Cinsel Yaşam Kızlar kendilerini seksi buluyorlar mı her anlamda? KsciNiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar kendilerini seksi buluyorlar mı 🤗 Kızlar kendilerini seksi buluyorlar mı her anlamda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tarhanabulgurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Su an biraz kilo aldım ama yine de kendimi seviyorum 0 1 Yorumla KsciNiz +1 yıl İyimiş dolgunlar mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır sevimli bir kızım 0 78 Yorumla KsciNiz +1 yıl Seksi değilsin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet değilim Yorumla KsciNiz +1 yıl Sebebi ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çocuksu masum yüze sahip olmam ve fiziğim iyi değil o yüzden ama gayet sevimli kızım hani çevremdekiler bana öyle der Yorumla KsciNiz +1 yıl Mesela vucud ölcülerin neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 75b 75 90 Yorumla KsciNiz +1 yıl Gögüslerin küçükmüş ama diğer ölçülerin iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl balıketliyimüstten inceyim ama altlarım kalın bacaklarım falan Yorumla KsciNiz +1 yıl Ne güzel aranan kız modelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen ama sorun etmiyorum evlenine büyürler nasılsa çocuk olunca falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya ben memelrimin ve dudaklarımın büyük oslun isterdim şahsen Yorumla KsciNiz +1 yıl Memelerin büyük olunca sorun olmaz mıydı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da dudak olmasa bile kum saati bedneim olsun isterdim Yorumla KsciNiz +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa bari 85 falan olsaydı hani iyi olurdu kalçamla biraz denk gözükürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 yim Yorumla KsciNiz +1 yıl Sütyeni doldurmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dolduruyorda hani beden 85 olsun isterdim Yorumla KsciNiz +1 yıl O zaman ele avuca gelirdi gizliden çıkar mısın ! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ya sohbet etmek istemiyorum kus bakmayınben buraya bunun için gelmedim sadece görüş yazıyorum hepsi bu Yorumla KsciNiz +1 yıl Genellikle gögüslerin ile oynar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo Yorumla KsciNiz +1 yıl Banyoda hiç oynamaz mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yıkanırken biraz Yorumla KsciNiz +1 yıl Hoşuna gidiyor mu çok durur musun banyoda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo yarım saat en dfazla bu arada evet oynamak oşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazeen banyoda mastürbasyon yaptıgımda olur Yorumla KsciNiz +1 yıl Bir şeyler düşünüyor musun peki oynarken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani mastürbasyon yaparken düüşnüyorum tabi Yorumla KsciNiz +1 yıl Mesela kimleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herhangi biri hayal etmiyorumbana yapılmasını istediğim pozisyoları falan hayal ederim Yorumla KsciNiz +1 yıl Ne gibi pozisyonlar mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bura bana kalsın boş ver zaten sonlandırmak isitiyorum sohbeti iyi günler Yorumla KsciNiz +1 yıl Hadi ya güzel yerde bitirdin mesela kalın mı uzun mu yoksa ince uzun mu olmasını isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kalın Yorumla KsciNiz +1 yıl Ama zorlanmaz mısın açılmamış yere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama çok isterdim hani içimi doldurmasını falan Yorumla KsciNiz +1 yıl Hissedersin bir de uzun olursa tam kaplar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee yani tahmin edebiliiyorum Yorumla KsciNiz +1 yıl Sert yapması hoşuna gider miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet evet önce softla bşalayıp serletşsin isterdimacı benim için zevk olurdu Yorumla KsciNiz +1 yıl Ön sevişmede oral olsun ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet evet yalamayı çok isterdim Yorumla KsciNiz +1 yıl Anal yapsın ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet evet onuda isterdim ama grulu olsun istemem sadece partnerimle ben Yorumla KsciNiz +1 yıl Memelerini hunharca yalayıp bir anda soksa acaip zevk alırdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl off evet evet neyse ya konuy kaaptalım boşalmka istemiyorum Yorumla KsciNiz +1 yıl Bir şey olmaz ne olacak dudaklarına yapışsa elini vajinana atsa sonra yalaya yalaya kudurtsa sonra gözlerinin içine bakarak giriyorum dese Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yo yo hayır boş ver gitsin daha yazmıycam Yorumla KsciNiz +1 yıl Bence olacak boşalacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya şu an normalim zaten Yorumla KsciNiz +1 yıl Boşaltayım işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır hayır istemiiyorum Yorumla KsciNiz +1 yıl Sen beni boşalt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ben buraya zaten cinsel sohbet için gelmedim Yorumla KsciNiz +1 yıl Ama ettik işte tam kıvama gelmiştil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl görüşümü kaldırın çok rica ediyorum Yorumla KsciNiz +1 yıl Timam bişi demedim utandınız o kadar cinsellik konuştuk son sorum açık mısın kapalı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açığım Yorumla KsciNiz +1 yıl Timam cinsel sohbet felan yok libidonuz yüksek sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee biraz evet neyse konuyu kapatalım gitsin Yorumla KsciNiz +1 yıl Nerelsiin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karadenizliyim Yorumla KsciNiz +1 yıl Neresinden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha fazla söylemek istemiyorum çünkü tanışmak ya da sohbet etmek istemiyorum kus bakmayın Yorumla KsciNiz +1 yıl Tamamdır saolun 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sizde sağ olun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi akşamlar Yorumla KsciNiz +1 yıl İyi akşamlar Yorumla KsciNiz +1 yıl Uyudun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee uyumuştum Yorumla KsciNiz +1 yıl Napıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya bak sal beni sobbet etmek istemiyorumzaten görüşlerde saçma oluyor böyle Yorumla KsciNiz +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çünkü siteye sohbet için gelmedim o yüzden Yorumla KsciNiz +1 yıl Bir ilki yapmış oludın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlayışla karşılayın karşılayın çok rica ediyorum istemiyorsam zorlamayın Yorumla KsciNiz +1 yıl Bence korkuyorsunuz tedirginsiniz Yorumla
Sevginizimm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben kendimi her anlamda seksi buluyorum... 1 1 Yorumla KsciNiz +1 yıl Vucudunu tarif etsene Yorumla
ĄşķÍlėe Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Yoo neden bulalim 0 1 Yorumla KsciNiz +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Su an biraz kilo aldım ama yine de kendimi seviyorum
İyimiş dolgunlar mı
hayır sevimli bir kızım
Seksi değilsin yani
evet değilim
Sebebi ne
çocuksu masum yüze sahip olmam ve fiziğim iyi değil o yüzden ama gayet sevimli kızım hani çevremdekiler bana öyle der
Mesela vucud ölcülerin neler
75b 75 90
Gögüslerin küçükmüş ama diğer ölçülerin iyi
balıketliyim
üstten inceyim ama altlarım kalın bacaklarım falan
Ne güzel aranan kız modelisin
aynen ama sorun etmiyorum evlenine büyürler nasılsa çocuk olunca falan
yok ya ben memelrimin ve dudaklarımın büyük oslun isterdim şahsen
Memelerin büyük olunca sorun olmaz mıydı sence
ya da dudak olmasa bile kum saati bedneim olsun isterdim
Kaç yaşındasın
yaa bari 85 falan olsaydı hani iyi olurdu kalçamla biraz denk gözükürdü
20 yim
Sütyeni doldurmuyor mu?
dolduruyorda hani beden 85 olsun isterdim
O zaman ele avuca gelirdi gizliden çıkar mısın !
hayır ya sohbet etmek istemiyorum kus bakmayın
ben buraya bunun için gelmedim sadece görüş yazıyorum hepsi bu
Genellikle gögüslerin ile oynar mısın?
yoo
Banyoda hiç oynamaz mısın?
yıkanırken biraz
Hoşuna gidiyor mu çok durur musun banyoda
yoo yarım saat en dfazla
bu arada evet oynamak oşuma gidiyor
bazeen banyoda mastürbasyon yaptıgımda olur
Bir şeyler düşünüyor musun peki oynarken
yani mastürbasyon yaparken düüşnüyorum tabi
Mesela kimleri
herhangi biri hayal etmiyorum
bana yapılmasını istediğim pozisyoları falan hayal ederim
Ne gibi pozisyonlar mesela
bura bana kalsın boş ver zaten sonlandırmak isitiyorum sohbeti iyi günler
Hadi ya güzel yerde bitirdin mesela kalın mı uzun mu yoksa ince uzun mu olmasını isterdin
kalın
Ama zorlanmaz mısın açılmamış yere
evet ama çok isterdim hani içimi doldurmasını falan
Hissedersin bir de uzun olursa tam kaplar
ee yani tahmin edebiliiyorum
Sert yapması hoşuna gider miydi
evet evet önce softla bşalayıp serletşsin isterdim
acı benim için zevk olurdu
Ön sevişmede oral olsun ister miydin
evet evet yalamayı çok isterdim
Anal yapsın ister miydin
evet evet onuda isterdim
ama grulu olsun istemem sadece partnerimle ben
Memelerini hunharca yalayıp bir anda soksa acaip zevk alırdın
off evet evet neyse ya konuy kaaptalım
boşalmka istemiyorum
Bir şey olmaz ne olacak dudaklarına yapışsa elini vajinana atsa sonra yalaya yalaya kudurtsa sonra gözlerinin içine bakarak giriyorum dese
yo yo hayır boş ver gitsin daha yazmıycam
Bence olacak boşalacaksın
yok ya şu an normalim zaten
Boşaltayım işte
hayır hayır istemiiyorum
Sen beni boşalt
hayır ben buraya zaten cinsel sohbet için gelmedim
Ama ettik işte tam kıvama gelmiştil
görüşümü kaldırın çok rica ediyorum
Timam bişi demedim utandınız o kadar cinsellik konuştuk son sorum açık mısın kapalı mı
açığım
Timam cinsel sohbet felan yok libidonuz yüksek sadece
ee biraz evet neyse konuyu kapatalım gitsin
Nerelsiin?
karadenizliyim
Neresinden?
daha fazla söylemek istemiyorum çünkü tanışmak ya da sohbet etmek istemiyorum kus bakmayın
Tamamdır saolun 🤗
sizde sağ olun
iyi akşamlar
İyi akşamlar
Uyudun mu
hee uyumuştum
Napıyosun
ya bak sal beni sobbet etmek istemiyorum
zaten görüşlerde saçma oluyor böyle
Neden
çünkü siteye sohbet için gelmedim o yüzden
Bir ilki yapmış oludın
anlayışla karşılayın karşılayın çok rica ediyorum istemiyorsam zorlamayın
Bence korkuyorsunuz tedirginsiniz
Ben kendimi her anlamda seksi buluyorum...
Vucudunu tarif etsene
Yoo neden bulalim
Neden