Konumuz: Kayganlaştırıcılar! 😎
Kayan her şeyin kayganlaştırıcı olmadığı konusunda anlaştıysak, biraz da kayganlaştırıcı çeşitleri ve detayları hakkında konuşalım. Hangi kayganlaştırıcı ne zaman, ne için kullanılır biliyor musun? Bilmemek değil, öğrenmemek ayıpmış. O zaman öğrenelim. 🤓
Kayganlaştırıcı neden kullanılır? Kayganlaştırıcıların sadece bir şeyler yolunda gitmediğinde veya belli durumlarda kullanıldığına dair yanlış bir algı var arkadaşlar. Önce, bunu düzeltelim. Kayganlaştırıcılar sürtünme ve aşınmayı azalttığı için zevki artırır, hissettirdiği sıcaklık ve soğuklukla da hazzı katlar. Kısacası kullanan kişide bir sorun olmasına gerek yok; partnerinizle veya bireysel olarak hazzı artırmak istediğiniz her an kullanabilirsiniz. 😉

Peki, kaç çeşit kayganlaştırıcı var? Kayganlaştırıcılar temelde 3’e ayrılıyor; su, yağ ve silikon bazlı olmak üzere 3 çeşit kayganlaştırıcı var. Hepsi aynı sanıyordun değil mi? Daha neler öğreneceksin, okumaya devam et. 🙃 Kayganlaştırıcı jeller arasında benim tercihim genelde su bazlı olanlardan yana oluyor. Neden mi? Aşağıda tek tek anlattım. 👇
Su bazlı kayganlaştırıcı jeller:
💧 En kolay kullanıma sahip kayganlaştırıcı türü olur kendileri.
💧 Su bazlı olduğu için lateks prezervatiflerle kullanılabilir.
💧 Leke yapmaz, kıyafetlerden ve çarşaftan kolaylıkla çıkar. Güzel özellik!
💧 Suyla kolaylıkla çıktığı için duşta kullanıma pek uygun olmayabilir, bunu da unutmayalım.

Sıra geldi favorilerime! 😍
İpeksi kayganlığı ve su bazlı, kokusuz yapısıyla favorim: Okey Zero Kayganlaştırıcı Jel! Aranızda hazdan başka bir şey olmasın istiyorsan sen de denemelisin, link burada! 🤍
Eğlenceye biraz çilek kokusu katmak istiyorsam adres belli: Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel! Muhteşem çilek kokusu ve su bazlı yapısıyla hazzın ateşini artırmak istiyorsan sen de dene! 🍓
Okey varsa #İstediğinGibi haz #İstediğinGibi eğlence hep seninle! 🔥
Benden bu kadar, şimdi söz sizde! Kayganlaştırıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerde buluşalım. ❤️
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Tabii ki bunları detayları ile biliyorum çünkü hazzı doruklarda yaşamak için hangi kayganlaştırıcıyı ne zaman ne için kullanacağımı bilmeliyim.
kendinden gelen sıvı bunlardan daha etkili emin ol
Güzel bir bence bu olmuş elinize sağlık
Teşekkürler harika bir bence
Özellikle duşta seksi tercih ettikleri zamanlar için çok işe yarayan bir malzeme. Su vajinanın kayganlığını yok ediyor bu yüzden o anki ilişki iki tarafa da keyif vermiyor , jel bu anlar için süper bir kurtarıcı.
Ayrıca jeli sadece ilişki ani için değerlendirmeye gerek yok , küçük oyunlar için de çok işe yarıyor. Mesela mini bir eteğin altına iç çamaşırı giymeyip , jelden sürüp partnerinizin dokunmasına izin verirseniz aklını başından alırsınız
#Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel 🍓 favorim
Ellerine sağlık
Bu faydalı ve güzel sorun için teşekkürler sevgili @northernlightss 🤗🥰
Ben de seninle aynı fikirdeyim. En son @OKEY ürünlerinden su bazlı afrodizyak etkili jaygankaştırıcı aldım kullanıyoruz, özellikle partnerim çok memnun. O üstündeki düz kusmundaki jelatini açınca alttaki kapak kilidini ince siyah şerit plastiği biraz zorlayıp açınca kapağı açıp, içinde süt beyazı plastik teki X şeklindeki ince çizik, şişe gövdesinden sıktırdığın halde açılmazsa ince uçlu bir bıçakla o çiziğin yırtılıp açılmasını sağlayın. Sonra gövdeden iyice kuvvetlice basınca “pırt” şeklinde iri bir nohut tanesi kadar elimize şeffaf kaygan jel gelecektir. Onun çoğunu vajina ve klitorise azını penise sütün, oynsyın okşayın eğlenin ve en sonunda sert ve dayanılmaz hale gelince olanca gücünüzle ve zevkle nevtaoacağınızı diz bilirsiniz. İnsnın çok etkili. Anlatmadı Nike çok zevkli. Keyifli geceler. Ha bu arada şişenin dizaynı da çok muhtrşem. Tam bir yetişkin oyuncağı değil mi… 🤪♥️😎
Görüşümü beğenen güzel kalpli sıcak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum efendim. İyi ki varsınız. Seviliyorsunuz. 🤗
Balayında stresten ıslanamamıştım canım acımasın diye eşim çilekli bi jel almıştı
Onun haricinde Hindistan cevizi yağı olabilir hem tadı da güzel. Kadını kayganlaştırmak yerine erkeğin kendi penisine sürmesi çok daha zevkli oluyor
ya da parmağa sürülüp kadınla oynayarak ön hazırlık yapılmış olur hemde kadın gevşemiş olur.. çok kullanılması taraftarı değilim çok çok hafif kullanılmalı bence. Çünkü kadının kendi ıslaklığı yetiyor mesela ben çok sulanmayı hiç sevmem çünkü zor giriyor olması bana zevk veriyor
Kaç yıldır ilişki yaşıyorsun
Himm güzel. bilgi
Keşke yağ bazlı kayganlaştırıcılara da ve onların kondomla kullanılamayacağına ama sürekli tazeleme gerektirmediğine su bazlının ara ara tazeleme gerektirdiği bilgilerini de paylaşsaydın. Faydalı bir bence ama hiç bilmeyen için daha bilgilendirici olabilirdi.
harikasın kayganlastırıcı sürekli ilişki boyunca tazelenmeli dediğin gibi
yağ bazlı olanlar da yenileme ihtiyacı doğuruyor ama şu bazlıya göre daha iyi tabi ki.
Arkadaşım ilk anal seks deneyiminde evde bir şey olmadığı için sıvı yağ kullandıklarını anlatmıştı aklıma o geldi. Oda yağ bazlı kayganlaştırıcı sayılır 😅
Arkadaşın inş gargamel ile seks yapar Allahın cezası jzjsjsj
Arkadaşımın ne suçu var simdi
Ama insanın aklında canlanıyor nayır nolamaaaz nsjdjs senin suçun aslında niye ifşalıyon mdndjdh
Ya sevgilisi yüzünden hep. Sende canlandıracak birsey mi bulamadın 😅😅 Tanıyan yok burada ifşa sayılmaz
Beynimiz fesatlığa meyilli malum yaşamış gibi oldum kdjdj hayallerim 3D oluyor benim, arkadaşına geçmiş olsun bi daha olmasın yol göster ona nsndjsd
Milletin aklına yattı herhalde malum ekonomi kötü beğenen beğenene
Sanki daha çok erkeklerin aklına yatmış gibi görünüyor nxsjjdjdxxj
Hazır kayganlaşan ve içine penis isteyen yer varken kayganlaşmayan yere ne gerek var
kayan kayana yanı
Yok artık. 😅
Kayganlaştırıcı krem cinsel ilişki öncesi yani penis vajinaya girmeden hemen önce penise ve vajina girişine sürülerek kullanılır eğer ilerleyen aşamalarda tekrar ağrı ve kuruluk hissedilirse kayganlaştırıcı krem tekrar kullanılabilir cinsel ilişki sonrası kadın genital bölgesini yıkamalıdır.
Hic gerek yok bizde msllh şıpır şıpırız zaten ıkımız de ;)
Nasıl yani
İkinizde?
Ya aslında sürekli tazelemek gerekiyor yok mu bunun kalıcı kayganlaştırıcısı bir kere sürsek sürekli kaygan kalsa? Belli bir süre sonra kayganlaştırma yerine kurutuyor bu da karşı cinsimde acıya sebep oluyor. (Vajina kuruluğu var ve lütfen sen sulandırmayı bilmiyorsun demeyin bazı kadınların zor sulanıyor.)
Bir tek anal yapmaya ilk başladığım zamanlar kayganlaştırıcı kullanıyordum, artık hiç kullanmıyorum
Ne zaman yaptın anal
seninle yapanda artık başka partner beğenmez :)
Vajinanın kendi kayganlığı kadar doğal ve zevk veren muadili hiç bir kimyasal yoktur.
Eğer kaygan değilse yalar kayganlaştırrım devam ederim jel ne ya hastalık yapar o jeller mümkünse uzak durmakda fayda var mecbur kalmadığınız sürece kullanmayın ve vajina dan tiksinen erkeklere söylüyorum tiksinti varsa yapmayın abi o işi kadına işkencedir o. Bilmediğiniz şeyleri akşama kadar kahvede vakit geçiren hannzolara sormayın bir jinekolog dan yardım isteyin bunlar ayıp değil
jinekolog kendisi öneriyor sen ne diyorsun ya
Jinekolog benim kadar seks yapmışmı acaba
Jinekologa skim onlar öyle dedi diye sağlığını riske atmak zorundamısın
Ayrıca sen daha 28 yaşındasın kendi kayganlığın hala var ekstra bişey mecbur kalmadığın sürece kullanma
Hahahahhaah ne diyorsun ya
Kullanmıyorum tatlım ya doğal kayganlaştırıcım yeteri kadar iyi :D
Doğal 💦😛🔥
Avukat abla senle yapmaya korkar insan
Gercekten avukat misin insan yazmaya korkuyor
He vallaa
Herşeyin doğalı güzel olur
Kızlar Bir Adım Öne o ıslanamayanlar için
Su bazlı kayganlaştırıcı her zaman tercihim oluyor. Kullanımı hem daha kolay hem de hiçbir leke bırakmıyor :) Okey kalitesi başkadır ✌️
Okey kalitelidir evet
leke iç çamaşırında mı leke olmuyor tendemi
Vazelin kullandın mi kız?
Güzel yazı doğru tespit uzun süre kaygan kalması önemli.
Emeğine sağlık gerçekten bilgilendirici bir yazı çok tebrik ediyorum aynı zamanda
Kullandinmi
Az çok biliyordum ancak bilmediğim ayrıntıları da öğrendim sayesinde. Teşekkürler
Güzel bir soru olmuş ve Okey marka kayganlaştırıcılar cidden çok güzel
Dil darbeleri yeterince kayganlığı sebep oluyor. Hem de dogal
selam ben dil darbeleri :D
Katıldım
Vaaov hazzın dibini yaşamayı kim istemez.. Hemen gidip almak gerek 😃
Sorudan çok "bence" gibi olmuş.. Bilgilendirici ve faydalı şeylerle dolu içi..
Baş ucu kitabi gibi bulunmalı mutlaka her cepte..
Hazzı arttırdığını biliyordum zaten ben ama erkekler bunu zor zaman olarak görüyorlar gariplerim benim
Harbiden iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor yaa, kızlar hep mi kötüleri seversiniz
Azınca çok sulanıyorum kullanmamıza gerek kalmıyo o yüzden
Kesinlikle o sıvı çok daha iyi
aynen zevk sıvısının yerini hiçbir kayganlaştırıcı tutmaz
Bayılıyorum o sıvıya çokta tatlı oluyor
Eline emeğine sağlık güzel yazı olmuş. Fakat sürtünmeyi azalttığı için zevki katlar demişsin ona katılmıyorum. Sürtündüğünü iyi hissedemediğin için zevk alamayabiliyorsun. Bence normal bir birleşme sağlayan partnerler kullanmamalı. Birleşme esnasında kuruluk yaşayan, penisin büyük vajinanın küçük olduğu durumlarda veya anal ilişkide kullanılmalıdır
Normalde insanın kendi ıslaklığı en güzeli ancak ilişki sırasında acı ya da kuruluk oluyorsa kullanılır ve faydasıda olur
katılıyorum
Yani, çok haklısın ama çok eğlenceli oluyor değil mi 🤪😎
gerçekten çok güzel bilgi. demekki okey kayganlaştırıcıyı tercih etmesi lazım erkek arkadaşımın :)
Aşırı kayganlık erkeğe yaramıyor, anal için olabilir.
@BitterChocolat3 bitter arkadaşıma katılıyorum. zaten bizim sıvımız bize yeter fazlası hissettirmiyor karşı tarafın muhabbet kuşunu
Tercih etmediği durumda ne oluyor?
mastürbasyon yaparken de çok kullanışlı oluyor gerçekten
Bu bilgiler ileride işime yarayacak ellerine sağlık
şu an yokmu
hiç yaşamadım daha
Hım sadece hayali var diyor sun,☺️
hayalim yok isteğim yok ileri de olabilir
Tm ya kızma sordum
Süper olmuş. Eline sağlık
Açıklayıcı olmuş ama benim hiç ihtiyacım kalmıyor 🙃
Okadar Islaniyorumki makatimdan asagi akiyo onu geciyo karsi tarafin bacaklarina variyo ihtiyacim yok😂 ama ihtyacı olanlara okey markasından başka şeye bakmasınlar gerçekten reklam amaçlı değil adamlar yapıyo👍🏻
çok şanslı abimiz :) nerde o şans biz de
Ama o kadarı da iyi değil
Ne güzel. Demekki hazzı doruklarda yaşıyorsun
kadının ıslaklığı yeterince kaygan zaten o yetmezse tükürük var kreme gibi yapay şeylere gerek yok bence
Bu konuyu okuduğum iyi oldu çok teşekkür ederim. Prezervatif ile olan ilişkilerde bu lazım mutlaka
Kayganlaştırıcıyı her durumda kullanıyorum. Özellikle prezervatifi taktıktan sonra kayganlaştırıcı olmadan sürtünme hissi fazla olduğu için zevk almam az olur.
En güzeli vajina nin doğal kayganlaştırıcısı. Güzelce sevişip, sulandırırsa erkek, dış kaynaklara ihtiyaç duymaz ve daha zevkli olur. 😘
Su bazlı olması nedeniyle regl cupası yerleştirirken de kullanılabilir.
Okey nirvana sadece kayganlanlasmak için kullanmayın çok güzel ❤️
ne amaçla kullanalım
Sana aynen katılıyorum da, açık seçik yaz şunu. Aydınlat beni haydi… 🤪🤗😎
Daha önce cinsel tecrübem olmadığı için bu konuda fikrimi pek sunamam ama kayganlaştırıcı değil de ön sevişme sonrası arzu dolu anlar daha önemli gibi.
En önceki evliliğimde kullanmaya gerek duymadım ancak tekrar evleneceğim ve ne olur ne olmaz bu soru dursun da aklında belki ihtiyacım olur tabi ki ben ihtiyacım olmaması taraftarıyım 🤭🤭
Kayganlaştırıcı kullanmaya Hiç gerek duymadım acaba ben cahilmiyim diye bir başlık açabilirim fakat yanlış anlaşılmasın yazı çok güzel ve bilgilendirici
Benimde tercihin okey ama çilek kokusu fazla yoğun geliyor
Resimdeki gibi duşta elbiseli ıslanmak da yeterince kayganlastirici oluyooo :)
Kadının ıslaklığı yetmiyo mu?
KS sana helal olsun ülkeyi cinsellik konusunda ordinaryüs yaptın. Üniversitesi açılsa bu kadar başarılı ordinaryüs lar yetistiremezdi
öncelikle teşekkürler çilekli olanı bende çok seviyorum
tahrık edııcı
Neyde kullanıyorsun
Emeğine sağlık gerçekten bilgilendirici bir yazı çok tebrik ediyorum aynı zamanda
Evet
Kıskandım bak simdi
Niye
Kayganlastiriciyi sadece analdan yaparken kullanıyorum
Sevgilimin kendi kayganlaştırıcısı yeterli başka bir şeye gerek kalmıyor
Kayganlaştırıcı her türlü işe yarıyor :) analda özellikle çok kullanışlı :) tek olumsuz yanı bi süre sonra yapış yapış olması.
Hazzı nirvanada yaşamak için benim de tercihim Okey
Aynen ben de çok memnunum her çeşidini gördükçe alıyorum. Benim için @OKEY bir tutku.
Yalan yok..
Hiç almadık ve kullanmadık da.
Muhtemelen birleşme öncesi uzun sevişme sürecimizdendir.
Emeğiniz için çok teşekkürler.
O kadar güzel anlatmışsın ki ilişkiye girmeden önce gidip hepsinden birer tane alasım geldi 😊
Emeğine sağlık
Yıldızlarda kayar durmaz yerinde..
Diye Ferdi Tayfur şarkısını dinleyesim geldi :))
Arka fonda ferdi çalarken kaymak..
Evet krem vazelin kullananlar var. Yemek yağı zeytin yağı kullananı bile duydum yani😆. Bende tercihim zero. Muhteşem bir şey.
Bis sünnet olduğumuz için kayganlaştırıcı sektörü parayı götürmekte oysa sünnet olmasak kendi kayganlaştırıcımızı bedenimi üretiyor zaten...
Hiç kullanmadığım ve kullanmayı pek düşünmediğim şeyler ama sonuçta bir işlevi var ve kaliteli duruyorlar. Kullananlar daha iyi yorum yapacaklardır :)
En güzeli kendi kendine zevkle salgılanan kayganlaştırıcı daha doğalı yok😅
Yeter ki kıvama getirin🙂
Ama bazen yetersiz kalıyor ne kullanırsak kullansın partner büyük olduğundan sıkıntı yaşıyor dar olanlar
Azınca yeterli kayganlık oluyo ama çilekliyi denemek lazımm🤤
Immm 💦🥰