Sadece seksüel dürtülerle yola çıkılırsa zaten yolda kalınır.. İnsanlar birbirlerinden her anlamda elektrik alıyorsa, uyum varsa ve birbiriyle mutluysa beraber olmalılar.. Yoksa anlık haz peşinde koşarlarsa zaten o iş bitmeye mahkumdur.. Cinsellik hayatın önemli parçalarından elbette ama tamamen ona endeksli bir biçimde de yaşanmamalı.. Keyifli geceler..
Saçma buluyorum. Evlilik; sevdiğin insan ile tüm hayatını birleştirmektir. İyi günde ve kötü günde diyerek. Hoş çoğu insan evlenirken verdiği sözleri unutuyor. Konuya dönecek olursak; evlilikte her şeyi birlikte yapılır ama sırf cinsellik içinde evlenmek akıl karı değil. Eşle güzel bir gün geçirirsin ve finalde gelişen olaylar olursa birlikte olursun. Bu zaten ilişkinin temeli gibi bir durum.
Hayır tabii ki de bu çok büyük hata hem de çok büyük hata evet evliliğin yaklaşık %80’i tamamen cinsellikten oluşuyor ama evlilik sadece seks demek değil ki bir kere yani seks yapıyorsan arada uyum vardır ve arada uyum olması için sevgi saygı bağlılık hayranlık aşk gibi duyguların olması lazım aksi taktirde mümkün değil yani sadece seks için evlilik yapmak çok saçma geliyor.
Cinsellik için evlenenin aklında bir sorun vardır. Evlilik seks değildir, sorumlulukları olan karşılıklı sevgi saygı bütünü içinde kişilerin geleceklerini şekillendirdiği hayatlarına yön veren yapı taşıdır. Bunun en güzel meyvesi ise çocuklardır. Evlilik sadece seks değil hayatina düzen kurmaktır.
Yani evliliğin bir sürü sebebi olabilir. Cinsellikte evliliğin bir parçası olduğu için anlaşılabilir bir mantık. Cinsellik için evlenebilirsiniz fakat evliliği cinselliğe indirgeyemezsiniz. Çünkü gerçekten “sadece” cinsellikle yürüyecek bir müessese değil.
İnsanların, tabulara, muhafazakarlığa esir olmaktan kaynaklanan çıkmazı... Toplumun bireylere dayattığı s*lak kurallardan biri. Bu kurala boyun eğen zavallı insanlar... Seks yapmak için devletin onayına ihtiyaç duyan, topluma da, devlete de "size ne ulan benim seks hayatımdan" demekten aciz bireyler... Cinselliğin ömür boyu sadece bir kişiyle yaşanması gerektiği konusundaki saçma takıntı. Mutsuz evliliklerin ve sevişememekten ruh hastası olmuş toplumun en büyük sorunu.
Arkadaslar evliligin araclarindan biri o amaclarindan degil bi zahmet oncesinde yasayanda evlenmesin ya da kendi gibi biriyle evlensin aw cunku arac amacin onune gectigi icin yanlis adimlarin atilmasi durumu olasi riske girmeyin aptallik etmeyin
Sadece cinsellik için evlenen insan cinsellik bitince o insanla nasıl evi paylaşabilir ki? En ufak bir sorunda tartışma ve sorunlar çıkar, cinsellik için evlenmek demek içi dolu silahı kafana dayayıp patlamamasını beklemektir ama er ya da geç patlar yani 🤷🏻♂️
Ben bir ara mastürbasyon yapıyordum düzenli aynı ilişkim varmış gibi cinsel isteği karşılıyor yani, o zaman haftada 3-4 kez mastürbasyon yapınca cinsellik ihtiyacı hissetmezdim. Şimdi ayda 2-3 en fazla kendimi tutmayı öğrendim biraz
Yanlış bir düşünce çinsellik için evlenenler yarın cinselik sekteye uğrayınca boşanıyorlar. Evlilik iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta bir birine sarılmaktır
Öyle evlenen boşanan çok sayıda insan var, zevkler ve renkler tartışılmaz, çocuk yapmadınız sorun olmaz, hem gençler arasında, hatta öğrenciler bile bunu yaptıkları gibi ihtiyarlar bile bunu yapiyor