Tabii ki de ihanettir sonuçta sevgilisinden ya da eşinden işte herneyse ondan başkasını düşünerek kendi kendini tatmin ediyor yani bir şey yapmasına gerek yok sadece düşünse bile büyük bir ihanet bu kabul edilemez terk ederim olur biter daha sonra gidiyorsa yaparsa yapsın umrumda değil
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bundan şüphe duyulup tartışmaya açılması bile beni rahatsız eden bir olay. Hayatında duygusal anlamda biriyle bir ilişkin varsa ortada bir aitlik vardır. İki insanın birbirini sevip buna bir ad koyması birbirine ait olması demektir yani. Ben böyle bilir böyle söylerim. Ve o kişi dışında herhangi biri ile konuşma olur, temas olur ne olursa olsun, ortada bir başka kişi varsa bu aldatmadır. Sözcük anlamına bakarsak kandırmak anlamına geldiği için karşı taraf bilmeden yaşadığın her şey aldatmadır benim için. E tarafların haberleri var alan razı satan razı ise adı başka bir şey olur ama yine de bunun midesi olan insan için kötü bir durum olduğunu düşünürsek oda midesiz insan işi. Kimse olmayabilir. Birini beğenirsin onu düşünür kendin bir şeyler yaparsın, bu düşünce de aldatmadır. Karısı ile birlikte olurken başkasını düşünen insanlar var malum.
Karın ya da sevgilin varsa ya bütün ihtiyaçlarını onlar ile gider, ya da gideremiyorsan ayrıl. Bu kadar. Misal sevgilim uzakta olsa onun için elimden geleni yapar ihtiyacını gideririm. Buna rağmen böyle bir şey yaparsa demek ki birbirimize ait değiliz ve midesiz bir insanmış der üstünü çizerim.
Bana göre olur. Sevgili ile yapılan, yapılması gereken veya istemiyorsa yapılmamış hiç bir şey başkası ile yapılmaz. Kısacası ilişki içeriğine giren her şey sevgili ile olmalı. Dışardan birine bunu yaptığın da direk ihanet. Sevdiğini değil, başkasını hayal etmiş oluyorsun. Bana göre çok utanç verici bir durum.
Mastürbasyon gibi birşeydir. Bunun için video izlemek birini düşünmek ya da bir hayal kurmak neyse odur. Evet aldatmaya girer. Ama insan neye ihtiyaç duyarsa ona yönelir. Kimse sınanmadığı günahın masumu degildir.
Ne kadar katılar ya. Ben seksi ihanet olarak görüyorum ama telefonda o anlık sextingi ihanet aldatma saymam. Anlık şeyler bunlar ha mastürbasyon yapmış p*rno açmış ha sexting. Gerçi buna karaktersizlil aldatma diyenler genelde “Kocam mastürbasyon yapmasın ben varım burada “ diyenler çıkıyor genelde.
Aynen öyle benim de sevgilim var mesela ama seksting yaptigim cocuklarin da manitasi var sadece egleniyoruz birbirimizin ozel hayatina karismiyoruz ama asla
Bunun eğlencesi felan yoktur gav at olmayan hiçkimse bu durumu affetmez sadece gav atlar eğlence olarak görür. Aldatma aldatmadır reeli sanalı fark etmiyor
ya artık şu soruyu sürekli sormaktan vazgecin şerefsizliğe ihanete kılıf bulmaya gerek yok. neyin eglencesi bu? bildiğin aldatmak ihanet işte. kendi yapınca masumca olur eşin sevgilinde aynını yapabilir o zaman
Saç teli gözükmüyorsa eşarbı bağlıysa sorun değildir😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence eglence benim de var birkac yaptigim ve ikisinin sevgilisi var ama oyle kotu niyetimiz yok bizimki sadece ihtiyaç yoksa sevgilisinden falan ayirmam yani takilsin kafasina göre ben de sevgilimden ayrilmiyorum
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşi veya sevgilisi dışında birileriyle seksting yapan kişi ihanet etmiş olur mu, yoksa bu sadece bir eğlence midir?