Cinsel Yaşam İsteğim her gün daha da artıyor bununla nasıl başa çıkacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 018 İsteğim hergün daha da artıyor bununla nasıl başa çıkacağım yaa sürekli aklımda aşna fişne var yaaa of offf😑😑😑😑 Güncellemeler+1 yıl Niye süper soru olmadı buuuu 😅😅😅😅😅 İsteğim her gün daha da artıyor bununla nasıl başa çıkacağım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet benimde öyle son zamanlarda o yüzden böyle sorular soruyorum 🙊🙈Kızlar, Penis başı nasıl olmalı? Penis başı büyük mü küçük mü olmalı sizce ya da nasıl penis seversiniz? 0 3 Yorumla Genckız00 +1 yıl Penis başının büyük ya da küçük olması kadında nasil bir etki yaratır ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Genckız00 keşke soruma cevap verseydiniz ordan aciklayayim sorunu burdan bildirim gitmesin rahatsız etmeyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence biraz büyük olması biraz acı hissi vermesi alınan zevki artırıyor olabilir 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorma valla ben de senin gibiyim libidosu yüksek kadın olmak çok zor. Alev gibisin sürekli ve belli edemiyorsun…. 6 1 Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Alev söndürülür 😀 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düzenli ve ten uyumun olan bir s*KS partneri bulursan geçer 3 1 Yorumla hayyambukowski +1 yıl En güzel yorum Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl başa çıkmayıp eyleme geçiceksin artık bu ihtiyacı karşılamadan olmaz 2 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Libidosu yüksek erkek te kadın içinde zor bi Durum kolay yöntemi ya birlikte olucak sn ya da kendince halledeceksin 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Napicak bir şey yok maalesef ya kendini olayaliycak bir işlerler uğraşıcaksin aklına gelmiycek ya da eline kuvvet 😅 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aklına geldiği gibi spor yap müzik dinle birşeyle uğraş her aklına glediginde parmaklarını yorma yani 😃 0 1 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Çünkü bütün abazalar toplanmadi Yorumla
C1ceekk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bende aynı durumdaym çözüm bulursan bana da söyle zor bi durum 2 3 Yorumla arkideş3452 +1 yıl Soğuk suyla dudak ben ôle yapıyorum tavsiye ederim Yorumla arkideş3452 +1 yıl Duşal soğuk suyla birebir faydalı Yorumla arkideş3452 +1 yıl Normal ateşli olman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duzenli iliski yasayabilecegin ve guvenebilecegin bir partner ile sorununu çözebilirsin. Bir kere yaptiktan sonra daa da cok isticeksin bu atesi bile ararsin yaptiktan sonra öyle güzel bi his :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet süper soru işte:D Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. manitan yoksa ve hafada 1-2 mastürbasyon yapıyorsan normaldir 0 0 Yorumla
blondik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ya cinsel hayatını düzene sokucaksın ya da ele devam 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İrade en iyi beyin egzersizidir derler. İradene sahip çıkarak odaklanma kabiliyetini yükselteceksin. 0 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ya ellerinle ya da reelde birliktelik ilişki yaşayacaksın 0 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl İsterdim böyle birini Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Adresi veriyorum gel. burada sana herşeyi uygulamalı öğreteyim 0 0 Yorumla
cvs32 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl bi hobi edinmeyi deneyebilirsin mesela ben 2 bin parçalık puzzel aldım saatlerce onla uğrasıyorum cok güzel 0 0 Yorumla
Servanataş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl E guzel iste ne kadar doymus olsan o kadar mutlu olursun 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olacak belli dönemlerde öyle durumlar canım 3 1 Yorumla arkideş3452 +1 yıl Azgınlık başa bela ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekarsan normal ihtiyaç bu sonuçta sevgilin varsa ileri gitmeyecek şekilde bir şeyler yaşayabilirsin. mastürbasyon ne sıklıkla yapıyorsun 0 0 Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl Eğer bakire isen normal bir durum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Normal bir durum fazla takma mastürbasyon yaparken de aşırıya kaçma Yorumla Soran +1 yıl Hiç yapmıyorum ki benn Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Yapmıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Başına vurması normal o zaman Yorumla Soran +1 yıl Of offff😔 Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Yapcak bişi yok kardeşim ya söndüreceksin ateşini ya da böyle devam Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ee biz napalim yani bizene 1 1 Yorumla okuyankim +1 yıl Cevabı yazarken, ay ben ne yazıyorum deyip güncelleme yapılmış :)) Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun çözümü var elbette olmaz mı 😊 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizdede aynı sorunlar var tek degilsn 0 0 Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bakire olduğun için bu kadar yoğun istek var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Napcam ya Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Bul birini yalat Yorumla Soran +1 yıl 😏 Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Bulamadinmi Yorumla Soran +1 yıl Bulma çabam yok ki Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Mantıklı Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Senin gibi çok insan var, dayanmalıyız 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynen sinir oldugum bi durum bu 4 1 Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Aynen bende Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Başa çıkmada tek yolun ben 0 0 Yorumla
yellowflower_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Sevişeceksin 2 1 Yorumla hayyambukowski +1 yıl Mantıklı :) Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl bekarmısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Sorucu111 +1 yıl işin zor o zaman şehir? Yorumla
fairytalex Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Senin iyi bir dayak yemen lazım sjaja 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dayak mııı Yorumla fairytalex +1 yıl Önce dayak sonrada gereken yapılsın, anca öyle rahatlarsın 😋 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl kesın ytalandır :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla değil gerçekten çok fena haldeyim artık istedigiyerdeyım +1 yıl ınandır sana kendını bana?
Gecesigündüz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Bakire misin? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Hiç seviştiğin oldu mu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Patlama yaşayacaksın desene :) yazsana bana özelden Yorumla Soran +1 yıl Hayır niye yazayım Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Konuşmak için Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Süper değilmişsin :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilin falan yokmu 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoslandigin vardir ona yonelsen Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla arkideş3452 +1 yıl Oh yeah Yorumla Sertoglu34 +1 yıl Yardımcı olabilir Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Yap rahatla bence ;) 0 0 Yorumla
Biyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Gizliden libidonu daha da arttirim istersen :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle bir sevgili isterim hep 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😏😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenene kadar her gün ellerini bağlayıp hazzı yasardim Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğeniyorum eklesene Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok mu kaşınıyor? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa bilmiyorum bir şeyler oluyo işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlatmak lazım. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bana. Yorumla Soran +1 yıl 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlatayım seni. Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ediyorum Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çözüm belli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Evet benimde öyle son zamanlarda o yüzden böyle sorular soruyorum 🙊🙈
Kızlar, Penis başı nasıl olmalı? Penis başı büyük mü küçük mü olmalı sizce ya da nasıl penis seversiniz?
Penis başının büyük ya da küçük olması kadında nasil bir etki yaratır ki?
@Genckız00 keşke soruma cevap verseydiniz ordan aciklayayim sorunu burdan bildirim gitmesin rahatsız etmeyelim
Bence biraz büyük olması biraz acı hissi vermesi alınan zevki artırıyor olabilir 😊
Sorma valla ben de senin gibiyim libidosu yüksek kadın olmak çok zor. Alev gibisin sürekli ve belli edemiyorsun….
Alev söndürülür 😀
Düzenli ve ten uyumun olan bir s*KS partneri bulursan geçer
En güzel yorum
başa çıkmayıp eyleme geçiceksin artık bu ihtiyacı karşılamadan olmaz
Libidosu yüksek erkek te kadın içinde zor bi Durum kolay yöntemi ya birlikte olucak sn ya da kendince halledeceksin
Napicak bir şey yok maalesef ya kendini olayaliycak bir işlerler uğraşıcaksin aklına gelmiycek ya da eline kuvvet 😅
Aklına geldiği gibi spor yap müzik dinle birşeyle uğraş her aklına glediginde parmaklarını yorma yani 😃
Çünkü bütün abazalar toplanmadi
Bende aynı durumdaym çözüm bulursan bana da söyle zor bi durum
Soğuk suyla dudak ben ôle yapıyorum tavsiye ederim
Duşal soğuk suyla birebir faydalı
Normal ateşli olman
Duzenli iliski yasayabilecegin ve guvenebilecegin bir partner ile sorununu çözebilirsin. Bir kere yaptiktan sonra daa da cok isticeksin bu atesi bile ararsin yaptiktan sonra öyle güzel bi his :D
Gayet süper soru işte:D
manitan yoksa ve hafada 1-2 mastürbasyon yapıyorsan normaldir
Ya cinsel hayatını düzene sokucaksın ya da ele devam
İrade en iyi beyin egzersizidir derler. İradene sahip çıkarak odaklanma kabiliyetini yükselteceksin.
Ya ellerinle ya da reelde birliktelik ilişki yaşayacaksın
İsterdim böyle birini
Aşna fişne ne ya 🤢 sanki mahalleden teyze konuşuyor.
Adresi veriyorum gel. burada sana herşeyi uygulamalı öğreteyim
bi hobi edinmeyi deneyebilirsin mesela ben 2 bin parçalık puzzel aldım saatlerce onla uğrasıyorum cok güzel
E guzel iste ne kadar doymus olsan o kadar mutlu olursun
Olacak belli dönemlerde öyle durumlar canım
Azgınlık başa bela ya
Bekarsan normal ihtiyaç bu sonuçta sevgilin varsa ileri gitmeyecek şekilde bir şeyler yaşayabilirsin. mastürbasyon ne sıklıkla yapıyorsun
Eğer bakire isen normal bir durum
Bakireyim
Normal bir durum fazla takma mastürbasyon yaparken de aşırıya kaçma
Hiç yapmıyorum ki benn
Yapmıyormusun
Hayır
Başına vurması normal o zaman
Of offff😔
Yapcak bişi yok kardeşim ya söndüreceksin ateşini ya da böyle devam
Ee biz napalim yani bizene
Cevabı yazarken, ay ben ne yazıyorum deyip güncelleme yapılmış :))
Evlen yâda her gün oruç tutt
Bunun çözümü var elbette olmaz mı 😊
Kendine partner bularak.
Soruda kendimi gördüm. Birini bul
Cinsellik de bir ihtiyaçtır
Ben senden daha beterim😊
Bizdede aynı sorunlar var tek degilsn
Seks arkadaşı bul kendine beybi,
Bakire olduğun için bu kadar yoğun istek var
Napcam ya
Bul birini yalat
😏
Bulamadinmi
Bulma çabam yok ki
Mantıklı
Senin gibi çok insan var, dayanmalıyız 😅
Aynen sinir oldugum bi durum bu
Aynen bende
Başka uğraşlar bul. Spor yap.
Boşalmak istiyorsan gel
Başa çıkmada tek yolun ben
Sevişeceksin
Mantıklı :)
Aşna fişne
Canım vişne çekti yaa. d. d. d. d
bekarmısın
Yes
işin zor o zaman şehir?
Senin iyi bir dayak yemen lazım sjaja
Dayak mııı
Önce dayak sonrada gereken yapılsın, anca öyle rahatlarsın 😋
kesın ytalandır :d
Valla değil gerçekten çok fena haldeyim artık
ınandır sana kendını bana?
Bakire misin?
Evet
Hiç seviştiğin oldu mu?
Hayır
Patlama yaşayacaksın desene :) yazsana bana özelden
Hayır niye yazayım
Konuşmak için
Süper değilmişsin :)
Sevgilin falan yokmu
Yok
Hoslandigin vardir ona yonelsen
Yok ki
Oh yeah
Yardımcı olabilir
Bakire misin?
Yapmalısın
aşna fişne iyidir
zamanla geçer
Sevişerek rahatlarsın ancak
Sende benim gibi yanıyosun of off
Yap rahatla bence ;)
Psikolojik olarak kafanda toparlaman lazim
Yaş gereği normal.
Bende senin gibiyim ya off of
Gizliden libidonu daha da arttirim istersen :)
Yaşa o zaman
İstersen yardım edebilirim
Cıkmaaa
Böyle bir sevgili isterim hep
😏😏😏
Evlenene kadar her gün ellerini bağlayıp hazzı yasardim
Çok güzel aslında
Sorunu beğeniyorum eklesene
Çok mu kaşınıyor?
Yaaa bilmiyorum bir şeyler oluyo işte
Rahatlatmak lazım.
Nasıl peki