Sevgilimle sürekli cinsellik konuşuyoruz ve doymuyorum diyorum ona, arada nude atıyorum oda atıyor benden soğurmu acaba ciddi düşünüyoruz beni istermi çok istekliyim çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin halinde bişey yok bakma sen milletin ne dediğine gayet normal bi durum bide yaşamadığın için sürekli tetikleme oluyor bu çok normal istekler kişilerde farklılıklar oluşturur ama karşı tarafta bu biraz geri durma falan varsa o seni duyurmaz onu söyliyim ama seninki normal sadece sürekli can sıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse anlamıyor oda istiyor beni karşılıklı bişey bu ve hiç olmadık birlikte
- +1 yıl
Ya ben sana bişey söyliyim mi milletin ağzına bakma kimseye sırrını anlatma herkes kendi daha masummuş gibi yorum yapar boş ver sen hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim buradada yanlış anlaşıldım neyse ya haklısın kimseyi ilgilendirmez naptığım yanlış bişey değil sonuçta oda bekar bende kimse arada gitmiyor
- +1 yıl
boş ver her ne şekilde nasıl olursa olsun yaşadığın senindir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgilin... doymuyorsun kelimeyi deyince anlamına senle iyince seks yapmıyor ve az sürdüğü bilemedi ve bilmiyor, nude yeterli değil
Bana desen doymuyorum kesinlikle soğuk olurum, ama bu kelime deyince mücadele ederdim her şey yapardım doyana kadar.
Ona desen (senle seksten doymuyorum) bu sefer anlamına anlar bencede soğur00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor bu işlere ama istekli kız bulmak da zor, böyle direkt belli eden onun için ileri dönük de düşünecektir. Gerçi yaşı belirgin fazla senden hafif de olsa tırsabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim içimde bişey kalamıyor açık sözlüyüm çok kötü bu 😔
- +1 yıl
Ben de açık sözlüyüm sen gibi, boş ver, bazı sakıncaları olabilse de güzel bir şey. Aynen devam ne olacaksa olsun.
+1 yılDoyururuz Yavrum ❤
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
51Cevap
Evlenmeden önce nişanlı falan bile değilken seks konuşan biriyle ciddi düşüneceğini sanmıyorum genelde erkekler basit bulduğu insanlarla arada ciddi bişey yokken bu konulara girer ve evlilik düşünmez evlilik düşünen insan ciddi konular konuşur önceliği ilk başında seks olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
+1
Erkek arkadasinda senin kadar yüksek bi insansa onn numara bes yildiz cift olmussunuz demektir. O senin ustune oynar sen onun birbiriniizi kudurta kudurta dindirirsiniz. Ancsk biriniz yuksem biriniz isteksizse isteksiz olan azdigi zaman konusmak ister. Ama libido seviyesi dusuk olsa bile sana deger veriyorsa sana iyi gelebilmek seni dindirebilmej icin sana azicak senin hakkini vermek istiycektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle benim gibi aşırı istekli
+1 yılNude işleri sıkıntılı. Yarın bir gün bittiğin de, başını ağrıtabilir. şu an tabi her şey güzel gidiyor, sorun yoktur ama ilerisini de düşünmen gerekir. Büyük ihtimal oda istekli ki, hiç bir şeyine yok demiyor gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda çok fazla istekli evet
+1 yılNeden istemesin de bazi asiri zihniyetler libidosu yuksek kiz aldatir diye dusunur demedi deme sen yine cok asiri da belli etme dmfkgkg
43 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım arada düşünüyor kıskanıyor ama hep kanıtla gösterdim aldatmadığımı sadece ona karşı öyleyim bilmiyorum ya onda farklı bişey var
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılNude atman ilerde sorun olabilir. Eğer ayrılırsınız senin için tehlikeli olabilir. Sevgilin inşallah düzgün biridir. Sonuçta karşılıklı cinsellik konuşuyor ve yaşıyorsunuz, libidosu yüksekse senin isteklerin onun için normal olacaktır.
20 Yorumla Senin gibisi her eve lazımda nude işi sakat, yayılma durumu olursa sıkıntı olur, onu tehdit olarak kullanıp tecavüzleri duyuyoruz, bazıları sahip oldumu gidenlerde düşün kendine strateji belirle tavizde verme
00 YorumlaBana böyleyse başkalarına nasıldır diyip yarın birgün kavga ederken bunu kullanabilir
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır herkese değil tabi onda beni çeken bişey var ve bunu sürekli dile getiriyorum
+1 yılSoğumaz herhalde ama biraz çekingen ve gizemli ol sıkma çocuğu
32 Yorumla
Soran+1 yılO çok sıkıyor üzerime geliyor ve konuşunca tutamıyorum kendimi
- +1 yıl
O zaman seni sadece cinsel obje olarak görüyor
+1 yılOnunda libidosu senin gibi yüksekse bişey olmaz ama yinede çok istekli görünme ya
27 Yorumla- +1 yıl
Niye bir şeyi gizlesin olduğu gibi davranmasının nesi kötü
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet ondan korkuyorum bende
- +1 yıl
Eğer bunu diyecek birisi ise zaten onunla olması yanlış
Soran+1 yılDüşünmesinden korkuyorum sadece
- +1 yıl
Korkma dürüst olmakta her zaman fayda var yalanla elde edilen bir şey ne kadar kalıcı olabilir.
+1 yılBu doğal bişey 😊 bir kadın olarak sevdiğin adamı istiyorsun bunda ne var ki🙃
31 YorumlaÇoğu erkeğin beyni çükünde olduğundan sorun olacağını düşünmüyorum 😁
Sen hızını alamayıp başkasına yükselme de 😁00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de başlarda cok istekliydim ve sürekli azdırıyordum onu şimdi kendisi hiç durmuyor sürekli kalkıyr😭
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibisini bulmuş daha ne ister keşke benim böyle sevgilim olsa hemen evlenirdim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemezse isteyen olur ama o seni doyurur mu onu bir düşün bence yeter mi o sana
00 Yorumla
+1 yılSogumaz ama doyuramicani anlarsa degisiklikler olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. talih kuşu konmuş başına daha ne isticek kac kez gunde
00 Yorumla
+1 yılnişanlı olup aynı şekilde ayrılan kız arkadaşım var
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler evlenince isteksiz olur... elde edene kadar sadece laf... is gerçeğe gelince fossss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında sapıklık erkekte değil kadında nasıl bir abazalik bu
14 Yorumla
Soran+1 yılAşk olsun ya
Cevap sahibi+1 yılHiç kusura bakma abazasin sen insan bulma makina bul o sana yeter
Cevap sahibi+1 yılya da git tedavi ol
Soran+1 yılHıhı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri ile ayni anda konuşmuyor olduğunu emin isen soğumaz. Ama Kolay kolay her şey verme kız.. hepimiz insanız sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBenim de istediğim bu eğer böyle bir sevgilim olsaydı ben sıkılmazdım aksine çok hoşuma giderdi
00 YorumlaSoğuyabilir cok fazlası zarar kendin yapabilirsin istersen sevgiline cokta belli etme bu isteğini kendin yapsana fazla istek gelince
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o çok tahrik ediyor beni
Soran+1 yılMesela diyor parmakların yerine dilim olsaydı
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sanmam ama genede dikkat et derim
40 Yorumla
+1 yılTam aradığım hatun tipisin. biri de bana denk gelir mi acaba senin gibi
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte bizim istegimiz karşımızdakinin istekli olması zaten hoşumuza gidiyor
00 Yorumla
+1 yılBen olsa. Aksine daha çok bağlanırdım çünkü ben de doymuyorum
00 YorumlaMutfakta Karnını, yatakta da gönlünü doyurursan, sana kul köle olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBağlanır daha çok erkek milleti bu
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı şeyi istiyor
Soran+1 yılÖylemi dersin
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bile soğudum senden
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa
+1 yılSoğur her şeyin fazlası zarardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma oda öyle diyor ki bana evlenince inşallah benden bıkmazsın
Çok ister ama dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyor ama ona dayanamıyorum sadece ona karşı öyleyim
Soran+1 yılEvet öyleyizde korkuyorum arada ya bırakırsa beni diye basit görünür müyüm sence gözünde
Soran+1 yılAy inşallah çok teşekkür ederim 😊
Ateşini almak lazım yangın tüpüyle dene bakalim
00 Yorumla
+1 yılSewqiline de doymuyorum 🖐️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Senden 1 tane de bana lazımm
00 Yorumla
+1 yılSoğumaz neden soğusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bı ben bulamadım söyle istekli birini ya 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseni kolayca kullanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynıyım canm
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoymayan sevgilimi, nasip et..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tatlı doyumsuz kızsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmayı seviyorsa bulunmaz bir kızsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılvay be senin aynından ben de istiyorum ya :(
00 Yorumla
+1 yılGrup yapın
42 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek daha alın aranıza
- +1 yıl
Bu sence mantıklı mı tavsiyen
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoymuyosan kaçamak yapalımm
00 Yorumla
+1 yılNiye sogusun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayla yetinmez insan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Soğursa kendine uygun birine bakarsın knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyana kadar devam ett😂
51 YorumlaDoymaman daha iyi onu daha cok başlarsın kendine
00 YorumlaGercegini yap artik
00 YorumlaSanal ile doymayimi dusunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılguzel bence 🙂
00 YorumlaĞovli ğovli vurursan oaa soğumazz
00 Yorumla
+1 yılKafalarınz uyuşuyorsa ve zevk alıyorsanız soğumaz
00 Yorumla
+1 yılsoğur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi
00 Yorumla
+1 yılYapmalı
00 Yorumla
+1 yılSogur
00 Yorumla
+1 yılİstekli kadından kim soğuyabilir ki
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk iyidir ya
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz