İngilizcede seks ve yazışma anlamına gelen " seks" ve "texting" kelimelerinden oluşuyor ve cep telefonu, tablet, bilgisayar gibi herhangi bir dijital cihazla cinsel içerikli metin mesajları, fotoğraflar, görüntüler veya videolar içeren erotik mesajlaşma anlamına geliyor.Tüm bu kısa bilgiler ışığında sizce ''sexting'' yapmak aldatmak mıdır? Daha önce ''Sexting'' yaptınız mı?
Sevgiliniz ve ya eşiniz varken başka bir kişiyle ''Sexting'' yapmak aldatmaya girer mi?
Şaka gibi birde aldatmaya girer mi diye soruluyor. Esin varken başka biriyle muhabbet aldatmadir. Aksini iddaa eden ya güzel kardeşim olur ya da karaktersiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Girer reis karın varsa karını becer onunla yap herşeyi ne gerek var öyle şeylere
Kesinlikle katılıyorum
Girer tabi ki ya. Birisiyle mesajlaiması yabancı direk giriyor zaten sexting ne ulan
Evet girer.
Katılıyorum (:
Eş olursa gerek olmaz
Belki bir heyecan aradı her iki tarafta?
Heyecan ararsa farklı şeyler yapılır birlikte
Dostum ben bu doğru dediğimden değil ama sen farklı bir alemde yaşıyorsun herhalde. bunlar gerçekler.
Sen evli misin?
Değilim.
Olduğunda o zaman anlarsın
Hahah rahat ol sen (:
Şaka gibi birde aldatmaya girer mi diye soruluyor. Esin varken başka biriyle muhabbet aldatmadir. Aksini iddaa eden ya güzel kardeşim olur ya da karaktersiz
Girmez
Bende öyle düşünüyorum
Aynı düşüncedeyiz
Evet.
Bende öyle düşünüyordum
Eşinde başka bir erkekle seksting yapar olur biter
Not: eğlencelide olabilir
Girer
Kesinlikle
Evet