Cinsel Yaşam Kızlar gerçekten seksten zevk alıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zevk almasak yapmayız demeyin nasıl duygu merak ediyorum acımıyor mu? Güncellemeler+1 yıl Tahmin ettigim gibi kız yok erkekler doldu :d Kızlar gerçekten seksten zevk alıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl iyi de neden acısın. bu acır düşüncesine nereden takılıyorsunuz anlamıyorm. acısa neden yapmak için ölüp bitsinler. 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl kadınlar 2 kat fazla zevk alır araştırmalar söylüyor bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kız çok zevkli dedi yaparken sonra acıtıyo büyük pipisi demis bidaha görüsmedik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İllaki acı vardır da acıyla birlikte zevk heyecan endişe zevk alma duyguları iç içedir bence 0 0 Yorumla
engclk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende bu soruyu erkekler günü sormak istiyorum. Bende yapmadım 👀🤐🔫 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. en çok onlar alıyor zaten 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bende merak ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyi de neden acısın. bu acır düşüncesine nereden takılıyorsunuz anlamıyorm. acısa neden yapmak için ölüp bitsinler.
kadınlar 2 kat fazla zevk alır araştırmalar söylüyor bunu
kız çok zevkli dedi yaparken sonra acıtıyo büyük pipisi demis bidaha görüsmedik
İllaki acı vardır da acıyla birlikte zevk heyecan endişe zevk alma duyguları iç içedir bence
Bende bu soruyu erkekler günü sormak istiyorum. Bende yapmadım 👀🤐🔫
Türk kızları seks yapmiyor ki
Tadına varsan bağımlı olursun 😂
en çok onlar alıyor zaten
Denemesi bedava
Bende merak ediyorum
Acıtmadan yapiyom ben
Almazsa mast yapmazlar. Bakireyken bile :)
Sadece kızlar alıyor zaten
Evet
Niye acısın ki?