullanmaya gerek duymadım ancak tekrar evleneceğim ve ne olur ne olmaz bu soru dursun da aklında belki ihtiyacım olur tabi ki ben ihtiyacım olmaması taraftarıyım 🤭🤭
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
bcrerkn | Cinsel Yaşam konusunda 153 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Kayganlaştırıcı kullanmaya Hiç gerek duymadım acaba ben cahilmiyim diye bir başlık açabilirim fakat yanlış anlaşılmasın yazı çok güzel ve bilgilendirici
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
11 gü
Su bazlı kayganlaştırıcı her zaman tercihim oluyor. Kullanımı hem daha kolay hem de hiçbir leke bırakmıyor :) Okey kalitesi başkadır ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76181Ayrıca jeli sadece ilişki ani için değerlendirmeye gerek yok , küçük oyunlar için de çok işe yarıyor. Mesela mini bir eteğin altına iç çamaşırı giymeyip , jelden sürüp partnerinizin dokunmasına izin verirseniz aklını başından alırsınız
#Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel 🍓 favorim
Ellerine sağlık
Ben de seninle aynı fikirdeyim. En son @OKEY ürünlerinden su bazlı afrodizyak etkili jaygankaştırıcı aldım kullanıyoruz, özellikle partnerim çok memnun. O üstündeki düz kusmundaki jelatini açınca alttaki kapak kilidini ince siyah şerit plastiği biraz zorlayıp açınca kapağı açıp, içinde süt beyazı plastik teki X şeklindeki ince çizik, şişe gövdesinden sıktırdığın halde açılmazsa ince uçlu bir bıçakla o çiziğin yırtılıp açılmasını sağlayın. Sonra gövdeden iyice kuvvetlice basınca “pırt” şeklinde iri bir nohut tanesi kadar elimize şeffaf kaygan jel gelecektir. Onun çoğunu vajina ve klitorise azını penise sütün, oynsyın okşayın eğlenin ve en sonunda sert ve dayanılmaz hale gelince olanca gücünüzle ve zevkle nevtaoacağınızı diz bilirsiniz. İnsnın çok etkili. Anlatmadı Nike çok zevkli. Keyifli geceler. Ha bu arada şişenin dizaynı da çok muhtrşem. Tam bir yetişkin oyuncağı değil mi… 🤪♥️😎
Görüşümü beğenen güzel kalpli sıcak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum efendim. İyi ki varsınız. Seviliyorsunuz. 🤗
Baş ucu kitabi gibi bulunmalı mutlaka her cepte..
harikasın kayganlastırıcı sürekli ilişki boyunca tazelenmeli dediğin gibi
yağ bazlı olanlar da yenileme ihtiyacı doğuruyor ama şu bazlıya göre daha iyi tabi ki.
Eğer kaygan değilse yalar kayganlaştırrım devam ederim jel ne ya hastalık yapar o jeller mümkünse uzak durmakda fayda var mecbur kalmadığınız sürece kullanmayın ve vajina dan tiksinen erkeklere söylüyorum tiksinti varsa yapmayın abi o işi kadına işkencedir o. Bilmediğiniz şeyleri akşama kadar kahvede vakit geçiren hannzolara sormayın bir jinekolog dan yardım isteyin bunlar ayıp değil
jinekolog kendisi öneriyor sen ne diyorsun ya
Jinekolog benim kadar seks yapmışmı acaba
Jinekologa skim onlar öyle dedi diye sağlığını riske atmak zorundamısın
Ayrıca sen daha 28 yaşındasın kendi kayganlığın hala var ekstra bişey mecbur kalmadığın sürece kullanma
Hahahahhaah ne diyorsun ya
Onun haricinde Hindistan cevizi yağı olabilir hem tadı da güzel. Kadını kayganlaştırmak yerine erkeğin kendi penisine sürmesi çok daha zevkli oluyor
ya da parmağa sürülüp kadınla oynayarak ön hazırlık yapılmış olur hemde kadın gevşemiş olur.. çok kullanılması taraftarı değilim çok çok hafif kullanılmalı bence. Çünkü kadının kendi ıslaklığı yetiyor mesela ben çok sulanmayı hiç sevmem çünkü zor giriyor olması bana zevk veriyor
Kaç yıldır ilişki yaşıyorsun
Arkadaşın inş gargamel ile seks yapar Allahın cezası jzjsjsj
Arkadaşımın ne suçu var simdi
Ama insanın aklında canlanıyor nayır nolamaaaz nsjdjs senin suçun aslında niye ifşalıyon mdndjdh
Ya sevgilisi yüzünden hep. Sende canlandıracak birsey mi bulamadın 😅😅 Tanıyan yok burada ifşa sayılmaz
Beynimiz fesatlığa meyilli malum yaşamış gibi oldum kdjdj hayallerim 3D oluyor benim, arkadaşına geçmiş olsun bi daha olmasın yol göster ona nsndjsd
Milletin aklına yattı herhalde malum ekonomi kötü beğenen beğenene
Sanki daha çok erkeklerin aklına yatmış gibi görünüyor nxsjjdjdxxj
Hazır kayganlaşan ve içine penis isteyen yer varken kayganlaşmayan yere ne gerek var
kayan kayana yanı
Yok artık. 😅
Doğal 💦😛🔥
Avukat abla senle yapmaya korkar insan
Gercekten avukat misin insan yazmaya korkuyor
He vallaa
Herşeyin doğalı güzel olur
Ne zaman yaptın anal
Trol😂
😂😂😂😂
Okey kalitelidir evet
leke iç çamaşırında mı leke olmuyor tendemi