Merhabalar erkek arkadaşımla güzel bir seks hayatımız var ve ben oldukça iyiyim o da söyler. saksoyu bile zevkle çekerim ona ama daha yaratıcı fanteziler istiyorum nasıl daha da çıldırır. Beni her defasında daha da sasirtiyorsun diyor. Onu zevkten zevke koşturmak istiyorum. Çok seviyorum ve tensel uyumumuz çok fazla şimdiden teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
beni çağır üçlü yapalım... şaka bir yana onun fetişlerini ve fantezilerini öğren ve ona küçük sürizler yap :)
Patron sekreter
Hasta doktor
Hemsire doktor
Masoŕ ve masaja gelen kadın
Masöz ve masaj a gelen adam
patron sekreter fantazisi kelepce fantazisi deneyin
kelepçeyi denedik iki üç tane kelepcemiz var. patron sekreteri denemek istiyorduk teşekkür ederim
Varoşmusun kızım ya oral seks çekmek ne sokak jargonu
Direk yatım öyle erkeğin bişeyler yapmasını bekleme sende bişeyler yapmaya çalış memnun olur merak etme
Yaz o seni mutlu etmeye çalışsın boş ver
Vücudunu iyi kullanarak
yaptığından daha değişik şeyler yap
O seni mutlu etsin
oldukça mutluyummm
Saksoyu nasıl yapıyorsun merakımdan soruyorum
ilk önce tukurugumle iyice islatiyorum yavaş yavaş hareketlerle ağzımda gezdiriyorum dişlerimi asla kullanmıyorum çünkü bu zevke gelmesini geciktirir. ıslanmaya başladıkça boğazıma kadar alıyorum sonra tassaklarini emiyorum hafif hafif vakumluyorum. elimle 31 cektiriyorum ara sıra. bol tükürük önemli yoksa kaygan olmaz git gel yapıyorum zaten sevdikçe taktiksiz yapasın geliyor
Bende istiyorum ama iğreniyorum o organdan ya bide boğazıma kadar gelince kusasım geliyor
neden igreniyorsun sevdiğin adama ait bir şey. boğazına kadar direkt sokma hafif hafif al zaten alışıyorsun bir zaman sonra sonuna kadar giriyor. o zevk başka o an ben bile zevke geliyorum o bagirdikca
Ya ne biliyim cinsel organ sonuçta o yüzden
temiz olduğuna emin ol. ama sana tavsiyem güvenmediğin birine yapma hatta tavsiyem evlenmeden yapma. kime guvenecegini bilemezsin
Kız işi biliyor
az alkol utanmanı igrenmenı keser
Yapma sen
fantezi yapın