Cinsel Yaşam Doymuyorum, sevgilim soğur mu benden? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Doymuyorum, sevgilim soğur mu benden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Keşke sendenim olsa… 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Şahlanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Buçlarınız ne? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben yengeç o oğlak Yorumla Miskin_Sid +1 yıl @soran grup vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm. İkili arasındaki cinsel çekimi bilemedim. Bizde koç ve Akrebiz.. ve hiç doymuyoruz hiçte sıkılmıyoruz..😄 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Seks yapıyor musunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşlarınız kaç 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Ben 21 o 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakınlaşmıyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Hayır reelde izin vermiyorum sadece sürtünme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sıklıkla sexting yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Hergün oda öyle benim gibi aşırı istekli ve bazen korkuyorum bu durumdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya ona karşı çok şey hissediyorum ve bırakır diye korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadarlık ilişkiniz Yorumla Soran +1 yıl 2 ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden tanıştınız Yorumla Soran +1 yıl Spor salonunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin iyi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel olduğunu söylerler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence biraz dikkat et hem istekli hem fiziği iyi bir kızsın seni kullanmasın Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya aklım karışık çok ama onu çok istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O evlilik istiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet söylüyor diyor yani evlenince benden bıkmazsın inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Keşke sendenim olsa…
Şahlanır
Buçlarınız ne?
Ben yengeç o oğlak
@soran grup vs
Hımm. İkili arasındaki cinsel çekimi bilemedim.
Bizde koç ve Akrebiz.. ve hiç doymuyoruz hiçte sıkılmıyoruz..😄
Seks yapıyor musunuz
Kac posta atiyo
Nasıl
Yaşlarınız kaç
Ben 21 o 30
Yakınlaşmıyor musunuz
Hayır reelde izin vermiyorum sadece sürtünme
Ne sıklıkla sexting yapıyorsunuz
Hergün oda öyle benim gibi aşırı istekli ve bazen korkuyorum bu durumdan
Neden korkuyorsun
Bilmiyorum ya ona karşı çok şey hissediyorum ve bırakır diye korkuyorum
Ne kadarlık ilişkiniz
2 ay
Nerden tanıştınız
Spor salonunda
Fiziğin iyi o zaman
Evet güzel olduğunu söylerler
Bence biraz dikkat et hem istekli hem fiziği iyi bir kızsın seni kullanmasın
Bilmiyorum ya aklım karışık çok ama onu çok istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum 😔
O evlilik istiyor mu
Evet söylüyor diyor yani evlenince benden bıkmazsın inşallah
O zaman iyi