Güncellemeler
+1 yıl
Burası paylaşım yapmak ve soru sormak için bir site değil mi bir problemim var ve sordum. Ayıp mı neden yargılıyorsunuz. İnsan gibi cevaplarınızı sadece pembe profillilere mi veriyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayvan mısın sen 🤨🤨hayvanı insandan ayıran şey aklı olmasıdır
Ne alaka sen istemiyor musin
Hayatta her saniye cinsel zevk istemekten daha büyük problemlerim var kardeşim. Gelecek kaygısı, ekonomi, iş, hayaller gibi.
Hanımefendi insanı hayvandan ayıran özellik aklı olması değildir hayvanların da aklı vardır. Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz bir kız sorsa bunu pozitif cevap verirsiniz. Kırıcı oldunuz ama teşekkürler saygılar gene de.
Hayvanın aklı ile senin aklın bir yani 🤨🤨bu da iyiymiş. Bunu kadın dese yine söylerim sizin gibiler ayrı bir cins değişik
Bakın hanımefendi bu bir sorun bu platform da ben sorunlarıma çare aramak için sordum. Bir kadınla asla tartışmaya girmem kırıcı olmam ama söylemeden geçmek istemiyorum o hayvan dediğiniz canlılar belki senden bile akıllıdır. Ki öyleler. Mesela bir yunus balığının beyini aklı zekası her insandan üstündür bilmeden yorum yapmayın rica ediyorum.
Senden daha zekiler gibi ya sonuçta onlar bile cinsel arzularını kontrol edebilirler bence 🤨🤨🤨 boş yapıyon
20 yaşındasın 26 yaşındayım hayatında 5 kere sevişmiş ya da hiç sevişmemişsindir. Düzenli bir cinsel hayatım ve değişen partnerlerim var istekliyim ve duramıyorum bunu dizginlemenin çaresini arıyorum eegenleşmeyin
Kim daha çok sevişti yarışmasi mi yaopiyoz şimdi
Benim bir sorunum var lütfen tartışma ortamı yaratmayın. Duruşunu ve efendiliğimi bir kadına karşı bozmam sizde bu duruş ve görüşümü aksine çevirmek için lütfen fitillemeyiniz. Soruma yardımcı olcak cevabınız varsa belirtin..
Kardeşim sen niye bu kadar kibarsın sen böyle dedikçe daha çok sataşasım sana geliyor
🙃 Bilmiyorum hayatım boyunca böyleydim ben hiç bir bayanla sözlü tartışmaya girmedim bile. Kavgamı da tartışmamıda hep kendi cinslerimle yaptım. Sebebi kadınlar kırılgan olur bazı şeyleri kaldıramazlar. Ben erkekliği böyle öğrendim 🙃
Adamsın sen abim. Ama ben kavgadan kaostan entrikadan beslenen biriyimp
Fark ettim bayağı fevrisin 😊
Sakın ol ya
Sanane sonnisim
Ne dedim ya şimdi kızdın ozur dilerim bir şey demedim say
Yanlış üslup olmuş hanım efendi
Nilsisa hanım İçin yorum yaptım 😥
Niye böyle yargılıyorlar anlamıyorum bir kız profili olsa soran çok kibar olur herkes